15 Cesur Yürek Aranıyor !!

vayyyy hevukumda gelmiş hoşgelmişşş kızlarr 5 kişi daha kazım grubumuzu tamamlamaya hadiii

Geldim canım ama yanlızca 10 kişimiyiz :KK53:
Ben yatıcam uykusuzum çok gece uyumadım ama yatamıyorum
Bankaya gitmek için kendimi motive etmeye çalışıyorum
Keşke kapıda ödeme olsa ne süper olurdu :KK50:
Ama geri çevrilmiş çogu kez üzüldüm..
Ben şimdi önce bi kocişe uğrıyım şirketten ödetirim belki :KK9:
Onlarda yardım etsin hepsini üyemi yapsam kk ye patlama olur valla ama erkek hepsi :KK9:

Geldim canım ama yanlızca 10 kişimiyiz :KK53:
Ben yatıcam uykusuzum çok gece uyumadım ama yatamıyorum
Bankaya gitmek için kendimi motive etmeye çalışıyorum
Keşke kapıda ödeme olsa ne süper olurdu :KK50:
Ama geri çevrilmiş çogu kez üzüldüm..
Ben şimdi önce bi kocişe uğrıyım şirketten ödetirim belki :KK9:
Onlarda yardım etsin hepsini üyemi yapsam kk ye patlama olur valla ama erkek hepsi :KK9:

hevukcan yardım etmeyi kabul ederlerse prokartlerı hediye edip ücretlerini yine bedd ye bağışlıyoruz ...
yardım etmek isterlerse yardımcı olurum canımmm:KK34:

Benim bilgisayra çok uyz bugün. O yüzden randımanlı giremiyom ya

merhaba kızlarr:KK16::KK16:

tubacım biz grubu birleştirmeye karar verdik arkadaşlarla konuştuk :KK53::KK53: sonuçta yardım için yapılan birşey hep birlikte belki dahada faydamız olurrr:KK16::KK16::KK16::KK17:

tamam canım o zaman sizden kimler isimlerini yazarsan ben listemizi yapıp grubumuzu tamamlayalım...

ama iki koldan çalışmaya devam edelim inşallah 2. sandalyeyi de alırız...

grubumuzun adı ne olacak şimdi peki:KK53:

evet oylamaya açıyorum arkadaşlar...

• Aşk dolu 15 cesur yürek grubu
  • Dostluk grubu
hangi isimle katılalım derseniz o isim altında toplaşırız...

alternatif isimlerinizi de bekliyorum bunlar benim aklıma ilk etapta gelenler...:KK34:

Kızlar ben birazdan Bankaya gidicem çok uzak ama bayagı yürümem lazım İban numarasını almak için girdim..
Ya benim bankayla filan hiç işim olmuyo hesabım filanda yok İban dan ödüycem yinede değilmi kızlar.??

hevukum kazene yaz bence sayfalar bende açılmadığından

tamam canım o zaman sizden kimler isimlerini yazarsan ben listemizi yapıp grubumuzu tamamlayalım...

• Dostluk grubu

alternatif isimlerinizi de bekliyorum bunlar benim aklıma ilk etapta gelenler...:KK34:

wallaaa canımm ben ilk sıradakini beğendimmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

bizden
1. xxxmutluxxx

2. evreka35 ( yani ben:KK1::KK1:)

3. melike

4. guldhelinn olacak

bir tanede arkadaş bugün yapacaktı oda gelirse eğer 15 kişi oluyoruz dimiii:KK76::KK76::KK76:

wallaaa canımm ben ilk sıradakini beğendimmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

bizden
1. xxxmutluxxx

2. evreka35 ( yani ben:KK1::KK1:)

3. melike

4. guldhelinn olacak

bir tanede arkadaş bugün yapacaktı oda gelirse eğer 15 kişi oluyoruz dimiii:KK76::KK76::KK76:

tamam canım benim şimdi oğlumu almaya gitmem gerek dönüşte hemen listemizi yapıp beğenilen başlıkla grubumuzu toplayıp kazene bildiririz...

yaşasınnn çok az kaldı çookkk...

merhaba kızlarr:KK16::KK16:

tubacım biz grubu birleştirmeye karar verdik arkadaşlarla konuştuk :KK53::KK53: sonuçta yardım için yapılan birşey hep birlikte belki dahada faydamız olurrr:KK16::KK16::KK16::KK17:

aaa çok güzel birinci grup tamamlanmış olur işte bir grubun nesi var iki grubun sesi var :KK1:

• Dostluk grubu

haklısın kepelek iki koldan çalışmak daha güzel hem birlikte daha iyi olur

cesur yürek hoşuma gidiyor benim dostlukda güzel ama cesur yürek dahamı iyi geliyor kulağa

aaa çok güzel birinci grup tamamlanmış olur işte bir grubun nesi var iki grubun sesi var :KK1:

haklısın kepelek iki koldan çalışmak daha güzel hem birlikte daha iyi olur

cesur yürek hoşuma gidiyor benim dostlukda güzel ama cesur yürek dahamı iyi geliyor kulağa

aynen öyle canımm bizde geçen gün konuşmuştuk birleştirsekmi filan diyeee bugünde tuba diyincee hep birlikte konuştuk tamam dedilkkk:KK53::KK53::KK53:

Birleştirmek son karar mı arkadaşlar

Bide grup ismi belli oldu ise yeni konu açalım :KK34::KK34:
devam edelim tam 15 olunca da tekerlekli sandalye kazanılmış olur :KK6::KK6:

birleştirmek son karar mı arkadaşlar

bide grup ismi belli oldu ise yeni konu açalım :KK34::KK34:
Devam edelim tam 15 olunca da tekerlekli sandalye kazanılmış olur :KK6::KK6:

canımm sende ecede mutluda tamam dedi tubada teklifi sundu diğer arkadaşlarda onaylıyorsa bizlik bir durum yok :KK34::KK34: Isimde hep birlikte karar verelim:KK16::KK16:

Selam millet. Böyle iyi olmuş ya . Hem daha organize bi şekilde sesizimi duyruruz hemde bi sandalye için sayıyı toparlamış oluruz. :13:

X