15 Eylül Nikahımız ve Büyükada ...

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Kızlar Yorum yapmadan geçmek yok heee :))

Kızlar buyrun mutlu günümüzden bir kaç kare :) Tarih : 15 Eylül

Elif ve Oğuz

Fotoğrafçımız : İrfan Kızılkaya bize en mutlu günümüzde bu kadar renkli ve keyifli bi gün sundu herşey
mükemmeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
allah mesud etsin canım
resimler çok güzel
birbirinizede çok yakışıyorsunuz maşallah

doğal ve keyifli olmuş çekimlerr:34
:

bir ada kızı olarak fotoğrafları çok beğendim nişan çekimim tabiki adada idi ama düğün çekimi adada olsun istemiyordum ama ama fotoları çok beğendim yaaaaa :)))))))) adalı olmayanlar bile adaya geliyorlarsa bende çekilsemmi

ama nişanda çok zorlandık ordan oraya koşuşturmaca eve geç kaldım resmen, düğün çekimini düğünle aynı günmü yaptınız canım siz

hayırlı olsun çok sade güzel bir gelin olmuşsun diyecek fazla söze gerek yok çok beğendim

Canım merhaba

Biz düğün çekimini hafta içi bi gün yaptık koşturmaca olmasın diye

Büyükadalımısın ? Bence orda çektirmelisin enfes bi ortam ve doğal kareler ?

Canım merhaba

Biz düğün çekimini hafta içi bi gün yaptık koşturmaca olmasın diye

Büyükadalımısın ? Bence orda çektirmelisin enfes bi ortam ve doğal kareler ?

evet oralıyım canım benimde fotoğralarım çok güzeldi nişan için ayayorgide adkaule var faytonla gezip oraya çıktık :))))) senin gezidğin yerlerde de fotoğraflar va rhaftaiçi kalabalık değil zaten

ama nişan çekimimde hınca hınç dolu idi turistlerde çekime eşlik etti renkli görüntüler vardı bizde de

sen benim en sevdiğim yerde foto çekinmişsin o eve çıkar bizde poz verirdi kapısı balkon gibi :))))))

Nişan fotolarını görebileceğim bi yer varmı merak ettim Facen varsa ekleyebilirim ?

Nişan fotolarını görebileceğim bi yer varmı merak ettim Facen varsa ekleyebilirim ?

arkadaş olarak ekliyorum kk da albüm var profilimden bakabilirsin, albüme ektiklerimi kardeşim çekti, dış çekim için fotoğrafçı tuttuk yalnız benimde profesyonel makinem var kardeşimde fotocunun yanında destek oldu çoğu zaman ona daha çok güldüm ve kardeşimin bazı fotoları çok güzel yakaladığına inanaıyorum :)

Herşeyiylee mükemmell Allah mutluluğunuza mutluluk katsın, hiç eksiltmesin hep arttırsın inşallahh

yine çok şeker.Tatlım herşeyin çok şekerdi bunlarda öylee .Rabbim mutluluğunuzu daim etsin darısı başımaaa

Hayırlı olsun, söz ve nişanda da olduğu gibi çok güzel olmuşsunuz yine :) Fotoğraflar da çok hoş

Canımm Çok Süper Ya her şey mükemmel maşallah . Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin inşallah :)

Ve bu arada ayakkabılarına bayıldım :)

Canımm Çok Süper Ya her şey mükemmel maşallah . Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin inşallah :)

Ve bu arada ayakkabılarına bayıldım :)

maşallah çok tatlı olmuşsunuz

Hayırlı olsun, söz ve nişanda da olduğu gibi çok güzel olmuşsunuz yine :) Fotoğraflar da çok hoş

Cok guzelsiniz..

Bende çooook begendim ne kadar sade ve zarif bir gelin olmuşsunuzzzz

yine çok şeker.Tatlım herşeyin çok şekerdi bunlarda öylee .Rabbim mutluluğunuzu daim etsin darısı başımaaa

müthiş harika bayıldım

Teşekkür ederim kızlar fikirleriniz beğenileriniz ve yorumlarınız beni çok mutlu etti iyiki varsınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…