Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 15 aylık oğlum yürüyemiyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

merwisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
264
4
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba oğlum 15 aylık ama hala yürüyemiyor emekleyemiyor sıralamıyor sadece sürünüyor ve dönüyor sıralaması için koltuğa tutunduruyorum kendini salıp düşüyor doktora götürdüm mr çekilmesi gerekiyor dedi moralim çok bozuldu herşeyi geriden geliyor dişleri geç çıktı daha yeni desteksiz oturabiliyor inşallah önemli bişeyi yoktur

Son düzenleyen: Moderatör:
anne baba mama dede bebek pepe bunları söylüyor elinden tutunca adım atıyor ama yürüme ve emekleme yok mesela bebek veya küçük çocuk gördümü ayyy ayyy cici yapıyor çocukları falan çok seviyor pepeyi çok seviyor dışarı çıkarken atta diyor ama çoğu hareketleri geriden geliyor mesela desteksiz oturmaya 11 aylıkken başladı

canım gayet güzel. benim kızımda premature doğdu. şu an 22 aylık ancak hala yürüyemiyor. desteksiz oturmaya 12- 13 aylıkken başladı. herşeyi geç oluyor ama şükürler olsun algısı çok iyi. önemli oanda bu. beklemekten başka çaremiz yok malesef. umarım biran önce toparlarlar

anlattığın kadarıyla gayet güzel ama sen yinede bir uzmana danış hani hiç imkanın yoksa bile sağlık ocağı felan muayenesini ettir bizim burdan yaptığımız yorum gecikmene sebep olmasın sonra

sağlığı yerindeyse üzülme eninde sonunda yürür.. masallah konusması hareketleri iyi gibi.. gec olsun sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…