- 26 Ağustos 2016
- 38
- 28
- 37
-
- Konu Sahibi Hanzadehan
Siz yine tek elini tutarak yürütmeye çalışın. Elbet yürür. Çünkü söylediğinize göre hareketli,atılganMerhaba. Bir bebeğim var. 15+1 haftalık. Hızlı hızlı emekler ayaga kalkabiliyor sıralıyor koltuklara cikar iner tek elden tutunca yürüyor ama ne zamnki elimi bırakıyorum öyle ayakta kalıyor ama adım atıp gitmiyor. Uyuşuk desem degil aksama kadar hareketli. Kotkuyor gibi biraz. Fikir almak istedigim sey bu korkusunu nasıl yenmesine yardım edebilirim ne yapabilirim şimdiden teşekkürler...
İki eline top verdim atıyor topları kendince oynuyo. Ama yürümüyorSevdigi bir oyuncak vs neyse onu uzaktan tutup gel yapmayi denediniz mi? Ya da iki eline top vermeyi
Babası telefonla aradiginda cok heyecanlaniyor. Telefonu koltuga koyuyorum kizimida evin bir köşesinde ayaga kaldiriyorum. Babası aradiginda gidiyor yürüyerek ama baska zaman pek istemiyorSevdigi bir oyuncak vs neyse onu uzaktan tutup gel yapmayi denediniz mi? Ya da iki eline top vermeyi
Benim kizda 13 ayindan peri elinden tutunca gidiyor simdi 15 olduk hala ayniyiz tabi biraz daha iyi gidiyor ama tek basina istemiyorBenim oğlum da 14 aylık aynı sizinki gibi.elinden tutarsak yürüyor ama kendi başına bir girişimi yok
Ee o halde kiziniz yuruyor?Babası telefonla aradiginda cok heyecanlaniyor. Telefonu koltuga koyuyorum kizimida evin bir köşesinde ayaga kaldiriyorum. Babası aradiginda gidiyor yürüyerek ama baska zaman pek istemiyor
demek ki biraz cesarete ihtiyacı var. korkuyordur. siz tek elle elini tutarak yürütmeye çalışın evde.Babası telefonla aradiginda cok heyecanlaniyor. Telefonu koltuga koyuyorum kizimida evin bir köşesinde ayaga kaldiriyorum. Babası aradiginda gidiyor yürüyerek ama baska zaman pek istemiyor
Evet korkuyor elimi bıraktırdıgımda ne yapacağını şaşırıyor. Biraz garantici bi bebek benim kız galibademek ki biraz cesarete ihtiyacı var. korkuyordur. siz tek elle elini tutarak yürütmeye çalışın evde.
Gectigimiz cuma kucuk kizima yaptim bunu, hevesle bekliyorum su an (1 yasinda tam)cuma sela saatinde kapi eşiğinde sallayip "salladim selaya, yalvardim mevla'ya, xy yuruyecek, gelecek cumaya" tekerlemesini soyler misin? biz hep sosyal medyada görürdük. geyik olsun diye arkadasim cocuguna yapti ama kameraya falan cekip gülmek icin, bir yasina yeni girmisti. gercekten de yürüdü
hadi bakalim, yürürse beni etiketle lutfenGectigimiz cuma kucuk kizima yaptim bunu, hevesle bekliyorum su an (1 yasinda tam)
Tabikihadi bakalim, yürürse beni etiketle lutfen
Bende gördüm sosyal medyada :) bide onu yapayım bakalım belki bira cesareti gelir:)cuma sela saatinde kapi eşiğinde sallayip "salladim selaya, yalvardim mevla'ya, xy yuruyecek, gelecek cumaya" tekerlemesini soyler misin? biz hep sosyal medyada görürdük. geyik olsun diye arkadasim cocuguna yapti ama kameraya falan cekip gülmek icin, bir yasina yeni girmisti. gercekten de yürüdü
Bende merak ederim bizi de bilgilendir lütfen:)Gectigimiz cuma kucuk kizima yaptim bunu, hevesle bekliyorum su an (1 yasinda tam)