Bebek İkinci El 15-25 gün arasında teslim edilebilecek yurtdısından ciciler oyucaklar

kod16
$30tl 90-100-110-120-130 cm.jpg
kod17
$30 tl 3lü takým 100cm.jpg
kod18
$45tl 70-80-90-100 cm.jpg
$45tl 70-80-90-100 cm (2).jpg
kod19
$40 tl 90cm-100 cm.jpg
40tl 90-100cm

Son düzenleme:
Ben de bir kaç takım beğendim ama siz<e özel mesaj atamıyorum, acaba mail adresinizi bana atsanız, oradan ben sipariş versem?
KArgo ücreti hakkında yaklaşık bir tahmininiz var mı? Ayrıca ücreti de havale yapıyoruz sanırım size?

Ben de bir kaç takım beğendim ama siz<e özel mesaj atamıyorum, acaba mail adresinizi bana atsanız, oradan ben sipariş versem?
KArgo ücreti hakkında yaklaşık bir tahmininiz var mı? Ayrıca ücreti de havale yapıyoruz sanırım size?
ozelden yazdım size

Son düzenleme:
canım ben o kod 13ten almak istiyorm ama boy konusunda kararsız kaldım. bedenleri nası sen daa iyi bilirsin. mesela bazı kıyafetler 74 oluyo ya çok büyük ya çok küçük geldiği de oluyo. benim oğlum şimdi tahminen 70 cm olmalı, yaza giyebilmesi için 80 alsam nası olur

canım ben o kod 13ten almak istiyorm ama boy konusunda kararsız kaldım. bedenleri nası sen daa iyi bilirsin. mesela bazı kıyafetler 74 oluyo ya çok büyük ya çok küçük geldiği de oluyo. benim oğlum şimdi tahminen 70 cm olmalı, yaza giyebilmesi için 80 alsam nası olur

size mesaj attım:KK55:

canım ben telefondan giriyorum nete 1 nolu tulum pembe montu cok begendim ama tıklayınca resim büyüyo ama fiyat yazmıyo kızım eylül dogumlu seneye kısa 1 yas oluyo ve geciyo tabi kac yas veya kac cm almam lazım fiyat ne kadar

cnm merhaba ya bn ikiz kizlarima tutu almak istiyorum bir yaslarinda giymeleri icin acik toz pembe eklerim demistin vsr mi acaba

canım ben telefondan giriyorum nete 1 nolu tulum pembe montu cok begendim ama tıklayınca resim büyüyo ama fiyat yazmıyo kızım eylül dogumlu seneye kısa 1 yas oluyo ve geciyo tabi kac yas veya kac cm almam lazım fiyat ne kadar

merhaba galiba pembe ve yesil secenegi olan astronot tulumdan bahsediyorsuz 30tl.80cm 6-12 ay ,90cm 1-2 yas,100cm 2-3 yas olarak yaziyor amaa bebegine bagli benim kizim agustos 22 dogumlu ama boyunun masallahi var:)

yurt dışında satılan ürünler tedirgin edici gelir bana. çünkü kansorojen etki payları çok yüksekmiş. tabi markasını nerde üretildiğini bilemem ama yazmak istedim:26::26: bide bebek ürünleri olunca insan daha bi titiz oluyor bu konularda

teker teker baktım hepsine. çok güzel ve cici şeyler var :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yurt dışında satılan ürünler tedirgin edici gelir bana. çünkü kansorojen etki payları çok yüksekmiş. tabi markasını nerde üretildiğini bilemem ama yazmak istedim:26::26: bide bebek ürünleri olunca insan daha bi titiz oluyor bu konularda

teker teker baktım hepsine. çok güzel ve cici şeyler var :)
elestiri ve begeni icin teskrler:) aldigimiz urunlerin coguda yurtdisinda uretilip buraya getiriliyor buyuzden kizimada gonul rahatligyla alip giydiriyorum.bitek bende degil tedarik ettigm sitelerden gunde binlerce alisveris yapiliyor.sadece o astronot tulumdan 300 adet satilmis dusunun.

X