- Konu Sahibi banaderlerelif
Kızlar yumurtlaması 20 nisan olup test yapan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bu sabah aynısı çıktı. Gölge gibi. Bugün biraz daha belli eder demiştim ama dünkü gibi çıktı. galiba laboquick da sıkıntı yapmaya başladı. Elimde ovulasyon testinden çıkan 1 tane erken gebelik testi var yarın sabahta onu deneyecem nasip artıkBen de test yaptım yine negatif
Laboquick almayın gölge çıkarıyor ayrıca
Bu ay parayı basıp predictor alıcam ölürsek de kime kalmış diyerekten![]()
Benim 21. Nisan laboquick gebelik testi yaptım gölge gibi çıktı. Dünde aynısını çıkmıştı. Bugün koyulaşmasını beklemiştim ama aynısı çıkınca ümidim kesildi. Çatlama sonrası 9. Gün bugünKızlar yumurtlaması 20 nisan olup test yapan var mı
Foto varsa atsana bakalımBenim reglime 6 gün var prodoctor ve awox silik çizgi çıktı ama baya silik çıkardı reglim geciktiği gün kan vermeyi düşünüyorum
Benim 21 twst yaptım sabah negatifKızlar yumurtlaması 20 nisan olup test yapan var mı
Foto varsa atsana bakalım
Hangi marka yaptınızBenim 21 twst yaptım sabah negatif
İnnovita ve laboquick kullandım ikisi de Ovulasyon da iyi ama gebelik testinde gölge çıkarıyorlar bence. İnnovita gele gecen aylarda baya ümitlendirmiştiHangi ovülasyonu kullanıyorsun canım artimde de gölge yapıyor insanı umutlandırıyor
14.gün cıkardı canım ya hayal kırıklığına ugramanı istemem ben yasadım cünküBenimde negatif ve hala adet olmadım bugün yumurtlamadan sonra 14.gün normalde olurdum ama bilemedim ağrı da arada girip çıkıyor
Aynen benim de dünküyle aynı. Laboquick nooBenimde bu sabah aynısı çıktı. Gölge gibi. Bugün biraz daha belli eder demiştim ama dünkü gibi çıktı. galiba laboquick da sıkıntı yapmaya başladı. Elimde ovulasyon testinden çıkan 1 tane erken gebelik testi var yarın sabahta onu deneyecem nasip artık
Senin erken canım test için iki gün sonra dene benceBenim 21. Nisan laboquick gebelik testi yaptım gölge gibi çıktı. Dünde aynısını çıkmıştı. Bugün koyulaşmasını beklemiştim ama aynısı çıkınca ümidim kesildi. Çatlama sonrası 9. Gün bugün
Evet ama uygulamaya güvenmemek lazım.. Benim tutmuyor testlerleArkadaşlar selam. Mesela uygulamada 17si yumurtlama görünüyor ya, bu 17sinde yumurta çatladı mı demek?
Awox silikse vardır ya maşallah yumurtlamadan 10.gün cıkmıs bir deBenim reglime 6 gün var prodoctor ve awox silik çizgi çıktı ama baya silik çıkardı reglim geciktiği gün kan vermeyi düşünüyorum
Evet ama uygulamaya güvenmemek lazım.. Benim tutmuyor testlerle
Ay inşallah ya prodoctora güvenemiyorum ama awox da silik vardı bikaç gün daha bekleyeceğim ama hiç belirtim yok sadece yumurtlamadan beri devam eden kremsi beyaz arada süt gibi olan akıntım varAwox silikse vardır ya maşallah yumurtlamadan 10.gün cıkmıs bir de
Awox 20 beta dan fazlasını ölçebiliyor diye biliyorum
Bence vardır hayırlı olsunAy inşallah ya prodoctora güvenemiyorum ama awox da silik vardı bikaç gün daha bekleyeceğim ama hiç belirtim yok sadece yumurtlamadan beri devam eden kremsi beyaz arada süt gibi olan akıntım var
Test yaptın mı canım varsa çıkabilirAnladım teşekkür ederim. Yarın adet olmam lazım heyecanlıyım![]()