14 yaşındaki kız

cosmos_wandas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
24
3
0
Çanakkale
Kardeşimin 14 yaşındaki bir kızı var.Ama pek genç kız gibi davranmıyor.Yani evde barbie bebeklerle oynuyor,çizgi film izliyor,odası pembe ve tüylü.Yaşıtları kola içerken o süt içiyor.Evdede çocuk gibi davranıyor,sevimli gözükmeye çalışıyor.Sanırım büyümeyi pek istemiyor.Ama arkadaşlarının yanında oldukça sosyal ve normalmiş.Öyle gerizekalı bir çocuk değil aksine zekası normalin üzerinde.Ama kardeşim ve ben onun için endişeleniyoruz.Sonsuza dek çocuk mu kalacak?

kardeşinin nasıl 14 yaşında kızı var. sen zaten 14 yaşında değilmisin.

yani yegenin senlemi yasit,yada sen kendindenmi bahsediyorsun acaba cunku bi konuda 14-15 yaslarinda oldugundan bahsetmissin ??????????????

bence sen şizofrensin
aslında öyle biride yok hatta sende yoksun fakesin yani
tabi canımmm bunları ben uyduruyorum aslında sende barbielerle oynuyosun
hadi hadi itiraf et

Saka mi bu ya..
Bu siteye üye olurken bazi sinirlar konulmali. Su konuyu okuduktan sonra iyice anladim normal biri olmadigini;

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-ailesiyle-ilgili-sorun-yasayanlar/497646-cok-kotuyum-intihar-edecegim.html

600 sayfalik bilim kurgu kitabi yazmis. Arkadasim bir git isine ya...

14 (15) yasindaysan git otur dersini calis, 35 yasindaysan da git bi kitap oku, yemek yap, ne biliyim oyala kendini. Böyle sacma sapan islerle vaktini bosa harcama.

Ayrica söylemeden edemeyecegim 14 yasinda ben de bebeklerle oynuyordum, bunu niye anormal cocuklar yapiyormus gibi yazdin?

arkadaşlar ben olayı anladım galiba. yukarıda arkadaş bi link vermiş ya ona tıkladım ve en alttaki yorumu okudum. cosmos yazmışki bu beni değil teyzemin hesabı. yani bu konuyu açan üyenin ta kendisi. 14-15 yaşında barbi ile oynuyor dediği kişide bu verdiğiniz linkteki yazıyı yazan kız. sanırım bu üyeliği yeğeninede söylemiş ikiside girip yazıyor. sanırım asıl üyenin bi suçu yok. umarım anlatabilmişimdir ben öyle anladım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…