- 22 Kasım 2012
- 2.363
- 2
bu en alttaki cimcime mickey mouse hepsi mi geliyor yani tacı ayakkabısı zıbını falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu en alttaki cimcime mickey mouse hepsi mi geliyor yani tacı ayakkabısı zıbını falan
elestiri ve begeni icin teskrler:) aldigimiz urunlerin coguda yurtdisinda uretilip buraya getiriliyor buyuzden kizimada gonul rahatligyla alip giydiriyorum.bitek bende degil tedarik ettigm sitelerden gunde binlerce alisveris yapiliyor.sadece o astronot tulumdan 300 adet satilmis dusunun.
son yuklediklerim dedign gbi fiyatlarini ust taraflarina yazdim ama ilk yuklediklerm oyle kaldi duzeltemyrumda.yesil kurdelesi var 30tl ama 2 yasa kadar var maalesefKiyafetler cok cici bende telden giriyorum fiyat cikmiyo resmi buyutsemde ozel msj okuyamiyirum fiyatlari direk alta yazsan super olur ilk sayfada bi elbise var kurde gibi bisey var 3 yas varmi?? Bide fiyat?? Ayri a odeme nasi olucak
merhaba!! ozelden mjs olmuyor((( ben kod 13 14 90sm istiyorum. adresim ella_djusik@mail.ru. taobao ürünleri dimi?