15+4 gebelik ve kanama

sara9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
91
19
31
Merhaba kızlar , 15+4 haftalık gebeyim. 2 gece önce çok az miktar da suyum geldi, ertesi gün akıntı çoğaldı ve akıntıyla beraber bir miktar kan geldi. Sonra kahve rengi lekeler gelmeye başladı. Dağın başında bir köydeyim doktor yok, en yakım hastane 2 saat. Bu aylar da normal mi bunlar. Ağrım yok sadece sırtım ağrıyor bazen oda çok yoğun çalışıyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu? Cevap için teşekkürler 🙏

Merhaba kızlar , 15+4 haftalık gebeyim. 2 gece önce çok az miktar da suyum geldi, ertesi gün akıntı çoğaldı ve akıntıyla beraber bir miktar kan geldi. Sonra kahve rengi lekeler gelmeye başladı. Dağın başında bir köydeyim doktor yok, en yakım hastane 2 saat. Bu aylar da normal mi bunlar. Ağrım yok sadece sırtım ağrıyor bazen oda çok yoğun çalışıyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu? Cevap için teşekkürler 🙏
Çok geçmiş olsun.İki saat bile olsa hastaneye gitmek burdan bilgi almaktan çok daha sağlıklıdır.Vakit kaybetmeden doktora görünmeniz gerek.

Su gelmez diye tahmin ediyorum bu aylarda. Bence hastaneye gidin uzakta olsa. Gerçekten su ise kanamaya çevirebilir. Önlem amaçlı tedavi uygulanır en azından

Doktora gitme imkanı bulana kadar is yapma sakin. Yogun çalışıyorum demişsin Allah korusun bir tehlike varsa da korunmak icin mümkün olduğunca yat dinlen, hicbir is senin ve bebeğinin sağlığından onemli degil. En kısa zamanda da mutlaka bir doktora görün bence

canum ben ebeyim su dediğimiz olay az miktarlarda gelmez İçinde su olan bi su bardağını ters çevir Aynı o şekilde paçalardan akarcasına boşalır.enfeksiyondan kaynaklı olabilir bu durum. Birde eşinle yakın zamanda beraberlik oldu mu ? Yan ağrısı mı oluyor ? Hastaların böğrüm dediği yere vurunca ağrı var mi yada idrar yaparken yanma??
çok su gelmesi gibi düşünmüyorum ama yine de muayene şart.

Merhaba kızlar , 15+4 haftalık gebeyim. 2 gece önce çok az miktar da suyum geldi, ertesi gün akıntı çoğaldı ve akıntıyla beraber bir miktar kan geldi. Sonra kahve rengi lekeler gelmeye başladı. Dağın başında bir köydeyim doktor yok, en yakım hastane 2 saat. Bu aylar da normal mi bunlar. Ağrım yok sadece sırtım ağrıyor bazen oda çok yoğun çalışıyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu? Cevap için teşekkürler
Merhaba canım seni korkutmak istemem ama düşük riskin olabilir ya da bebeğin eşi aşağıda olabilir serklaj gerekebilir 2 saatte olsa muhakkak doktora görün saglıklı bi bilgi alıp muayene ol riske atma derim

canum ben ebeyim su dediğimiz olay az miktarlarda gelmez İçinde su olan bi su bardağını ters çevir Aynı o şekilde paçalardan akarcasına boşalır.enfeksiyondan kaynaklı olabilir bu durum. Birde eşinle yakın zamanda beraberlik oldu mu ? Yan ağrısı mı oluyor ? Hastaların böğrüm dediği yere vurunca ağrı var mi yada idrar yaparken yanma??
çok su gelmesi gibi düşünmüyorum ama yine de muayene şart.
Bebeğimi kaybettim 😣

X