Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatlarını da hemen fotoların altına yazsanız...
canım şu kod 13 olan uzun paçalı pantalonmu yoksa kısa paçalımı
ozelden yazdım sizeBen de bir kaç takım beğendim ama siz<e özel mesaj atamıyorum, acaba mail adresinizi bana atsanız, oradan ben sipariş versem?
KArgo ücreti hakkında yaklaşık bir tahmininiz var mı? Ayrıca ücreti de havale yapıyoruz sanırım size?
canım ben o kod 13ten almak istiyorm ama boy konusunda kararsız kaldım. bedenleri nası sen daa iyi bilirsin. mesela bazı kıyafetler 74 oluyo ya çok büyük ya çok küçük geldiği de oluyo. benim oğlum şimdi tahminen 70 cm olmalı, yaza giyebilmesi için 80 alsam nası olur
canım ben telefondan giriyorum nete 1 nolu tulum pembe montu cok begendim ama tıklayınca resim büyüyo ama fiyat yazmıyo kızım eylül dogumlu seneye kısa 1 yas oluyo ve geciyo tabi kac yas veya kac cm almam lazım fiyat ne kadar
merhaba kizimdan firsat buldugum an tutuleride ekleyeyim.soran olmayinca ertelemistim bende:)cnm merhaba ya bn ikiz kizlarima tutu almak istiyorum bir yaslarinda giymeleri icin acik toz pembe eklerim demistin vsr mi acaba
mesaj attim sana..merhaba ya bn kod13,14 almak istiyorum nasıl alabilirim?
elestiri ve begeni icin teskrler:) aldigimiz urunlerin coguda yurtdisinda uretilip buraya getiriliyor buyuzden kizimada gonul rahatligyla alip giydiriyorum.bitek bende degil tedarik ettigm sitelerden gunde binlerce alisveris yapiliyor.sadece o astronot tulumdan 300 adet satilmis dusunun.yurt dışında satılan ürünler tedirgin edici gelir bana. çünkü kansorojen etki payları çok yüksekmiş. tabi markasını nerde üretildiğini bilemem ama yazmak istedim:26::26: bide bebek ürünleri olunca insan daha bi titiz oluyor bu konularda
teker teker baktım hepsine. çok güzel ve cici şeyler var :)