- 25 Ağustos 2023
- 162
- 70
- 13
- 26
- Konu Sahibi evhamlikisi
-
Çok teşekkür ederim. Ben de beğendim fakat aşırı kalkık görüntü beni kaygılandırdı. Doktorum zaten ineceğini zamanla oturacağını söyledi zamana bıraktım ben de ama duymak içimi rahatlatıyor işte. Tekrardan çok teşekkürlerBurnunuzu çok beğendim Yüzünüze inanılmaz yakışmış Özellikle 3.görselde ınfluencer Ecem turan a aşırı benziyosunuz Domuz burnu benzetmesini sevmiyorum ve sizinki de öyle görünmüyor bence Ucu zamanla da oturacaktır Doktorunuzun eline sağlık
Ben bandajlar çıktıktan sonra 4 gün ağladım Ufak çaplı bir depresyon yaşadım Gece uykularım kaçtıÇok teşekkür ederim. Ben de beğendim fakat aşırı kalkık görüntü beni kaygılandırdı. Doktorum zaten ineceğini zamanla oturacağını söyledi zamana bıraktım ben de ama duymak içimi rahatlatıyor işte. Tekrardan çok teşekkürler
Nefesle alakalı bir sıkıntım yok Allah’a şükür ya. Sadece biraz garipsiyorum aşırı kalkık geliyor. Hayırlı olsun size de bu aradaBen bandajlar çıktıktan sonra 4 gün ağladım Ufak çaplı bir depresyon yaşadım Gece uykularım kaçtıSizi o kadar iyi anlıyorum ki Ameliyat sonrası 27.günüm Ödem var şekli halen oturmuş değil ama zamanla farklılaştığını yüzünüze daha iyi uyum sağladığını göreceksiniz İçiniz rahat olsun Ve burun seçimi bence çok yerinde ve güzel Ameliyat sonrası komplikasyonları olan çok kişiye denk geldim Biz şanslı olan taraftayız şükür
Burun sırtınız şiş duruyor doğru mu? Ayrıca tasalanmayın düşecek benimki de düşüyor hahahahhdsMerhabalar arkadaşlar,
Bugün burun estetiğimin 15.günü ödemler var falan filan evet biliyorum hepsini ama yine de duymaya ihtiyacım var. Burnum yandan aşırı kalkık durmuyor ilk haftaki gibi ama hala önden domuz görüntüsü var. Doktoruma yine sordum inecek mi diye inecek merak etme dedi. Her kontrolde bu muhabbeti 50 kere çeviriyorumBu domuz görüntüsü ne zaman tam olarak geçiyor ya da ne zaman hafifliyor. RealSelf’te doktorlara sorduğum da onlar da ameliyat sonrası şişliğin böyle bir görüntü yaratabileceğini söylediler. Bu arada burun kanatlarıma dokunulmamasını ben istedim. Biraz button nose tutkum var da
Eski burnumu da koyuyorum.
Tabii şişlik var biraz ama açıkçası ben kavis istemedimBurun sırtınız şiş duruyor doğru mu? Ayrıca tasalanmayın düşecek benimki de düşüyor hahahahhds
Benim 47 gün oldu yavaş yavaş toparlıyor ama sağ tarafta sert bir doku var ne olduğunu bilmiyorum. Araştırmalarıma göre bu kemik çıkma olayı ama ben geçiyor diye biliyorumTabii şişlik var biraz ama açıkçası ben kavis istemedimOrada hafif bir tümsek var doktor ödem olabileceğini veya iyileşme dokusu olabileceğini söyledi. İyileşme dokusu olursa geçmiyor sanırım ama aşırı takılmıyorum rahatsız etmiyor beni. Dediğim gibi şu an beni rahatsız eden önden aşırı kalkık görünmesi o da inecek denildi o yüzden sabır Sizin nasıl geçiyor süreç?
Geçiyordur gölünüzü ferah tutun, doktorunuza sordunuz mu ?Benim 47 gün oldu yavaş yavaş toparlıyor ama sağ tarafta sert bir doku var ne olduğunu bilmiyorum. Araştırmalarıma göre bu kemik çıkma olayı ama ben geçiyor diye biliyorum
Doktorla görüşmem bu ayın sonu sanırım o zaman sorabilirimGeçiyordur gölünüzü ferah tutun, doktorunuza sordunuz mu ?
Anladım iyi şanslarDoktorla görüşmem bu ayın sonu sanırım o zaman sorabilirim
15 gün olmuş normal daha kalın görünmesi bir 2 aya kadar çoğu gider ödemin zaten burnun tam oturması en az 6 aybenim de 15 gün oldu ama önden çok kalın görünüyor gözüme doktor ödem var diyo fakat dokununca kemiği hissediyorum fazla takmaya başladım yandan düzelsin derken önden mi bozdum naptım bilmiyorum
Aynı kalmıyor aşko düşüyor burun benimde ilk yaptırdığımda kalkiktı 3 ay sonra falan düştüNefesle alakalı bir sıkıntım yok Allah’a şükür ya. Sadece biraz garipsiyorum aşırı kalkık geliyor. Hayırlı olsun size de bu arada
Teşekkürler bebeğimAynı kalmıyor aşko düşüyor burun benimde ilk yaptırdığımda kalkiktı 3 ay sonra falan düştü
merhaba burnunuzu çok beğendim kime yaptırdınız acabaTeşekkürler bebeğim
ben de ağlama dönemindeyim şu sıralar burnum önden kocaman duruyor 15 gün oldu. umarım düzelir benimki deBen bandajlar çıktıktan sonra 4 gün ağladım Ufak çaplı bir depresyon yaşadım Gece uykularım kaçtıSizi o kadar iyi anlıyorum ki Ameliyat sonrası 27.günüm Ödem var şekli halen oturmuş değil ama zamanla farklılaştığını yüzünüze daha iyi uyum sağladığını göreceksiniz İçiniz rahat olsun Ve burun seçimi bence çok yerinde ve güzel Ameliyat sonrası komplikasyonları olan çok kişiye denk geldim Biz şanslı olan taraftayız şükür
Merhaba bu önden görünen delik görüntüsü gitti mi acaba düştükçeTeşekkürler bebeğim
Merhaba düşüşe dair fotoğraf atabilir misiniz bana özelden nolur umut olsun birazBurun sırtınız şiş duruyor doğru mu? Ayrıca tasalanmayın düşecek benimki de düşüyor hahahahhds
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?