15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Benim reglime 6 gün var prodoctor ve awox silik çizgi çıktı ama baya silik çıkardı reglim geciktiği gün kan vermeyi düşünüyorum

Ben de test yaptım yine negatif 😕
Laboquick almayın gölge çıkarıyor ayrıca

Bu ay parayı basıp predictor alıcam ölürsek de kime kalmış diyerekten💅🏻💅🏻
Benimde bu sabah aynısı çıktı. Gölge gibi. Bugün biraz daha belli eder demiştim ama dünkü gibi çıktı. galiba laboquick da sıkıntı yapmaya başladı. Elimde ovulasyon testinden çıkan 1 tane erken gebelik testi var yarın sabahta onu deneyecem nasip artık

Kızlar yumurtlaması 20 nisan olup test yapan var mı
Benim 21. Nisan laboquick gebelik testi yaptım gölge gibi çıktı. Dünde aynısını çıkmıştı. Bugün koyulaşmasını beklemiştim ama aynısı çıkınca ümidim kesildi. Çatlama sonrası 9. Gün bugün

Kızlar yumurtlama 16 nisan çatlama 17.18 de olmuş olabilir diye düşünüyorum zaten 17sinde hafif silikleşmişti ovu testi bugun gelen giden yok son umudum yarın kaldı bakalım

Eklentiler

• IMG_3456.webp
    IMG_3456.webp
    133,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_3457.webp
    IMG_3457.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 25
Benimde bu sabah aynısı çıktı. Gölge gibi. Bugün biraz daha belli eder demiştim ama dünkü gibi çıktı. galiba laboquick da sıkıntı yapmaya başladı. Elimde ovulasyon testinden çıkan 1 tane erken gebelik testi var yarın sabahta onu deneyecem nasip artık
Aynen benim de dünküyle aynı. Laboquick noo 🥺

Awox silikse vardır ya maşallah yumurtlamadan 10.gün cıkmıs bir de 😌🌷
Awox 20 beta dan fazlasını ölçebiliyor diye biliyorum
Ay inşallah ya prodoctora güvenemiyorum ama awox da silik vardı bikaç gün daha bekleyeceğim ama hiç belirtim yok sadece yumurtlamadan beri devam eden kremsi beyaz arada süt gibi olan akıntım var

Back
X