paris yokmuuuu sanki pariside biryerlerde görmüştüm dadlum
8 kişi daha bulmalı
ayh kafam 10 a gitti bneim beee. olmak istediğini yamış ama yarın konuşuruz demiş. gelsin bakalım konuşur ekleriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paris yokmuuuu sanki pariside biryerlerde görmüştüm dadlum
8 kişi daha bulmalı
15 kişi olmuyormuydukkk 10 kişi mi olcazz :26:
10 kişi düz tekerlekli sandalye alıyor 15 kişi olunca daha özgürleştiren modelleri sanırım benim netin sınırlı işyeri olduğu için linki açıp okuyamıyorum ama tahminimce öyle akülü sandelye değildir sanırım çünkü akülüler çok pahalı
ghs hastalıklar farklı farklı mesela belden aşağısı felç olan biri normal sandelye kullanabilir elleriyle tekerleklerin yanındaki demirlerden iterek kullanabilir ama boyundan yada kas hastası olan biri ellerinide kullanamaz onun için joistikli bir sandelye olmalı dır o kadar farklı hastalıklar var ki ona görede özellikleri olan çok çeşitli sandalyeler var kilosuna göre bile değişiyor sandalyenin özellikleri ev içindekullanması dışarda kullanması taşlı yol rampa hepsi farklı farklı
ayh kafam 10 a gitti bneim beee. olmak istediğini yamış ama yarın konuşuruz demiş. gelsin bakalım konuşur ekleriz
doğru dğru 15 kişi ben 10 olarak düşündüm bian
kendi forumumuzdada yazdımmm duyan herkes gelirrr bence
hadi gelsinler bi an önce
anam o koca kk dan 15 kişi bizi seven yokmu
ben çok faal bi kkcı değilim pek tanınmıyom o yüzden çok sevenimde olmadı haliyle galiba sanursam:26:. Ama bu işin bizi svemekle alakası yokki mandişim. Girip okuyan kk yı az çok tanıyan insanlar için bu yakarış.
kızlar yarın kadıkoyde buluscazya herkese sölicem işlicem Buarada isteyen gelebilir huhuuuuu
ühüüü her topiğe parmak atan ben ağlayım halime ozaman :)
ama dadlum olsun belki avatarımızı sevmişlerdir belki adımızı belki smillerimi sevsinler bizi yaa ben sevilmeye muhtacımm
kızlar yarın kadıkoyde buluscazya herkese sölicem işlicem buarada isteyen gelebilir huhuuuuu
ne güzel istanbul buluşmasımı var. Keşki orda olaydım hemen gelridim.
ne güzel istanbul buluşmasımı var. Keşki orda olaydım hemen gelridim.
vah vah zavallı sevgi mahrumu yavrucak . Uzan kollarıma seveyim seni biraz
bizim ildede yapılmış kk buluşması zamanında ama ben kkda üye olmadan önce aralarında kaynaşmışlar samimi olmuşlar gidip geliyorlar sık sık birbirleri artık kk buluşması değil telefonda arayıp gidiyorlarmış benide davet etmişlerdi gidemedim hafta içi yapıyorlar özeniyorum hee bu istanbullu hanımlar daha aktif