15 Eylül Nikahımız ve Büyükada ...

Çoook cici kareler ve siz de çooook cicisiniz.. Rabbim ömür boyu güldürsün yüzünüzü.. Tebrikler..

fotoğraflar çok güzel olmuş sizde çok yakışmışsınız tabi Allah mutlu mesut etsin canım. Ayrıca ayakkabının altına benim adımıda kocaman yazmışsın

Daha önce nişan ve söz fotoğraflarınızı görmüştüm ve bayılmıştım. Düğün fotoğraflarını nasıl atladım bilmiyorum..Düğün fotoğraflarınız da çok eğlenceli ve değişik olmuş. Kişiliğiniz yansımış fotoğraflara

Allah nazarlardan korusun, mutluluğunuz daim olsun inşallah

söz fotolarını görmüştüm çok şirin çıkmıştınız ve tamamına erdirmiş allahım.. tebrikler hayırlı olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyy harikaa mükemmel ya ben bayıldım sana ya maşallahh yaa

O kadar sade o kadar zarifsin ki tam hayallerimdeki gibi herşeyin çok güzel gözüküyor maşallahh

İnşallah bi ömür mutlu mesut sağlıkla aşkla yaşarsınız hep böyle yüzünden güleücüklerin eksik olmaz

Ve inşallah benimde böyle güzelliklerim olur Rabbim inşallah bizede o mutlu günleri hayırlısıyla,sağlıkla yaşatmayı nasip eder

Bende düğün fotograflarımı adalarda çektireyim barii çok beğendim yaaaa.Ama vapurda gelinlikle nasıl olur bilemedim

Hayırlı,uğurlu olsun inşallah çok tatlısınız
Ömür boyu mutluluklar diliyorum
Ben Adana'da yaşıyorum ama Büyükada'ya aşığım resmen
ve hep hayalimdir bir gün evlenirsem düğün fotoğrafları için olmasa da balayına Büyükada'ya gitmek ve orada gelinliğimle fotoğraf çektirmek
Hayalimi gördüm sizin fotoğraflarınızda
Allah gönlünüze göre versin her şeyi dilerim

İnşallah sizde hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz çok teşekkür ederim :)

Allah mutlulugunuzu daim etsin cok guzel fotolariniz ayakkabilar harika

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…