- 17 Mart 2025
- 2
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi dertlerderyaa
-
Çok b.ktan bir ülke. Ben bilinçli olarak istismarcıların ve tecavüzcülerin kadınları öldürenlerin serbest bırakıldığını düşünüyorum. Yoksa şunlarla sohbete gidiyordu diye şiyayet etseniz içeri alırlar ama bunlara birşey yok. Bilinçli koruyorlar bence . Yoksa akıl alır gibi değil. Adam muhtemelen başka çocuğu istismar etmiştir de yani. İlerde edeceği de kesin belli.14 yaşında bir kız kardeşim var. Kız kardeşim mahallede dolaşırken yan komşumuz 60-70 yaşında bir adam yanına gidiyor. Nasılsın falan diye muhabbet etmeye çalışıyor.Para teklifinde bulunuyor. Ve numarasını alıp kardeşimin telefonuna kaydediyor.Benim kardeşim o adamı hiç görmedi ve tanımıyor.Adam tuğlalarla tellerle ev gibi bi yer yapmış kendine. Kardeşimi zorlamış gel oturalım diye gitmek istememiş kandırmış götürmüş evine. İçeri alıp üstünden kapıyı kitlemiş. Yatağını falan göstermiş burası benim yatağım burası benim oturmam odam diye. Kardeşim annem arıyor abi benim gitmem lazım demiş 2-3 defa sonra kapıyı açıp kaçıp eve geldi. Gidip şikayetçi olmamıza rağmen bu adam elini kolunu sallayarak geziyor. Sen ne hakla alıp evine götürebilirsin. O gün başına bir iş mi gelmesi lazımdı tutuklanması için. Ayık kafayla gezen birisi değil. Karısı çocukları terkettti gitti. Herkes ne olduğunu öğrenince. Kardeşim okulu bıraktı psikolojisi bozuldu.Dün elinde demir sopalarla babamın önüne geçti arabanı çek diye elimizde kanıtlarımız var ama hiç bişey yapılmıyor
Hayretler içesinde okudum. Mahalleli olarak birlik olup toplu şikayette bulunun herkesin çocuğu var. Toplu şikayet ses getirir. Siz de kardeşinizi yalnız bırakmayın sürekli yanında ve destek olun lütfen14 yaşında bir kız kardeşim var. Kız kardeşim mahallede dolaşırken yan komşumuz 60-70 yaşında bir adam yanına gidiyor. Nasılsın falan diye muhabbet etmeye çalışıyor.Para teklifinde bulunuyor. Ve numarasını alıp kardeşimin telefonuna kaydediyor.Benim kardeşim o adamı hiç görmedi ve tanımıyor.Adam tuğlalarla tellerle ev gibi bi yer yapmış kendine. Kardeşimi zorlamış gel oturalım diye gitmek istememiş kandırmış götürmüş evine. İçeri alıp üstünden kapıyı kitlemiş. Yatağını falan göstermiş burası benim yatağım burası benim oturmam odam diye. Kardeşim annem arıyor abi benim gitmem lazım demiş 2-3 defa sonra kapıyı açıp kaçıp eve geldi. Gidip şikayetçi olmamıza rağmen bu adam elini kolunu sallayarak geziyor. Sen ne hakla alıp evine götürebilirsin. O gün başına bir iş mi gelmesi lazımdı tutuklanması için. Ayık kafayla gezen birisi değil. Karısı çocukları terkettti gitti. Herkes ne olduğunu öğrenince. Kardeşim okulu bıraktı psikolojisi bozuldu.Dün elinde demir sopalarla babamın önüne geçti arabanı çek diye elimizde kanıtlarımız var ama hiç bişey yapılmıyor
Geçmiş olsun. Kardesiniz korkusundan mi gitmiş? Son dönemde çok fazla haberler, sosyal medya vb uyarilar olmasına rağmen 14 yaşında bir çocuk /genç kız hiç tanımadığı ve anlattiginiz şekilde bir görüntü sergileyen bir adam ile nasıl gider ? Kız kardesinizi bir psikologa getirin uzun soluklu kızcağız terapi alsın. İnsanlara bu kadar çabuk kanmamasi gerekiyor iyi niyetli olmaması lazım.14 yaşında bir kız kardeşim var. Kız kardeşim mahallede dolaşırken yan komşumuz 60-70 yaşında bir adam yanına gidiyor. Nasılsın falan diye muhabbet etmeye çalışıyor.Para teklifinde bulunuyor. Ve numarasını alıp kardeşimin telefonuna kaydediyor.Benim kardeşim o adamı hiç görmedi ve tanımıyor.Adam tuğlalarla tellerle ev gibi bi yer yapmış kendine. Kardeşimi zorlamış gel oturalım diye gitmek istememiş kandırmış götürmüş evine. İçeri alıp üstünden kapıyı kitlemiş. Yatağını falan göstermiş burası benim yatağım burası benim oturmam odam diye. Kardeşim annem arıyor abi benim gitmem lazım demiş 2-3 defa sonra kapıyı açıp kaçıp eve geldi. Gidip şikayetçi olmamıza rağmen bu adam elini kolunu sallayarak geziyor. Sen ne hakla alıp evine götürebilirsin. O gün başına bir iş mi gelmesi lazımdı tutuklanması için. Ayık kafayla gezen birisi değil. Karısı çocukları terkettti gitti. Herkes ne olduğunu öğrenince. Kardeşim okulu bıraktı psikolojisi bozuldu.Dün elinde demir sopalarla babamın önüne geçti arabanı çek diye elimizde kanıtlarımız var ama hiç bişey yapılmıyor
Bu ne yahu yine mağdur suçlanmış. Bı bitmedinizya o kadar da küçük değil ki çikolatayla, şekerle kandırıldı desek. Eve girmek, numara vermek 14 yaşında bi çocuk için çok büyük hatalar. Bence adamdan önce kardeşinize önce psikolojik destek sonra da aile olarak ciddi bi konuşma yapmalısınız.
Maalesef kardeşiniz yapmaması gerekeni müsibetle öğrenmiş, keşke nasihatle öğrenmiş olsaydı. Yaşadığı travma onun için çok yıpratıcı. Umarım bir an önce toparlar…
Adama gelince maalesef böyle yürüyor. Ama savcılıktan üzerine düşerseniz bir ihtimal göz altı çıkar, gözü korkar. Mahallede de reklam edin. Barınamasın.
Çok üzüldüm kardeşin adına.14 yaşında bir kız kardeşim var. Kız kardeşim mahallede dolaşırken yan komşumuz 60-70 yaşında bir adam yanına gidiyor. Nasılsın falan diye muhabbet etmeye çalışıyor.Para teklifinde bulunuyor. Ve numarasını alıp kardeşimin telefonuna kaydediyor.Benim kardeşim o adamı hiç görmedi ve tanımıyor.Adam tuğlalarla tellerle ev gibi bi yer yapmış kendine. Kardeşimi zorlamış gel oturalım diye gitmek istememiş kandırmış götürmüş evine. İçeri alıp üstünden kapıyı kitlemiş. Yatağını falan göstermiş burası benim yatağım burası benim oturmam odam diye. Kardeşim annem arıyor abi benim gitmem lazım demiş 2-3 defa sonra kapıyı açıp kaçıp eve geldi. Gidip şikayetçi olmamıza rağmen bu adam elini kolunu sallayarak geziyor. Sen ne hakla alıp evine götürebilirsin. O gün başına bir iş mi gelmesi lazımdı tutuklanması için. Ayık kafayla gezen birisi değil. Karısı çocukları terkettti gitti. Herkes ne olduğunu öğrenince. Kardeşim okulu bıraktı psikolojisi bozuldu.Dün elinde demir sopalarla babamın önüne geçti arabanı çek diye elimizde kanıtlarımız var ama hiç bişey yapılmıyor
Okulu mu bıraktı? Bir şey olmamış ki okulu bırakacak ne var? Başka mahallede ki olula gitsin. Okul bırakmak uç bir tepki14 yaşında bir kız kardeşim var. Kız kardeşim mahallede dolaşırken yan komşumuz 60-70 yaşında bir adam yanına gidiyor. Nasılsın falan diye muhabbet etmeye çalışıyor.Para teklifinde bulunuyor. Ve numarasını alıp kardeşimin telefonuna kaydediyor.Benim kardeşim o adamı hiç görmedi ve tanımıyor.Adam tuğlalarla tellerle ev gibi bi yer yapmış kendine. Kardeşimi zorlamış gel oturalım diye gitmek istememiş kandırmış götürmüş evine. İçeri alıp üstünden kapıyı kitlemiş. Yatağını falan göstermiş burası benim yatağım burası benim oturmam odam diye. Kardeşim annem arıyor abi benim gitmem lazım demiş 2-3 defa sonra kapıyı açıp kaçıp eve geldi. Gidip şikayetçi olmamıza rağmen bu adam elini kolunu sallayarak geziyor. Sen ne hakla alıp evine götürebilirsin. O gün başına bir iş mi gelmesi lazımdı tutuklanması için. Ayık kafayla gezen birisi değil. Karısı çocukları terkettti gitti. Herkes ne olduğunu öğrenince. Kardeşim okulu bıraktı psikolojisi bozuldu.Dün elinde demir sopalarla babamın önüne geçti arabanı çek diye elimizde kanıtlarımız var ama hiç bişey yapılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?