15. gün ilk kontrol dikişim açılmışşşş :(

kuxsxum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
301
14
96
İstanbul
Kızlar yeniden merhaba. Bugün 20. günüm hafta sonu ilk kontrol için doktoruma gittim ve sağ göğsümün dikişi 1 cm kadar açılmıştı böyle içi görünüyor beyaz beyaz :26: . Neyse sonra 3-4 gündür battıcon ve gazlı bezle pansuman yapıyorum.açıklık kapandı kızarıklık ve şişkinlik var orda.
Doktorum masaja başla dedi.Dün akşam masaj yaparken iki tarafın dikişlerindende su gibi birşeyler akmaya başladı . İyice moralim bozuldu.Bu nedir bilen varmı ?? BUgün doktorumu arayacağım ama başına daha önce gelen varsa lütfen bilgilendirsin beni. Çok canım sıkıldı

Yapis yapis sa iltihap olabilr canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım buna benzer bi durum bende yaşadım ama sadece sol göğüs dikişimde kanama meydana geldi...tekrardan anbiyotiğe başlamıştım ve kısa bir süre sonra geçti benim cildim çok hassas ve şu an baktığımda 5 buçuk ay doldu artık dikişlerimin hafif açılma yaptığı renginden belli oluyor...ama ben fazla takılmıyorum çok şükürki sağlığım yerinde ve memnunum ...ama sende bir an önce doktoruna bi görün derim :)

Yapis yapis sa iltihap olabilr canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cevabın için teşekkürler narpek yapışkanlık yoktu.aradım doktoru ama ulaşamadım.zaten daha iyi hissediyorum sadece açılan yerde hafif şişlik var gerçi şimdi kapandı ama.

teşekkür ederim frezyamm sanada geçmiş olsun açılma yapan yerler dahamı kızarık anlayamadım renk derken kasdettiğini

Öncelikle çok geçmiş olsun ve sana bunu burda paylaştığın için de ayrıca teşekkür ediyorum. Benim bugün 17. günüm sabah duştan çıkınca oldu birdenbire aynı şey ama şakır şakır akıyodu durduramadık hemen kliniğe gittik. Mideni bulandırmak istemedim afedersin :* doktorun bana dediği şey bunun adının reaksiyon sıvısı olduğu. Çok nadir görülürmüş ve genelde 15 ila 30. Günde baş gösterir pislik temizlenince de bi antibiyotik tedavisi.. bidaha tekrarlanmazmış. Apar topar lokal anesteziyle ameliyathaneye alındım sıvıyı boşalttılar. Enfeksiyon olmadığı için belirtisi de yok ateş kızarıklık olmuyo o yüzden akar akmaz hemen doktora ulaşılmalı. Şimdi çok rahatım meğer beni ağrıdan 2 haftadır uyutmayan buymuş. Neyse burda bunu paylaşmasaydın başıma bu geldiğinde bu kadar soğukkanlı olamicaktım tekrar teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun arkadaşım.gerçekten önemli bir konu.Her ne kadar estetik açıdan bakılsa da sonuçta bıçak altına yatıp olduğumuz birer ameliyat bu.Doktoruma ulaştım fakat şehir dışında olduğundan sadece foto gönderebildim.şimdilik birşey görünmüyor dikişlerde.Yeniden antibiyotiğe başladım,özellikle sağ göğsüm şekil itibarıyla soldan daha büyük ve sağa doğru kayıyor.Ayrıca sağ göğsümde batma hissi çoğalmıştı ama sanırım antibiyotik şu anda bastırıyor onu.Daha iyiyim dikişlerimide günde 2 kez temizleyip pansuman yapıyorum.Atlatacağız umarım.Çok korkmuştum ama şimdi daha iyiyim moralim daha iyi düzelicek inşallah.Sanada çok geçmiş olsun tekrardan

Teşekkür ederim güzelim umarim ameliyata gerek kalmaz senin için. Cok agriyosa yatip kalkarken gerginse ve sismisse reaksiyon sivisi olabilir ama ben de antibiyotige basladim iyi gelicektir. Ha ameliyat dedigim sey de ufacik bi operasyon yirmi dakka falan suruyo ve uyusturuyolar mecbur kalirsan sakin korkma.. tabiki atlaticaz soke soke alicaz o memisleri hakkimiz bizim onlar ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…