• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 15.11.2013 çok heyecanlıyım lütfen yardım edin görüşlerinizi istiyorumm

GiMUm

♥ ♥ ♥
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
2.708
3.702
133
12 kasım yıl dönümümüz ,15 inde de sevdiceğim ve ailesi beni istemeye gelicekler :) gün yaklaştıkça ne olucak nasıl olucak derken heyecanım stresim daha da artıyor.Aileler aslında birbirlerini gençlik yıllarından tanıyorlar ama evlendikten sonra hiç görmemişler birbirlerini bizim sayemizde tekrar görüşme imkanları olucak :1: .dayım ve kayınpederim de askerliklerini beraber yapmışlar hala çok samimi oldukları için beni dayımdan isteyecekler :1:
sevdiceğimin ailesinden 10 kişi bizde 12 kişi falan olucaz, sadece isteme olucak söz istemiyoruz ama sevdiceğim o gün bana tektaş takıcak 1-2 ay içinde de nişan olucak o yüzden annemde o gün söz sepetini veririz dedi ama sevdiceğim pek olumlu bakmıyor onu ikna etmem lazım gibi hissediyorum adet sonuçta.mendil olması şart mı?eğer şartsa nasıl oluyor nasıl veriliyor?ama tuzlu ya da baharatlı kahve yapmamaya kararlıyım kıyamam ki ben ona boğazları çok hassas hemen hastalanıyor:17: ve bizim mutfak açık mutfak olduğu için ben orda kahve yapmak istemiyorum.balkonumuz kapalı orda yapmak istedim annemde balkon dar karşı komşumuzdan yapıp taşısan o zaman olmaz mı dedi sizce nasıl yapsak daha iyi olur beni görsünler istemiyorum:17:
Bir de elbisem siyah dizden 1-2 parmak kısa önü kapalı sırtı V geliyor.altına ayakkabıyı babet alıyım rahat olur dedim ama topuklu mu alsam? saçımı nasıl yaptırmalıyım iri maşa yaptırsam mı diye düşündüm ama sizin fikirlerinizden de yararlanmak istiyorum birkaç model resimli olarakta bilgi verebilir misiniz?
böyle şeyleri yaşayanlar birde anlatırsa çok memnun olurum en azından biraz bilgilenmiş olurum ..lütfen yardım edinn

maşallah şimdiden kayınpeder adayını iyi benimsemişsin :1: ne giyeceğine geliirsek bu sadece bir kız isteme töreni olduğu için abartıdan kaçınmalı ve sade olmalısın dekolte ve saç baş yaptırmayı durum itibariyle abartılı buluyorum sadece sen kendin ol yeter beğenen beğenmiş abartmaya gerek yok. :12: OK!

Son düzenleme:
maşallah şimdiden kayınpeder adayını iyi benimsemişsin :1: ne giyeceğine geliirsek bu sadece bir kız isteme töreni olduğu için abartıdan kaçınmalı ve sade olmalısın dekolte ve saç baş yaptırmayı durum itibariyle abartılı buluyorum sadece sen kendin ol yeter beğenen beğenmiş abartmaya gerek yok. :12: OK!

kayınvalidem de kayınpederim de şansıma hepsi çok iyi insanlar:nazar: :1: saçlarım uzun olduğu için sırt dekoltemi kapatıyor haklısınız aslında düz fön çektirmeyi sevmiyorum kendim düzleştirsem daha mı iyi olur o gün için bilmiyorum ki :( ama yine de iri maşadan vazgeçemiyorum

Son düzenleme:
kayınvalidem de kayınpederim de şansıma hepsi çok iyi insanlar:nazar: :1: saçlarım uzun olduğu için sırt dekoltemi kapatıyor haklısınız aslında düz fön çektirmeyi sevmiyorum kendim düzleştirsem daha mı iyi olur o gün için bilmiyorum ki :( ama yine de iri maşadan vazgeçemiyorum
saçların uzun madem örgü yaptır çok güzel olacağından eminim şimdiden hayırlı olsun nazar değmesin inşallah:nazar::46:

saçların uzun madem örgü yaptır çok güzel olacağından eminim şimdiden hayırlı olsun nazar değmesin inşallah:nazar::46:

aminn inşallah sorunsuz bir şekilde atlatabiliriz korkuyorum birşey çıkmasından :( çook teşekkür ederim :nazar::1:

Bence de karşı komşuda yap kahveleri çünkü eğer açık mutfakta seni görüyorlarda,izleniyor gibi hissedip hiç rahat hareket edemez çok stres olursun.
Zaten o gün çok heyecanlı bir gün... :)))
Saçına fön çektir ve ya iri dalga da olabilir doğal duracaksa eğer... Abartılı olma,topuz falan hiç düşünme.
Ayağına da hafifçe topuklu bir şey giy elbise tarifin süpere benziyor zaten : )
Hayırlı olsun.

Bence de karşı komşuda yap kahveleri çünkü eğer açık mutfakta seni görüyorlarda,izleniyor gibi hissedip hiç rahat hareket edemez çok stres olursun.
Zaten o gün çok heyecanlı bir gün... :)))
Saçına fön çektir ve ya iri dalga da olabilir doğal duracaksa eğer... Abartılı olma,topuz falan hiç düşünme.
Ayağına da hafifçe topuklu bir şey giy elbise tarifin süpere benziyor zaten : )
Hayırlı olsun.

çok utanırım ben herkes beni izleyecek gibi geliyor temelli elim ayağım birbirine dolanır :1: iri maşayı daha önce denedim diplerine kadar yaptırmadım doğal duruyor o yüzden çok istiyorumm aslında :16:..yok yok söz olsaydı belki ama kız isteme de dediğiniz gibi topuz abartı olur..ayakkabı fikriniz içinde çok teşekkür ederim elbiseme topuklu daha çok güzel olucak gibi geliyor ama korkmuştum acaba takılır mıyım bir yere diye :16: nolur benim için dua edin bir aksilik olmadan atlatalım :))

Konunu Görmüştüm ancak bir türlü yorum yapamamıştım...
Tatlı Telaşların içinde insan gerçekten her detayı düşünüyor,
Detaylarla uğraşmak mutluluk veriyor, herşeyin güzel olabilmesi için :)
Neyseki Söz atlatılmış :nazar:
Herşey Güzel Geçmiştir Umarım :)
Allah Tamamına Erdirsin, Mutluluğunuz Daim olsun canım :16:

Konunu Görmüştüm ancak bir türlü yorum yapamamıştım...
Tatlı Telaşların içinde insan gerçekten her detayı düşünüyor,
Detaylarla uğraşmak mutluluk veriyor, herşeyin güzel olabilmesi için :)
Neyseki Söz atlatılmış :nazar:
Herşey Güzel Geçmiştir Umarım :)
Allah Tamamına Erdirsin, Mutluluğunuz Daim olsun canım :16:

Çook teşekkür ederim güzel dileklerin için :17: :) aşırı stres ,heyecan ,mutluluk hepsini birlikte yaşadım ama o kadar rahatladım ki atlatınca ,her şey çok güzeldi .Allah herkese böyle şeyleri yaşamayı nasip etsin darısı tüm sevenlerin başına :1::1:

Çook teşekkür ederim güzel dileklerin için :17: :) aşırı stres ,heyecan ,mutluluk hepsini birlikte yaşadım ama o kadar rahatladım ki atlatınca ,her şey çok güzeldi .Allah herkese böyle şeyleri yaşamayı nasip etsin darısı tüm sevenlerin başına :1::1:

Güzel Geçtiği İçin sevindim canım :16:
Ayrıcada Kocaman Bir Aminnn diyorumm :)

Back