15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Senin erken canım test için iki gün sonra dene bence
İnşallah canım ya. Kimyasal gwbeliklerimde 12. Günde anca pozitif görmüştüm erken gebelik testinde oda çoook silik şekilde zaten çok koyulaşma olmadan adet gününden 3. 4 gün sonrada adet oluyordum. Dünkü gölge beni çok umutlandırmıştı. Dedim herhalde hcg bu sefer koyulaşacak ve normal gebelik olacak ama bugün yaptığımda aynı şekilde çıktı.

Kızlar benim de midem cok hassas ya bulanıyo içim büyüyor sanki kahvaltıda bişey yiyemedim tiksindim yumurtadan resmen, regl günüm bugun yarın . olmadım ama. bu kadar erken belirti olabilir mi acaba

Yok yapmadım gecikmeyi beklemek istedim, yumurtlama tarihine göre çok olası durmuyor zaten ama uygulamadaki tarih tam tutmuyor dediğin için ufak bir heyecan yaptım 😄 umarım herkesin gönlüne göre olur
Çatlama günü bende kasık ağrısı baya oluyor sene de oradan anlayabilirsin. Uzayan akıntı bende çatlamadan iki gün önce oluyor

İnşallah canım ya. Kimyasal gwbeliklerimde 12. Günde anca pozitif görmüştüm erken gebelik testinde oda çoook silik şekilde zaten çok koyulaşma olmadan adet gününden 3. 4 gün sonrada adet oluyordum. Dünkü gölge beni çok umutlandırmıştı. Dedim herhalde hcg bu sefer koyulaşacak ve normal gebelik olacak ama bugün yaptığımda aynı şekilde çıktı.
Senin gölge dikkatli bakınca derinden gelen bi gölge gibi mi yoksa bakınca hemen görünüyor mu canım

Senin gölge dikkatli bakınca derinden gelen bi gölge gibi mi yoksa bakınca hemen görünüyor mu canım
Bak canım yakın cekim yapmıştım. Yine uzaktan bakınca belli oluyor.

Eklentiler

• 1000066942.webp
    1000066942.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar benim de midem cok hassas ya bulanıyo içim büyüyor sanki kahvaltıda bişey yiyemedim tiksindim yumurtadan resmen, regl günüm bugun yarın . olmadım ama. bu kadar erken belirti olabilir mi acaba
Kişiden kişiye değişir canım. Ama genelde 7. Haftadan sonra başlar diyorlar. Test yapmışmıydın

Back
X