15.05.2009 itiraflar

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
İngilizce öğretmeni

Üç yaşındaki miniğe kreşteki üçüncü gününün ardından soruyorum: "Bugün nasıldı kreş?" Bir yandan gülüyor bir yandan da anlatıyor: "Bugün yeni bir öğretmen geldi teyze. Adı da "tiçır (teacher)"mış. Çok komik ya...Hiç öyle isim olur mu?"

Düşüyorum öyleyse varım

Merdivenlerden yuvarlanırken "Vay be! Demek böyle oluyormuş." diye düşünen, bilincini kaybetmeden önce de "Acaba bayılır mıyım?" merakı içinde olan kaç kişi olabilir ki?

Aşk

"Oğlum neden düz durmuyorsun? Yediğin önünde yemediğin arkanda, bahçe ise bahçe; park ise park, oyuncak desen oda dolusu, daha ne istiyorsun?" dedim; "Aşık olmak istiyoyum" dedi... Bu çocuk %100 benden; eminim.

Kariyer

Liseyi bitirdikten sonra nişanlandım, ayrıldım, üniversiteyi kazandım. Üniversiteyi bitirdiğim yıl sevgilimden ayrıldım, yüksek lisansa başladım. Yüksek lisansı bitirdiğim dönem bir başka sevgilimden ayrıldım, işyerinde çalıştığım pozisyondan çok daha iyi bir mevkiye terfi ettim. Azimliyim, bir sevgili daha bulup ayrılırsam kesin meclise gireceğim.

Anlamazdın anlamazdın

Demek ki neymiş; dolmuşta kendi kendine filmin kritiğini yaparken çok odaklanmayacakmışsın. Yoksa ineceğin durağa gelindiğinde; "Issız bir yerde inecek var." (!) diyebilirmişsin. Hadi dedin; "Bir tur daha bekle çiftliğe geçeriz abla!" cevabını aldığında bozulmayacakmışsın.

Arabadan kardeş

Oğlum arabalara o kadar düşkün ki, kardeş istemediği halde, eğer adını Citroen koyacaksak bir kız kardeşi kabul edeceğini söylüyor.

La Liga'ya veto

Ablam "Kendimi çok zor tutuyorum Barcelona'nın hocasına aşık olmamak için." dediğinden beri evde ne İspanya Ligi, ne şampiyonlar ligi maçları izleniyormuş. Demek ki neymiş; akıllı kadın, az, öz konuşan, yine de işini görenmiş.

X