14 yaşındaki çocuk alkol komasına girdi

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.077
298
14 yaşındaki çocuk alkol komasına girdi

Bu haber Dinihaberler.com dan alıntı yapılmıştır... http://dinihaberler.com/guncel/14-yasindaki-cocuk-alkol-komasina-girdi-h86355.html

Adapazarı İlçesine bağlı Korucuk Mahallesinde yaşayan 14 yaşındaki M.O. isimli çocuk yılbaşı gecesi alkol komasına girdi. AİLESİ AMBULANS ÇAĞIRDI Ailesinin haber vermesi üzerine 112 Ambulansı ile Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Merkezi'ne getirildi. ÇOCUK TEDAVİ ALTINA ALINDI M.O. isimli çocuk tedavi altına alınırken, polis konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

14 yasindaki cocuk nasil ve kimden temin eder alkolu anlamiyorum ??Kaldi ki farkinda bile degildir be ictiginin..

Gizli almasına gerek yok ki modern! Aileler karşılıklı içiyor küçücük yavrularıyla ..

Cocuguna bilincli iskence cektirmek amaci disinda hic bir ebeveyn 13-14 yasindaki cocugunu alkol komasina sokmaz.Modernlige ! atifta bulanacagim diye mantiktan uzaklasmasaniz?

modern ne demektir araştırmanızı öneririm.

Cocuguna bilincli iskence cektirmek amaci disinda hic bir ebeveyn 13-14 yasindaki cocugunu alkol komasina sokmaz.Modernlige ! atifta bulanacagim diye mantiktan uzaklasmasaniz?
Cevremde küçücük yasta karşılıklı alkol alıp bizler şaşırınca modern ol biraz diye uyari aldığım için atıfta bulundum koyduğum ünlem işaretinden de anlamıyorsanız bunun bir imali kelime olduğunu o sizin sorununuz...

(!) inroni bununla yapılır, ! bununla değil.

Onun adıda inronu değil ironidir.. Turkce dersimi alıyoruz hayırdır ? Bal gibi de anladiniz koyduğum ünlemin ne manaya geldiğini illa laf sokacaksınız ya bulursunuz bisey!!

hayır canım doğrudan ! koyarsan tepki manasına gelir (!) koyarsan ironi olur. Açıkçası ilk laf sokmaya çalışan sendin. Anladık yani biz. Türkçe dersi vermiyorum. ! ile (!) arasında çok fark var fakat inroni ile ironiyi ayırt edebilir insanlar.

Ne oldu power ünlemli modernler üzerine mi alındı : p

Sana laf atan mi oldu hayırdır ? Ben ortaya yazdım mesajımı sen kendin alındın forumda bulunan üyeler ile bile alakalı değildi yorumum . Boyle muhalefet için hazırda bekleme lütfen konuyla ilgili yorumun varsa yaz benim yorumum ile ilgili itirazın varsa yine yaz ama imla hatasıymış cartmis curtmus bunlarla ilgilenmek sana kalmis bisey değil .. Mobilden yazarken 40 saat uğraşamam ben benim yorumum dada bal gibi anlaşılıyor ne mana da yazdığım o kelimeyi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…