Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenince olur. Takma kafanaAblalarım size danışmak istedim 14 yaşındayım 75a giyiyorun ama etrafımdaki herkes 80 b 85b falan benimki niye böyle genetik midir bu iş büyümez mi daha? Çok taktım
Kaç olabilir kiDaha 14 yaşındasın 18 ine kadar bekle , eminim büyürler daha çok küçüksün .
Bende 18 yasima kadar kucikdu üstü kapalı ilerde olur yasin küçük daha küçük olanlarda varda daha erken bunları dusunmen için.Kaç yaşına kadar büyüyo ki 80b falan olamaz mı
Annem gençliğinde 80b giyiyomuşGenetiklikte var bu iste bence.. benim anneanneminki yerindeymis ona cekmisim ben.. kardesiminki halama cekmis ama mesela..
Ya ben 45 kiloyumGenelde 18 de bitmesi lazim.
Mesela ben 13 kilo verdim. Büyüktü küçüldü
Anneye cekmiyosun iste her zaman.. baba tarafindaki anne tarafindaki kadinlar kucuk memeliyse..Annem gençliğinde 80b giyiyomuş
Yok halalarım da 80 85 anne tarafıda 80 falan ama ben ..Anneye cekmiyosun iste her zaman.. baba tarafindaki anne tarafindaki kadinlar kucuk memeliyse..
Daha cok kucuksun kuzu yaa.. senin yasinda ben cikan memelerimi saklamaya calisirdim.... bunlari dusunmek icin cocuktum., buyuyecekse buyuyo zatenYok halalarım da 80 85 anne tarafıda 80 falan ama ben ..
Ya 9 10 ay önce regl oldum daha düzene bile tam girmedi ama nedense boyumda artık uzamıyo göğüslerimde hafif çıktı sonra kaldı böyle herkesibki büyürkenergenlik boyunca buyur ya, boyunuzun uzamasi durdu ise belki o zaman meme buyumesi de durmustur.
ama daha erken bence de.
Ama işte ilerde böyle 75a değilde 80b fakan olmasını istiyorum ama olmicak bence :/Daha cok kucuksun kuzu yaa.. senin yasinda ben cikan memelerimi saklamaya calisirdim.... bunlari dusunmek icin cocuktum., buyuyecekse buyuyo zaten
Ama sağlıklı kilo almayınca göbek önde oluyorBen 80 C kullanıyordum hayli kilo aldım şuan 85 anca oluyor.Kilo aldıkça onlarda buyudu ama her bünye farklı tabi.yasın çok küçük büyür diye tahmin ediyorum
Benim yaşlarımda kaç kullanıyodun ve genetik miBen 80 C kullanıyordum hayli kilo aldım şuan 85 anca oluyor.Kilo aldıkça onlarda buyudu ama her bünye farklı tabi.yasın çok küçük büyür diye tahmin ediyorum