- 25 Nisan 2015
- 9
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi viscoroyel
SANKİ KAÇIYOR.AMA BAŞLAYNCADA HİÇ KAÇMAK İSTİYO GİBİ DEĞİL.ÇÖZEMEDİM GERÇEKTENsiz istediginizzi söyleyince kaçıyo mu yoksa kırmıyor mu?
CANIM ÇOK SAĞOL AMA ÇOK KONUŞTUM.OLMADI DÜZELDİ AMA YİNE AYNIYaşim size kıyasla cok gençtir ablacım.bende 8 yıllık evliyim nacizane fikrim siz tabiiki denemîş ılabilirsiniz ama biz türk kadınları biraz çekingen bu konuda,eşinizle açik açik konussanız durumu anlatsanız onu istediğinizi.fayda eder mi acaba?
ERKEK DEĞİLİM CANIM.DERDİMİ PAYLAŞMAK İSTEYEN 33 YAŞINDA 14 YILLIK EVLİ İKİ ÇOCUK ANNESİ Bİ BAYANIMYeni üye ve " sex " konusu. Hicbir bayan "sex " yazmaz. Erkek uyeler yasak.
KAÇIYO GALİBAsiz istediginizzi söyleyince kaçıyo mu yoksa kırmıyor mu?
ANLIYAMAMADIMOo bir cougar!
Bir dal almak isteyen çok olur.
başlayınca kaçmıyosa ozaman üseniyordur başlatmaya..SANKİ KAÇIYOR.AMA BAŞLAYNCADA HİÇ KAÇMAK İSTİYO GİBİ DEĞİL.ÇÖZEMEDİM GERÇEKTEN
ERKEK DEĞİLİM CANIM.DERDİMİ PAYLAŞMAK İSTEYEN 33 YAŞINDA 14 YILLIK EVLİ İKİ ÇOCUK ANNESİ Bİ BAYANIM
Sağolasın.Tavsiyelerine için. Profil fotoğrafın bi ceylanboşan, sex seven biriyle evlen.
profil foton at'mı senin.
Ben bilmiyordum yasak olduğunu. Boşanmak çok basit söylenmesi kolay bi çözüm değil. Alakaniz çin hepinize tesekkur ederim.sadece bikaç çözüm yolu ve fikir alışverişi istedim.duymadığı söz kalmadı.Büyük harfle yazmak kurallar gereği yasak.Konu gerçekse eğer boşan aktif birini bul onla evlen.
Tsk ederim.başlayınca kaçmıyosa ozaman üseniyordur başlatmaya..
bu durumda sex hayatınız yok denmez..