15 Cesur Yürek Aranıyor !!

nissannnnnn katilim benimm hoşgeldinnn

hoşbulduk canım:KK34:

parisim şimdi dün sana gönderdiğim linklerde pro kart almak istiyorum var orada form var formu dolduruyorsun ödemeyi nasıl yapacaksan kkartı havale seçiyorsun sen formu doldur ben seni yönlendiririm.

dur linki bir daha ekleyeyim ...

http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1

ben anlamadım bu linkteki formu mu dolduruyoruz
hangi gruptan katıldığımızı nereye yazıyoruz
bide üye adımızı nereye yazıyoruz:26::26::26:

parisim şimdi dün sana gönderdiğim linklerde pro kart almak istiyorum var orada form var formu dolduruyorsun ödemeyi nasıl yapacaksan kkartı havale seçiyorsun sen formu doldur ben seni yönlendiririm.

dur linki bir daha ekleyeyim ...

http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1

posta çeki dersem gidip postanadenemi yatırıyorum parayı
karacahilliğimi mazur görün daha önce netten bişi almadım para falan yatırmadım bilmyom o yüzden:KK17:

canım yukarıdaki formu doldur ek açıklama bölümü var oraya da nickini yazarsın ödemeyi nasıl yapacaksın ona göre yönlendireyim seni...

posta çeki dersem gidip postanadenemi yatırıyorum parayı
karacahilliğimi mazur görün daha önce netten bişi almadım para falan yatırmadım bilmyom o yüzden:KK17:

evet canım posta çeki postaneden yatırılıyor...
eğer bankada hesabın varsa eft yapabilirsin internetten o zaman havale ücreti de almıyorlar...

grubumuzu tamamlayınca inşallah grup adımızı veririz kazene umarım tamamlarız en kısa zamanda arkadaşlarınız varsa duyurabilirsiniz...

evet canım posta çeki postaneden yatırılıyor...
eğer bankada hesabın varsa eft yapabilirsin internetten o zaman havale ücreti de almıyorlar...

hesabım var ama önce para yatırmam lazım oraya... manyak gibi hepsini çekmştim:KK1: bak lazım oldu salak kafama:KK57:
havale ücretine alıyolar ptt den yatırırsam

PEKİ KIZLAR bu belgeyı simdi doldurmamız mı lazım yoksa 15 kişi olmayımı beklicez

kızlarrr merhabaaaa:KK16::KK16::KK16: bizde kampanya içinnn arkadaş topluyoruzzzz umarımmmm hepimizzzz 15 kişiyi hatta daha fazlasını toplayıp engelli arkadaşlarımıza yardım edebilirizzzzz:KK16::KK16::KK16: duyarlılığınızzzz içinnn sizede teşekkürrr ederimmm:KK16::KK16::KK16:

kızlarrr merhabaaaa:KK16::KK16::KK16: bizde kampanya içinnn arkadaş topluyoruzzzz umarımmmm hepimizzzz 15 kişiyi hatta daha fazlasını toplayıp engelli arkadaşlarımıza yardım edebilirizzzzz:KK16::KK16::KK16: duyarlılığınızzzz içinnn sizede teşekkürrr ederimmm:KK16::KK16::KK16:

gordum yazını bende yazdımmm olucaz olucaz 15 kişşii

sağol canım bizde size çoook teşekkür ederiz... bu konularda duyarsız kalmamız lazım...
şu an için engelli olmayabiliriz ama sonuçta (Allah korusun) hepimiz engelli adayıyız...
küçük bir miktar büyük bir umut olabilir yani...
:13:

sağol canım bizde size çoook teşekkür ederiz... bu konularda duyarsız kalmamız lazım...
şu an için engelli olmayabiliriz ama sonuçta (Allah korusun) hepimiz engelli adayıyız...
küçük bir miktar büyük bir umut olabilir yani...
:13:

ne demek canımmm ama bu konuya duyarsız kalan arkadaşlar içinn üzülüyorumm:KK20::KK20:

X