- 20 Ocak 2008
- 15.148
- 31.839
- 1.123
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Cevremde küçücük yasta karşılıklı alkol alıp bizler şaşırınca modern ol biraz diye uyari aldığım için atıfta bulundum koyduğum ünlem işaretinden de anlamıyorsanız bunun bir imali kelime olduğunu o sizin sorununuz...
Demekki var biseyler canım alindiklarina gore :)Ne oldu power ünlemli modernler üzerine mi alındı : p
Sizin olmayabilir ama genelde çok var böyle aileler .. Hem benim yorumum da hic bir sıkıntı yok konunun ilk yorumların da trakya da erken başlanır yazmış arkadaş simdi bide onu tartışalım o zamn benim cevremde ki trakyalılar içmiyor niye yazıyorsun böyle diye .. Kimse kusura bakmasın ama gidişat bu yönde aileler masa da karşılıklı içiyor artik içkilerini benim de vurgulamak istediğim buydu ..Burda alkol basliklarina girip sacma sapan yorumlar yapanlara on ayak olmaktan baska bir anlami olmuyor yorumunuzun.Alkol almak bir modernlik gostergesi degil,tercihtir.Cogu alkol alan cevremde sukur bu bahsettiginiz prototip yok.Cevrenize daha dikkatli olmanizi oneririm.
Ailenin elinden alınıp devlet korumasına verilen çocuklara daha çok üzülüyorum ben kurtulmuyor ki yavrucaklar çocuk esirgeme de de turlu işkence ve igrenclikler görüyorlar .. Keske farklı çözümler olsa.Modern ve gelismis ulkelerde 14 yasinda alkol komasina giren cocuk ailesinin elinden alinir.. soyle bir kanun bizde de ciksa, doven- vuran- cocuguyla ilgilenmeyip alkol komasina sokanlarin elinden alinsa..
Yine en iyi eğitim ailede veriliyor. Nereye güvenipte nereye verecekler ki çocuğu. Devletin kurumları sağlam olsa hiç düşünmeden desteklenir ama aileden alıp hangi güvenli kuruluşa verilir ki bu genç ülkemizde ofis dayı.Modern ve gelismis ulkelerde 14 yasinda alkol komasina giren cocuk ailesinin elinden alinir.. soyle bir kanun bizde de ciksa, doven- vuran- cocuguyla ilgilenmeyip alkol komasina sokanlarin elinden alinsa..
Ailenin elinden alınıp devlet korumasına verilen çocuklara daha çok üzülüyorum ben kurtulmuyor ki yavrucaklar çocuk esirgeme de de turlu işkence ve igrenclikler görüyorlar .. Keske farklı çözümler olsa.
Yine en iyi eğitim ailede veriliyor. Nereye güvenipte nereye verecekler ki çocuğu. Devletin kurumları sağlam olsa hiç düşünmeden desteklenir ama aileden alıp hangi güvenli kuruluşa verilir ki bu genç ülkemizde ofis dayı.
Sizin olmayabilir ama genelde çok var böyle aileler .. Hem benim yorumum da hic bir sıkıntı yok konunun ilk yorumların da trakya da erken başlanır yazmış arkadaş simdi bide onu tartışalım o zamn benim cevremde ki trakyalılar içmiyor niye yazıyorsun böyle diye .. Kimse kusura bakmasın ama gidişat bu yönde aileler masa da karşılıklı içiyor artik içkilerini benim de vurgulamak istediğim buydu ..
Tam aksine tamda buydu .. Sizin ne anladiginiz beni ilgilendirmiyor ilk sorduğunuz da da aynısını söyledim farklı bir şeye vurgu yapmak istesem neyden çekineceğim de buraya yazmayacağım ..Vurgulamak istedigin tam olarak bu degildi ki uzerine alindilar:) diye araya laf sıkıştırıyorsun.Neyse.Uzatmayalim.
yurtdışındaki koruyucu ailelik gibi.Eh zaten balik bastan kokuyor kizlar.. cocuk hasretiyle yanan o kadar insan varken bu tiplerde cocugu komaya sokuyor.. ben devlet alsin derken cocuk isteyen ailelere verilmesini soyluyorum.. onlarin yaninda hem guvende hem de saglikli buyurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?