Bebek İkinci El 15-25 gün arasında teslim edilebilecek yurtdısından ciciler oyucaklar

40 tl 52-59-66-73cm

$T2A20vXfpNXXXXXXXX_!!447495019.jpg
$T2G_R5XkFcXXXXXXXX_!!447495019.jpg
$T2spNbXXdOXXXXXXXX_!!447495019.jpg
$T28MXOXaheXXXXXXXX_!!447495019.jpg

elestiri ve begeni icin teskrler:) aldigimiz urunlerin coguda yurtdisinda uretilip buraya getiriliyor buyuzden kizimada gonul rahatligyla alip giydiriyorum.bitek bende degil tedarik ettigm sitelerden gunde binlerce alisveris yapiliyor.sadece o astronot tulumdan 300 adet satilmis dusunun.

est. eleştiri değil benimkisi. sadece tedirginlik. hoş gerçi evli değilim ve çocuğum yok haliyle :)

bazı uzak doğu alışveriş sitelerinde saç bantları var ben kızlarıma saç bantları arıyorum siz getirtiyormusun saç bandı:KK3:

Kiyafetler cok cici bende telden giriyorum fiyat cikmiyo resmi buyutsemde ozel msj okuyamiyirum fiyatlari direk alta yazsan super olur ilk sayfada bi elbise var kurde gibi bisey var 3 yas varmi?? Bide fiyat?? Ayri a odeme nasi olucak

Kiyafetler cok cici bende telden giriyorum fiyat cikmiyo resmi buyutsemde ozel msj okuyamiyirum fiyatlari direk alta yazsan super olur ilk sayfada bi elbise var kurde gibi bisey var 3 yas varmi?? Bide fiyat?? Ayri a odeme nasi olucak
son yuklediklerim dedign gbi fiyatlarini ust taraflarina yazdim ama ilk yuklediklerm oyle kaldi duzeltemyrumda.yesil kurdelesi var 30tl ama 2 yasa kadar var maalesef

canım ben görmemiştim burayı hepsine teek teek baktım çok güzeller ya eşimede bi gösteryim ne dicek bakalım çok taqtlılar valla:KK9::KK9:

X