• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayırlı geceler kızlar temizlik yapıyorum o yüzden giremedim yemegi 2 gündür abartarak yiyorum verdiyim yarım kiloyu kat kat geri almak için uğraşıyorum yarın misafirlige gidicem öbürgün misafirim gelecek bu hafta hemen hemen doluyum kafamçokkarıştı

tuğbacım moral için sana yazdığım cevabı okumuşmuydun:1hug:
kızlar yazdıklarımın havada kaldığını düşünüyorum bazen kendi kendime deli gibi yazıp yazıp çıkıyorum kendim çalıp kendim oynuyorum burda bi nevi-tatlicadiarzu-
Kızlar bende istanbul agidicem nasipse 2 ay sonra biletlerimi aldım çok merak ediyolar beni
ediyolarda bu gidişle çokta sengözlerimebaksanabşaşırmıyacaklar 60 da takıldım :çok üzgünüm:

oyyyyyyyyy haysemimmmmm okumazmıyım canım.okudum da.tek tek cevap yazamadım.bitaraftan temizlik yapıyorum dinlenme molasında buraya geliyorum.zaten sizin verdiğiniz destek morallerle diyetime devam edebiliyorum.allah sendende diğer arkadaşlardanda razı olsun.
heeeee arkadaşların dediği gibi 83 kilo nereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 60 kilo nereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....fark edilmezmi hiç.insan 3-4 k,lo verince bile farkeden ediyto.çıtırrrrrrrrr oldun iytce çıtıııırrrrrrr.darısı benim ve benim gibi olnaların başına.çok kalmazsın istanbulda dimiii.bide güzel alışveriş yaparsın ordaaa.ohhhh değme keyfinee ozaman.öpüldün çıtırışko..ŞenizŞenizŞeniz

allah iyiliğini versin hayseeeeemmmm.kız iki ay kalacam gibi okumuşum mesajı.kız sen 2 ay sonra gidecekmişlsin yaa.şimdiden ne bileti aldın böylee.ooooooo sen 2 ayda 50ye bile düşersin bee.ne diyon.

haa buarda herkese selammm.destinam.,spaghot,hemşom,neslihan siyahım,haysem,sedaaamm,srince ve sibel yokk,güleysa,bukadardık heralde.sizlere kucak dolusu selamlar.az önce yürüdüm geldim.bugün yürümeyecektim aslında.haal yapmam gereken işller var.yinede 2 km.felan yürüdüm.hiç yoktan iyidir.daha hiç bişey yiyip içmedim.biran önce başlasam iyi olcak.haydiiinnn öpüldünüz.
destinaŞeniz
spagot Şeniz
siyah Şeniz
neslihan Şeniz
eylülce Şeniz
haysewm Şeniz
gülerysa Şeniz
sedaa Şeniz
diğerleri yok onları öpmiycem işte.
serince lülülülülülü
sibel lülülülülülü

Son düzenleme:
günaydın herkese ben bugün sabah yürüyemedim çünkü 8de okula gittim dersim vardı şimdi evde 1saat sporumu yapacam akşam üstüde çıkar koşar yürürüm artık..

haa buarda herkese selammm.destinam.,spaghot,hemşom,neslihan siyahım,haysem,sedaaamm,srince ve sibel yokk,güleysa,bukadardık heralde.sizlere kucak dolusu selamlar.az önce yürüdüm geldim.bugün yürümeyecektim aslında.haal yapmam gereken işller var.yinede 2 km.felan yürüdüm.hiç yoktan iyidir.daha hiç bişey yiyip içmedim.biran önce başlasam iyi olcak.haydiiinnn öpüldünüz.
destinaŞeniz
spagot Şeniz
siyah Şeniz
neslihan Şeniz
eylülce Şeniz
haysewm Şeniz
gülerysa Şeniz
sedaa Şeniz
serince lülülülülülü
sibel lülülülülülü

süpersin canım vücudunu alıştırınca hergün yürürsün zaten ama geç olmuş hemen kahvaltını yap şekerim..bende seni öptüm çok Şeniz

canım ben zaten spor yapıyrm genelde 1 saat 15 dk yürüyrm 1 gün var 1 gün yok.diğer günlerdede leg magic yapmaya çalışıydm.hergün yürümem gerekiyr sanırım

harikasın canım evet sanırım yapmadığın günlerdede 1saat yürüyüş yada egzersiz yapsan buhafta gider bir kilo inşallah..canım istersen elmalı metabolizma çayından yap ben hergün içiyorum belki seninde metabolizmanı hızlandırır..

günaydın millet
bugün kalkarkalkmaz 40 mekik çektim ve 1 saat yürüdüm
kahvaltımı yaptım ve harekete devam
çok yemeye son özellikle akşam
cumayı güzel görelim dimi şekerler

herkese gunaydınlar...

ne guzel herkes kaynatmıs...uzun uzun okudum...

tubacım cok takmıssın...arkadaslar ne guzel cok destek olmuslar...ben de katılıyorum onlara...lutfen kendını uzme...

benım hafta sonum cok guzel gectı...cmt gununden berı gunde en az 2 saat yurudum bol bol hareket ettım...yedıklerıme dıkkat ettım..

sıyahın yazdıklarını okudum da cok hırslı bırı sanırım ....ama bırebır onun yedıklerını uygulayamam herhalde....hele sabah 6 da kalkmak ölum gelıyor bana...tebrık edıyorum o konudada...

kayınvalıdem sabah börek verdı yemedım arkadaslara verdım....

görusmek uzere arkadaslar...sık sık gırerım bugun işim az...kib

tebrik ederim tatlım hem yemeği kaçırmamışsın hem sporunu yapmışsın buhafta aldıklarını vereceksin inşallah bu gidişle kaydirigubbakcemile5

evet sedacım ama heryerım ınanılmaz agrıyor...bugunde yarım ıncır yarım kuru uzum yedım....mısır puskulu ve kıraz sapı cayımı ıctım acıktım aslında ama bırazdan kellogs atıcam agzıma öglenlerıde artık yuruyuse cıkıcam ısyerınde ve burdan yememeye karar verdım...

destinaŞeniz
spagot Şeniz
siyah Şeniz
neslihan Şeniz
eylülce Şeniz
haysewm Şeniz
gülerysa Şeniz
sedaa Şeniz
serince lülülülülülü
sibel lülülülülülü

harikasın valla canım güne enerjik başlamışsın.bizlerde seni kocaman öpüyrz.

evet guleysacım o çay
elmalı metabolizma hızlandırıcı çay
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 kabuk tarçın
1 tatlı kasığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil
elma ve limonları iyice yıkayıp doğruyorsun canım kabukları ve çekirdekleriyle,baharatları atıyorsun ama tane olacak öğütülmemiş yoksa acı olur,üzerlerine 2 litre kadar sıcak su döküyorsun elmalar yumuşayana kadar kaynatıyorsun..ben günde 2-3bardak içiyorum sıcak içecekleri çok sevdiğim için sürekli bişeyler içiyorum zaten bence yararı oluyordur şimdide maydanoz saplarını kaynattım onu içiyorum mesela ödem attırıyormuş bu da, bugün ellerim ayaklarım çok şiş bunu deneyim dedim

bugun cok hırslıyım....

sabah bıtkı cayı ve yarım ıncır kuru uzum
öglen 45 dk yurudum sadece tavuk ızgara ve domates ayran
super gıdıyorum...

Back
X