- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
anlamadımÜj bejlerden sandıydım başlığa bakıp :)
Trakyada içkiye erken başlanır yaanlamadım
anne baba içiyordusa meraktan gizlice almış olabilir evde14 yasindaki cocuk nasil ve kimden temin eder alkolu anlamiyorum ??Kaldi ki farkinda bile degildir be ictiginin..
Gizli almasına gerek yok ki modern! Aileler karşılıklı içiyor küçücük yavrularıyla ..anne baba içiyordusa meraktan gizlice almış olabilir evde
Buradaki modern kelimesi çok anlamlar çağrıştırıyor bende : )Gizli almasına gerek yok ki modern! Aileler karşılıklı içiyor küçücük yavrularıyla ..
anne baba bilgisi var anladığım kadarıyla.14 yasindaki cocuk nasil ve kimden temin eder alkolu anlamiyorum ??Kaldi ki farkinda bile degildir be ictiginin..
Gizli almasına gerek yok ki modern! Aileler karşılıklı içiyor küçücük yavrularıyla ..
Gizli almasına gerek yok ki modern! Aileler karşılıklı içiyor küçücük yavrularıyla ..
modern ne demektir araştırmanızı öneririm.
Cevremde küçücük yasta karşılıklı alkol alıp bizler şaşırınca modern ol biraz diye uyari aldığım için atıfta bulundum koyduğum ünlem işaretinden de anlamıyorsanız bunun bir imali kelime olduğunu o sizin sorununuz...Cocuguna bilincli iskence cektirmek amaci disinda hic bir ebeveyn 13-14 yasindaki cocugunu alkol komasina sokmaz.Modernlige ! atifta bulanacagim diye mantiktan uzaklasmasaniz?
Cevremde küçücük yasta karşılıklı alkol alıp bizler şaşırınca modern ol biraz diye uyari aldığım için atıfta bulundum koyduğum ünlem işaretinden de anlamıyorsanız bunun bir imali kelime olduğunu o sizin sorununuz...
Onun adıda inronu değil ironidir.. Turkce dersimi alıyoruz hayırdır ? Bal gibi de anladiniz koyduğum ünlemin ne manaya geldiğini illa laf sokacaksınız ya bulursunuz bisey!!(!) inroni bununla yapılır, ! bununla değil.
Onun adıda inronu değil ironidir.. Turkce dersimi alıyoruz hayırdır ? Bal gibi de anladiniz koyduğum ünlemin ne manaya geldiğini illa laf sokacaksınız ya bulursunuz bisey!!
Ne oldu power ünlemli modernler üzerine mi alındı : pCevremde küçücük yasta karşılıklı alkol alıp bizler şaşırınca modern ol biraz diye uyari aldığım için atıfta bulundum koyduğum ünlem işaretinden de anlamıyorsanız bunun bir imali kelime olduğunu o sizin sorununuz...
Sana laf atan mi oldu hayırdır ? Ben ortaya yazdım mesajımı sen kendin alındın forumda bulunan üyeler ile bile alakalı değildi yorumum . Boyle muhalefet için hazırda bekleme lütfen konuyla ilgili yorumun varsa yaz benim yorumum ile ilgili itirazın varsa yine yaz ama imla hatasıymış cartmis curtmus bunlarla ilgilenmek sana kalmis bisey değil .. Mobilden yazarken 40 saat uğraşamam ben benim yorumum dada bal gibi anlaşılıyor ne mana da yazdığım o kelimeyi ..hayır canım doğrudan ! koyarsan tepki manasına gelir (!) koyarsan ironi olur. Açıkçası ilk laf sokmaya çalışan sendin. Anladık yani biz. Türkçe dersi vermiyorum. ! ile (!) arasında çok fark var fakat inroni ile ironiyi ayırt edebilir insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?