15+6 gebelik haftasındayım ve hala kusuyorum 🙁

sara9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
91
19
31
Herkese merhaba
Gebeliğin 15+6 haftasındayım , hala yemekten sonra kusmalarım devam ediyor . Doktora uzun zamandır gitmiyorum acaba normal mi hala kusma olması? Gebelikten mi yada başka sorun kaynaklı mı bu kusmalar bilemiyorum

Başka bir sorundan değil büyük ihtimalle. Bazı gebelerde 9 ay devam edeni duymuştum. Umarım bir an önce kesilir sizinki. Ben de 6-12. Haftalar arası kusmuştum. Ve 12. Hafta bıçak gibi kesilmişti. Doktorum genelde böyle olduğunu nadiren daha uzun sürdüğünü söylemişti. 16. Hafta bir doktora gidin isterseniz.

Ben tam 20. haftaya kadar kusmıştum. 3. ayın sonunda bir sorun mu var neden halâ kusuyorum diye sorduğumda doktorum 20ye kadar olağan karşılıyoruz, sonra devam ederse altında bir sorun ararız demişti. Allah'tan devam etmedi 20'den sonra.

Aman bende cok kustum 20li haftalarimda kusrugumu hatirliyorum.bir emme hap vardi adini hatrlamaya calisiyorum sanirim kanser hastalrri kullanirdi kemoterapi alinca mide bulantisini onlemek icin yan etkisi olmayan bir kapsul onu Almadan yemek yersem mutlaka cikariyordum .allah yardimciniz olsun saglikla kucaklayin.bu gunler gelecek guzel gunler icin

Ben doğuma kadar şiddeti azalmadan kustum.Her ay bu ay bitecek ümidiyle 40 haftayi tamamladım.Umarim sizinki böyle olmaz.Psikolojisi bozuluyo insanın.

16-17 gibi azalır, tamamen kesilmesi 25 i bile bulabilir. Arada kusmalar yine olabiliyor, demir ilacini ne zaman içsem kusardım mesela. Sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…