15 Eylül Nikahımız ve Büyükada ...

gelinlk modelini herkes taşıyamaz sizde çok hoş durmuşşş :))bende hep adalar düşündm nasip olmadı avrupa yakasında bile 1 günü buldu foto çekimim adalrda nasıl olurdu acaba :) mutluluklar çk güzl görünysnz :)

ayx ayyy ayyy cook tatlisinnn cook yakismissinizz allah bir omur boyu mutlu etsin

Ne kadar hoş kareler , evliliğinizde hep böyle mutlu ve hoş sürsün, ayakkabınıza bayıldım ilginç:))

ayx ayyy ayyy cook tatlisinnn cook yakismissinizz allah bir omur boyu mutlu etsin

Canım biz düğün günü yapmadık çekimi çok uzun süreceği için başka bi gün yaptık

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlarr

inanmıyoruum daha dün gibiydi ya nişan fotolarına bakarken,zaman ne çabuk geçmiş:26:

maşallah canım ya,çok çokk güzel olmuşsunn
Rabbim hayırLı,sağLıkLı,huzurLu,aşk doLu,saygı doLu bir ömür geçirmek nasip etsin inşallah

huzurLa kaLın..

Son düzenleme:
zaten o kadar o kadar tatlı bir kızdın ki derler ya gülünce üzünde güller açıyor o cinsten yani:)

fotoğraflarında öyle olmuş hep mutlu olasın inşallah:)

Yaa ne kadar hoş görünüyorsunuz. Bizim zamanımızda yoktu böyle çekimler falan Şahane olmuş evlatlarınıza ve hatta torunlarınıza muhteşem bir miras Mutluluklar dilerim...

Yaa ne kadar hoş görünüyorsunuz. Bizim zamanımızda yoktu böyle çekimler falan Şahane olmuş evlatlarınıza ve hatta torunlarınıza muhteşem bir miras Mutluluklar dilerim...

Valla bende diyorum sanırım şanslı nesilleriz ya çok teşekkür ederim

Her şey çookkk GÜZEL..

Sen , gelinliğin , ortam ve özellikle ayakkabıların çok HOŞ..

Mutluluğunuz daim olsun inşlh...

Her gününüz böyle mutluluk içinde geçsin..

çoookkk begndim Allah nazarlardan saklasın cok yakısmıssınız birbirinize.

Aaa senin söz , nişan resimlerini de görmüştüm burda çok sevindimm allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

çok güzel bir gelin olmuşsun çekimlerde harikaa mutluluklar dilerim bir ömür boyu

Tek kelimeyle fotoğraflar harika.
Allah mutluluğunuzu daim etsin çok yakışmışsınız birbirinize

Bu albümlerde gördüğüm ilk birbirine yakışan çift sizsiniz:)
Ben çok beğendim fotoğrafları da:)
Allah mutlu Mesut etsin ömür boyunca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…