• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması 15+5hamileyimmmm acil bi bakarmisiniz

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

123zeyzeyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
13
2
1
29
Kizlar gobegim cevresi rahmime dogru gece boyunca sizaldi agirdi tarifi yok acisinin gobek bagim sanki oynadi icerde ole hissediyorum okadar cok korktum ki bunu yasayan varmi sabaha gecti yoksa acile gidicektik hemen esimle gece gecer diye biraz beklemek istedim biraz zor hamile kaldim kaygilaniyorum herseyde korkuyorum

Benim hâlâ ağrılarım oluyor rahim genislemesi ya da magnezyum eksikliğinden kaynaklı olabiliyor. Bana doktorum progestan ve magenzyum verdi onalrla rahat uyuyorum ama geceleri sağa sola dönerken ağrılarım oluyor kasilma gibi. Sen yine de git baktır yarın kontrolünü yaptır

Benim hâlâ ağrılarım oluyor rahim genislemesi ya da magnezyum eksikliğinden kaynaklı olabiliyor. Bana doktorum progestan ve magenzyum verdi onalrla rahat uyuyorum ama geceleri sağa sola dönerken ağrılarım oluyor kasilma gibi. Sen yine de git baktır yarın kontrolünü yaptır

Sagol canim aynen yarin bi gidiyim

Back
X