15+0 haftalık hamileyim 3 haftadır uyuyamiyorum

Korkma kolay değil ama sabret canim 5 haftada bebek gozukmez benim bildiğim birde utrason kaliteli olmalı görmek için eğer için rahat etmiyorsa özelden bir doktorla görüş özel hastanenin utrasonlari iyi oluyor kuzum
Ultrason kalitesiz diye söyledi zaten şuan memleketteyim küçük bi yer hastane eski kendi evime geçince gitcem inşallah da işte merakta ediyorum ya dua et lütfen bu sefer olsun

Ultrason kalitesiz diye söyledi zaten şuan memleketteyim küçük bi yer hastane eski kendi evime geçince gitcem inşallah da işte merakta ediyorum ya dua et lütfen bu sefer olsun
Korkma içini ferah tut dualarım hep seninle herşey gönlünce olsun Rabbime bırak bence güzel haberler alacaksın çünkü doktor bir sorun görmüyorum demiş canim

Bebeğine hiç bir şey olmaz canım ama sen yıpranırsın uykusuzluktan. Bi de güya vücut doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyor kendini diyorlar. Bilemiyorum. Ben gece 2-3 saat uyuyorum sonra sabaha kadar geziyorum. Sabah bazı günler 1-2 saat daha uyuyorum. Bir kaç günde bir de vücut artık iflas ediyor herhalde, öğleden sonra uyuyorum.
Çok teşekkür ederim canim inşallah güzel bir hamilelik geçiririz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sana birşey sorsam ben sağ ya soluma yatıyorum tam dönüyorum soluma mesela karnım az buzuluyor daha tam anlamıyla göbeğim çıkmadı ama hafif var sence buzulup tam sağ yada soluma donmemde birşey olurmu sen nasıl yatıyorsun canim

Bende de transferden bu yana uykusuzluk sorunu var. Gece asla rahat uyku uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum maksimum gece 4 saat falan uyuyorum

Çok teşekkür ederim canim inşallah güzel bir hamilelik geçiririz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sana birşey sorsam ben sağ ya soluma yatıyorum tam dönüyorum soluma mesela karnım az buzuluyor daha tam anlamıyla göbeğim çıkmadı ama hafif var sence buzulup tam sağ yada soluma donmemde birşey olurmu sen nasıl yatıyorsun canim
Ben doktora yüzüstü yattığımı söylemiştim. 20. Haftaya kadar nasıl yatarsan yat bir sorun olmaz dedi. Sonra zaten kendin yatamıyorsun. Yatmadan kalkmadan bişey olmaz canım. Vücudun yapmaman gereken şeyleri yapmana izin vermiyor zaten. Rahat olup keyfini çıkarmaya çalış. Şu an ben ne oturduğum yerden kalkabiliyorum, ne sağımdan soluma dönebiliyorum 😂

Magnezyum tam anlamıyla uykuyu etkileyen birşey aslında. Doktorunuz takviye ya da ilaç vermedi mi

Ben doktora yüzüstü yattığımı söylemiştim. 20. Haftaya kadar nasıl yatarsan yat bir sorun olmaz dedi. Sonra zaten kendin yatamıyorsun. Yatmadan kalkmadan bişey olmaz canım. Vücudun yapmaman gereken şeyleri yapmana izin vermiyor zaten. Rahat olup keyfini çıkarmaya çalış. Şu an ben ne oturduğum yerden kalkabiliyorum, ne sağımdan soluma dönebiliyorum 😂
Yaa çok teşekkür ederim canim benim ya Allah yardımcımız olsun gerçekten Rabbim kolaylık versin kuzum

Anldim canim cok stres yapiyorsun stres yapma kuzum nasil rahatsan oyle uyu duz uyuma ve yuzustu uyuma kuzum guzel seyler dusun cok stres yaptigin icinde uymuyor olabilirsin de
Aynen doğru söylüyorsun kuzum bencede stres yapıyorum ister istemez çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun senden ❤️

Back
X