15 Dakika Sonunda Yumuşak ve Pürüzsüz Eller ve Ayaklar...Denedim ve Memnun Kaldım.

bilgi için tesekkurler deneyecegım

bende legenın ıcne sıcak su koyuyorum ıcıne ne bulursam sansıma zeytınyagı yada lavanta yasemın yagı allah ne verırse mıssssss kokuyo kızlar cok basıt bı ıslem

Bizimle de paylaştığın için teşekkür ederiz :) bende deneyeceğim bakalım nasıl olucak benim ayak serçe parmağım da yazdığın gibi et bağlamış artık inşallah bende de aynı etkiyi gösterir

konuyu paylaşan arkadaşa çok teşekkürler.kış boyu bakımsız çorabın içinde perişan haldeydi ayaklarım.tam pedüküre gitmeyi planlıyordumki okudum yazıyı.o tuzlu su nasıl bir mucizeyse bütün etler ve ölü deriler nerdeyse kendiliğinden gitti.ufak dokunuşlarla temizlendi.toz şekerli piling lede harika oldu.dahada kuaföre pedikür parası vermem.Allah razı olsun bulan arkadaştan.

Kaç litre suya kaç kaşık tuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazıyı okuyunca çok beğenmiştim deneyim dedim ama denemez olaydım yaa bi faydasını görmedim başına geçince pedikür yapayım dedim iyice mahvettim parmaklarımı ölü deri falan gitmedi hiç

Çooook teşekkür ederim, ben de ellerime uyguladım. Özellikle işaret parmaklarımın kenarları deterjan yüzünden pütür pütür olmuştu. Bu tarifi denedim şu an ellerim yumuşacık oldu. Ölü derininde %90 ı kayboldu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…