15.Gün Burun estetiği kaygılarım

evhamlikisi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
162
70
13
26
Merhabalar arkadaşlar,
Bugün burun estetiğimin 15.günü ödemler var falan filan evet biliyorum hepsini ama yine de duymaya ihtiyacım var. Burnum yandan aşırı kalkık durmuyor ilk haftaki gibi ama hala önden domuz görüntüsü var. Doktoruma yine sordum inecek mi diye inecek merak etme dedi. Her kontrolde bu muhabbeti 50 kere çeviriyorum Bu domuz görüntüsü ne zaman tam olarak geçiyor ya da ne zaman hafifliyor. RealSelf’te doktorlara sorduğum da onlar da ameliyat sonrası şişliğin böyle bir görüntü yaratabileceğini söylediler. Bu arada burun kanatlarıma dokunulmamasını ben istedim. Biraz button nose tutkum var da

Eski burnumu da koyuyorum.

Eklentiler

• 2C8870DC-2E23-4F5B-85BE-2C3BA778B51B.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 598
  • 3DF5F7B3-4EC6-4208-B20C-72F018FB4B42.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 617
  • 0A75CD91-2E16-4697-A3CD-12292EB38303.webp
    21 KB · Görüntüleme: 611
  • 998C1B09-AA3A-4665-B815-E2F3DBD136F8.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 609
  • 5D66B946-9239-43BF-B3AD-11DFEF8A5636.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 590
Burnunuzu çok beğendim Yüzünüze inanılmaz yakışmış Özellikle 3.görselde ınfluencer Ecem turan a aşırı benziyosunuz Domuz burnu benzetmesini sevmiyorum ve sizinki de öyle görünmüyor bence Ucu zamanla da oturacaktır Doktorunuzun eline sağlık

Çok teşekkür ederim. Ben de beğendim fakat aşırı kalkık görüntü beni kaygılandırdı. Doktorum zaten ineceğini zamanla oturacağını söyledi zamana bıraktım ben de ama duymak içimi rahatlatıyor işte. Tekrardan çok teşekkürler

Ben bandajlar çıktıktan sonra 4 gün ağladım Ufak çaplı bir depresyon yaşadım Gece uykularım kaçtı Sizi o kadar iyi anlıyorum ki Ameliyat sonrası 27.günüm Ödem var şekli halen oturmuş değil ama zamanla farklılaştığını yüzünüze daha iyi uyum sağladığını göreceksiniz İçiniz rahat olsun Ve burun seçimi bence çok yerinde ve güzel Ameliyat sonrası komplikasyonları olan çok kişiye denk geldim Biz şanslı olan taraftayız şükür

Nefesle alakalı bir sıkıntım yok Allah’a şükür ya. Sadece biraz garipsiyorum aşırı kalkık geliyor. Hayırlı olsun size de bu arada

Burun sırtınız şiş duruyor doğru mu? Ayrıca tasalanmayın düşecek benimki de düşüyor hahahahhds

Burun sırtınız şiş duruyor doğru mu? Ayrıca tasalanmayın düşecek benimki de düşüyor hahahahhds
Tabii şişlik var biraz ama açıkçası ben kavis istemedim Orada hafif bir tümsek var doktor ödem olabileceğini veya iyileşme dokusu olabileceğini söyledi. İyileşme dokusu olursa geçmiyor sanırım ama aşırı takılmıyorum rahatsız etmiyor beni. Dediğim gibi şu an beni rahatsız eden önden aşırı kalkık görünmesi o da inecek denildi o yüzden sabır Sizin nasıl geçiyor süreç?

Benim 47 gün oldu yavaş yavaş toparlıyor ama sağ tarafta sert bir doku var ne olduğunu bilmiyorum. Araştırmalarıma göre bu kemik çıkma olayı ama ben geçiyor diye biliyorum

benim de 15 gün oldu ama önden çok kalın görünüyor gözüme doktor ödem var diyo fakat dokununca kemiği hissediyorum fazla takmaya başladım yandan düzelsin derken önden mi bozdum naptım bilmiyorum

benim de 15 gün oldu ama önden çok kalın görünüyor gözüme doktor ödem var diyo fakat dokununca kemiği hissediyorum fazla takmaya başladım yandan düzelsin derken önden mi bozdum naptım bilmiyorum
15 gün olmuş normal daha kalın görünmesi bir 2 aya kadar çoğu gider ödemin zaten burnun tam oturması en az 6 ay

ben de ağlama dönemindeyim şu sıralar burnum önden kocaman duruyor 15 gün oldu. umarım düzelir benimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…