- Konu Sahibi Sentetikserotonin
-
Selamlar. Evet karsilatim. Butun lise hayatim boyunca. Sizi anliyorum cok zor bir durum ama gececek. Zamanla o kadar acitmayacak. Simdi 32 yasindayim. Bazi elebaslarina nefretim hala suruyor ama hayatimi etkileyen aktif bir nefret degil. Selamlarini almayabilirim ama aman karsilasir miyim gibi bir korku hic yok.Arkadaslar bugun benim hayatimi daha 14 yasindayken mahveden bi durumdan bahsedicem. Ben suan 19 yasindayim ve agir depresyon hastasiyim bunun icin gittigim doktorlar agir ilaclar verdi 9 farkli ilsc denendi ancak ise yarayan bi ilsc bulabildik. Bunun sebebi daha 14 yasimda baslayan lisede gordugum akran zorbaligi.arkadaslar benim hayatimi caldilar benimle grup olup dalga gectiler alay ettiler disladilar srkamdan konustular kucuk dusurmeye calistilar ustelik bennonlara hicbir sey yapmamışken ben sucluyum ki kendimi savunamadim pek ice donuk biriydim kimsenin kalbini kirmak istemezdim onlara cevap vermeyerek icime atardim biyle giderken 1 senenin sonunda bende depresyon basladi okul hayatim bitti sers calisamadim cunku asiri derecede dikkat daginikli vs bilissel sorunlar geldi deoresyonla birlikte oysaki derslerim cok iyiydi. Ve dun bende bir dusunce olustu bu kadar dersi bir grup boktan insanin bana yaptigi sirf kendileri eglenmek icin yagtiklari zorbalik yuzunden hayatim karariyor dedim ve bunlarin numaralarını bulup icimden gecen her seyi saydim doktum nefret kustum resmen hakkimk helal etmiyorum onlara hepsi tek tek belasini bulsun istiyorum. E tabi bu gerizekalilar bu yazdiklarimi kendi whatsap gruplarinda paylasmislar gulmusler gene benimlebdalga gecmisler suan hepsini engelledim bir daha hayatimda gormek istemiyorum. Ola ki 4 5 sone sonra herhangi bir yerde otururken biriyle karsilasma duauncesi tuylerimi diken diken ediyor onlari asla gormemek istiyorum sizce boyle bisi mumkun mu siz hic kisedeki srkadaslarinizla karsilastiniz mi cunku tekrar o gunlere donup kotu hissetmek istemiyorum ve sanirim anksiyetem ilerde onlardan biri ile karsilasip tekrar o kotu duygulari yasicagimi soyluyor cok kotu hissediyorum dun gene benimle dalga gectiklerinde cok yukseten yere dusup carpmis gibi hissettim sizce bu durumda ne yapmaliyim ?
İyi yapmışsın. Görsen nolucak ki onlar korksun. Görünce yanında biri varsa onların sen bunun nasil bir insan olduğunu biliyormusun bilsen arkadaşlık etmezdin dersin. Birak onlar korksun çekinsin senden. Dalga geçmeleri wp grubunda falan da icten ice yazdigin seylerden sonra ezik hissetmeleri yuzundenArkadaslar bugun benim hayatimi daha 14 yasindayken mahveden bi durumdan bahsedicem. Ben suan 19 yasindayim ve agir depresyon hastasiyim bunun icin gittigim doktorlar agir ilaclar verdi 9 farkli ilsc denendi ancak ise yarayan bi ilsc bulabildik. Bunun sebebi daha 14 yasimda baslayan lisede gordugum akran zorbaligi.arkadaslar benim hayatimi caldilar benimle grup olup dalga gectiler alay ettiler disladilar srkamdan konustular kucuk dusurmeye calistilar ustelik bennonlara hicbir sey yapmamışken ben sucluyum ki kendimi savunamadim pek ice donuk biriydim kimsenin kalbini kirmak istemezdim onlara cevap vermeyerek icime atardim biyle giderken 1 senenin sonunda bende depresyon basladi okul hayatim bitti sers calisamadim cunku asiri derecede dikkat daginikli vs bilissel sorunlar geldi deoresyonla birlikte oysaki derslerim cok iyiydi. Ve dun bende bir dusunce olustu bu kadar dersi bir grup boktan insanin bana yaptigi sirf kendileri eglenmek icin yagtiklari zorbalik yuzunden hayatim karariyor dedim ve bunlarin numaralarını bulup icimden gecen her seyi saydim doktum nefret kustum resmen hakkimk helal etmiyorum onlara hepsi tek tek belasini bulsun istiyorum. E tabi bu gerizekalilar bu yazdiklarimi kendi whatsap gruplarinda paylasmislar gulmusler gene benimlebdalga gecmisler suan hepsini engelledim bir daha hayatimda gormek istemiyorum. Ola ki 4 5 sone sonra herhangi bir yerde otururken biriyle karsilasma duauncesi tuylerimi diken diken ediyor onlari asla gormemek istiyorum sizce boyle bisi mumkun mu siz hic kisedeki srkadaslarinizla karsilastiniz mi cunku tekrar o gunlere donup kotu hissetmek istemiyorum ve sanirim anksiyetem ilerde onlardan biri ile karsilasip tekrar o kotu duygulari yasicagimi soyluyor cok kotu hissediyorum dun gene benimle dalga gectiklerinde cok yukseten yere dusup carpmis gibi hissettim sizce bu durumda ne yapmaliyim ?
Birileri benle dalga geçiyor diye depresyona gitmezdim.Arkadaslar bugun benim hayatimi daha 14 yasindayken mahveden bi durumdan bahsedicem. Ben suan 19 yasindayim ve agir depresyon hastasiyim bunun icin gittigim doktorlar agir ilaclar verdi 9 farkli ilsc denendi ancak ise yarayan bi ilsc bulabildik. Bunun sebebi daha 14 yasimda baslayan lisede gordugum akran zorbaligi.arkadaslar benim hayatimi caldilar benimle grup olup dalga gectiler alay ettiler disladilar srkamdan konustular kucuk dusurmeye calistilar ustelik bennonlara hicbir sey yapmamışken ben sucluyum ki kendimi savunamadim pek ice donuk biriydim kimsenin kalbini kirmak istemezdim onlara cevap vermeyerek icime atardim biyle giderken 1 senenin sonunda bende depresyon basladi okul hayatim bitti sers calisamadim cunku asiri derecede dikkat daginikli vs bilissel sorunlar geldi deoresyonla birlikte oysaki derslerim cok iyiydi. Ve dun bende bir dusunce olustu bu kadar dersi bir grup boktan insanin bana yaptigi sirf kendileri eglenmek icin yagtiklari zorbalik yuzunden hayatim karariyor dedim ve bunlarin numaralarını bulup icimden gecen her seyi saydim doktum nefret kustum resmen hakkimk helal etmiyorum onlara hepsi tek tek belasini bulsun istiyorum. E tabi bu gerizekalilar bu yazdiklarimi kendi whatsap gruplarinda paylasmislar gulmusler gene benimlebdalga gecmisler suan hepsini engelledim bir daha hayatimda gormek istemiyorum. Ola ki 4 5 sone sonra herhangi bir yerde otururken biriyle karsilasma duauncesi tuylerimi diken diken ediyor onlari asla gormemek istiyorum sizce boyle bisi mumkun mu siz hic kisedeki srkadaslarinizla karsilastiniz mi cunku tekrar o gunlere donup kotu hissetmek istemiyorum ve sanirim anksiyetem ilerde onlardan biri ile karsilasip tekrar o kotu duygulari yasicagimi soyluyor cok kotu hissediyorum dun gene benimle dalga gectiklerinde cok yukseten yere dusup carpmis gibi hissettim sizce bu durumda ne yapmaliyim ?
öyle alay eden köpekler benim ablamın hayatınıda çaldı akran zorbalığına uğradı okulu terk etti ilaçlara başladı ne oldu sonuç onlar evlendi barklandı benim ablam ömür boyu ilaçlara mahkum oldu üç beştane sümüklünün lafıyla neden yıkılıyosun senden neleri fazla söylermisin herkesi memnun etmek zorundamısın yada herkesin seni seveceğinimi sanıyosun alayda eden olacak kavgade den olacak hepsi geçiyor tik tok videolarında gezen üç beş aptalın lafıyla depresyona gir ilaç al sonu kime faydası olacak bu davranışın bak ablacığım kendine gel hayatını mahvetmelerine izin verme derslerine asıl o zibidiler ilerde asgari ücretle sürünürken sen kendine hedef koy çalış asıl intikam budur kimsenin kimseden üstünlüğü yok sahip olduğun herşeyle gurur duy ve lütfen kendini sev çünkü başka sen yokArkadaslar bugun benim hayatimi daha 14 yasindayken mahveden bi durumdan bahsedicem. Ben suan 19 yasindayim ve agir depresyon hastasiyim bunun icin gittigim doktorlar agir ilaclar verdi 9 farkli ilsc denendi ancak ise yarayan bi ilsc bulabildik. Bunun sebebi daha 14 yasimda baslayan lisede gordugum akran zorbaligi.arkadaslar benim hayatimi caldilar benimle grup olup dalga gectiler alay ettiler disladilar srkamdan konustular kucuk dusurmeye calistilar ustelik bennonlara hicbir sey yapmamışken ben sucluyum ki kendimi savunamadim pek ice donuk biriydim kimsenin kalbini kirmak istemezdim onlara cevap vermeyerek icime atardim biyle giderken 1 senenin sonunda bende depresyon basladi okul hayatim bitti sers calisamadim cunku asiri derecede dikkat daginikli vs bilissel sorunlar geldi deoresyonla birlikte oysaki derslerim cok iyiydi. Ve dun bende bir dusunce olustu bu kadar dersi bir grup boktan insanin bana yaptigi sirf kendileri eglenmek icin yagtiklari zorbalik yuzunden hayatim karariyor dedim ve bunlarin numaralarını bulup icimden gecen her seyi saydim doktum nefret kustum resmen hakkimk helal etmiyorum onlara hepsi tek tek belasini bulsun istiyorum. E tabi bu gerizekalilar bu yazdiklarimi kendi whatsap gruplarinda paylasmislar gulmusler gene benimlebdalga gecmisler suan hepsini engelledim bir daha hayatimda gormek istemiyorum. Ola ki 4 5 sone sonra herhangi bir yerde otururken biriyle karsilasma duauncesi tuylerimi diken diken ediyor onlari asla gormemek istiyorum sizce boyle bisi mumkun mu siz hic kisedeki srkadaslarinizla karsilastiniz mi cunku tekrar o gunlere donup kotu hissetmek istemiyorum ve sanirim anksiyetem ilerde onlardan biri ile karsilasip tekrar o kotu duygulari yasicagimi soyluyor cok kotu hissediyorum dun gene benimle dalga gectiklerinde cok yukseten yere dusup carpmis gibi hissettim sizce bu durumda ne yapmaliyim ?
ya güzel kızım karşılaş ne olacak bugün işyerlerinde millet kavga deiyor birbirine bi ton laf söylüyor ertesi gün beraber mesaiye geliyor çokda iyi yapmışsın içindekileri dökmekle suçluluk hissetme be daha fazlasını derdimKarşılaşmak istemiyorum ve anksiyetem ya karsilasirsam diyor hicbiriyle gorusmuyorum normalde
O kadar iyi geldi ki sana cok tesekkur ederim iyiki yazdin Allah senden razi olsunöyle alay eden köpekler benim ablamın hayatınıda çaldı akran zorbalığına uğradı okulu terk etti ilaçlara başladı ne oldu sonuç onlar evlendi barklandı benim ablam ömür boyu ilaçlara mahkum oldu üç beştane sümüklünün lafıyla neden yıkılıyosun senden neleri fazla söylermisin herkesi memnun etmek zorundamısın yada herkesin seni seveceğinimi sanıyosun alayda eden olacak kavgade den olacak hepsi geçiyor tik tok videolarında gezen üç beş aptalın lafıyla depresyona gir ilaç al sonu kime faydası olacak bu davranışın bak ablacığım kendine gel hayatını mahvetmelerine izin verme derslerine asıl o zibidiler ilerde asgari ücretle sürünürken sen kendine hedef koy çalış asıl intikam budur kimsenin kimseden üstünlüğü yok sahip olduğun herşeyle gurur duy ve lütfen kendini sev çünkü başka sen yok
canım benim sen anlatınca ablamın durumları geldi aklıma şimdi o bile ne diyor biliyomusun üç beş zibidinin lafıyla bunalıma girdim diyor ,sen ailen için çok özelsin bunu bil kimi insanlar başkalarını kendine kurban seçer kendi ezikliklerini kamufle etmeye çalışır aslında iç dünyalarında büyük bi eziklik var 14 yaşıma dönsem keşke bende, karşına yüzlerce insan çıkacak okulda işte yolda herkesin her lafına takılırsan hayat yaşanırmı ,bende bi anneyim kızımı şimdi koklaya koklaya büyütüyorum benim minik kızımda senin gibi büyüyecek bi kaç densizin lafıyla senin şu anlattığın gibi üzülmesini istermiyim unutma kendini sev kimsenin seni manipüle etmesine izin vermeO kadar iyi geldi ki sana cok tesekkur ederim iyiki yazdin Allah senden razi olsun
Tedbiri mekan degılSeninde soyledıgın gıbı boktan insanlar bence olumsuz duygular cagrıstırdıgı için sehrini degiştir korktugun için degil bu tedbiri mekanda ferahlık vardır
Kuzum bu kadar takmanizin nedeni o insanlari tanimamaniz kafa yapilari bildiginizde depresyon falan kalmiyor ,biri sizinle veya baskasiyla alay ediyorsa bu onun ozguvensiz biri oldugu anlamina geliyor yani bu sekilde kendi eksikliklerini kapatmaya calisiyorlar ,ne acinasi degil mi?Kendinden memnun degil bir yarasi var ve belki kendide farkinda degil ama bu onunla alakali, hic uzulmeyin. Ustelik aralarindan biri veya hepsi kiskaniyor da olabilir.Kiskanc insanda boyledir hafife alir alay eder ama icini bir görün alev alev kuduruyor.Simdi siz bunlara ne yapacaksiniz?Baskalarinafa yapiyorlar o guvensizlik rahatsizlik onlardan gitmedigi surece bu sekilde devam edecekler.Kisisel almayin bir eksikliginiz yok sizinle ilgili tek sıkınti hasta insanlari dikkate alip onemsemeniz.Youtube da videolari izleyin butun uzmanlar bundan bahsediyorArkadaslar bugun benim hayatimi daha 14 yasindayken mahveden bi durumdan bahsedicem. Ben suan 19 yasindayim ve agir depresyon hastasiyim bunun icin gittigim doktorlar agir ilaclar verdi 9 farkli ilsc denendi ancak ise yarayan bi ilsc bulabildik. Bunun sebebi daha 14 yasimda baslayan lisede gordugum akran zorbaligi.arkadaslar benim hayatimi caldilar benimle grup olup dalga gectiler alay ettiler disladilar srkamdan konustular kucuk dusurmeye calistilar ustelik bennonlara hicbir sey yapmamışken ben sucluyum ki kendimi savunamadim pek ice donuk biriydim kimsenin kalbini kirmak istemezdim onlara cevap vermeyerek icime atardim biyle giderken 1 senenin sonunda bende depresyon basladi okul hayatim bitti sers calisamadim cunku asiri derecede dikkat daginikli vs bilissel sorunlar geldi deoresyonla birlikte oysaki derslerim cok iyiydi. Ve dun bende bir dusunce olustu bu kadar dersi bir grup boktan insanin bana yaptigi sirf kendileri eglenmek icin yagtiklari zorbalik yuzunden hayatim karariyor dedim ve bunlarin numaralarını bulup icimden gecen her seyi saydim doktum nefret kustum resmen hakkimk helal etmiyorum onlara hepsi tek tek belasini bulsun istiyorum. E tabi bu gerizekalilar bu yazdiklarimi kendi whatsap gruplarinda paylasmislar gulmusler gene benimlebdalga gecmisler suan hepsini engelledim bir daha hayatimda gormek istemiyorum. Ola ki 4 5 sone sonra herhangi bir yerde otururken biriyle karsilasma duauncesi tuylerimi diken diken ediyor onlari asla gormemek istiyorum sizce boyle bisi mumkun mu siz hic kisedeki srkadaslarinizla karsilastiniz mi cunku tekrar o gunlere donup kotu hissetmek istemiyorum ve sanirim anksiyetem ilerde onlardan biri ile karsilasip tekrar o kotu duygulari yasicagimi soyluyor cok kotu hissediyorum dun gene benimle dalga gectiklerinde cok yukseten yere dusup carpmis gibi hissettim sizce bu durumda ne yapmaliyim ?
Yanlış gözlem maalesef. Durduk yere birilerine sataşan; sırf kendi gücünü ispatlamak,arkadaşlarının gözünde yükselmek için birilerini aşağılayan o kadar çok genç var ki. 31 yaşındaymışsınız kendi kuşağınızla şu anki öğrencileri kıyaslamayın inanın arada uçurum var.Okullarda zorbalık var bu bir gerçek. Ama ben hiçbir zaman durduk yere bir grubun tek bir kişi üzerine gidip zorbalık yaptığını görmedim. Gerçekten hiçbir şey yapmadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?