• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14haftada başlayan çatlaklar

meltaway

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2024
94
14
3
25
Merhaba arkadaşlar ben 14haftalık ikiz gebeyim ve şimdiden alt karnım bayağı çatladı erken dönem de benim gibi göbeyi çatlatan var mı ?

Bende tatlı badem yağı surmustum bir tane çatlak çizik hicbirsey olmadi erken sürmeye başlamak lazım nemli olsun kuruyup gerilmesin

Merhaba arkadaşlar ben 14haftalık ikiz gebeyim ve şimdiden alt karnım bayağı çatladı erken dönem de benim gibi göbeyi çatlatan var mı ?
Benim hamilelik suresince tum vucuduma kullandigim catlak icin bir losyon vardi. İnanin adini hatrlamiyorum eczaneye iyi bir catlak kremi istedigimi soylemistim onu vermisti kocaman da biseydi hamilelik boyunca yetti bana her gun kullandim..vucudumn hic bir yerinde catlak olmadi. Onemli olan deriyi nemli tutmak. Tabi siz ikiz gebelik yasiyorsunuz belki kacisiniz yoktur cunku karniniz daha fazla buyuycek. Biraz da genetik bu ic karnin genis oluo olmamasiyla alakaliymis sanirim catlak olayi.

ben 12.haftadan itibaren çatlak kremi ve yağı kullandım. 31.haftada sadece 1 hafta kullanmadım ve direkt çatladım 🥲🥲 karnım ve üst bacağım çatladı su an. 🥲🥲 o yüzden ne kullacaksanız düzenli kullanın

Back