Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın ördekler :KK70: bilen bilir bir zamanlar takımın logosu ördek ti :KK70:sahi neden kaldırıldı onlar :110:
Çok önemli perşembe ve daimi menü kabaklar hazırmi :KK70:benim küçük bir tane var onu yoğurtlamayi düşünüyorum ama midem sanki sonsuz bı boşluk sürekli bişey yemek istiyorum neden oldu anlamıyorum zor tutuyorum kendimi :bicak:
Yoğurdun bol tut üstüne bide tarçınlı elma yersin misss

Günaydın ördekler :KK70: bilen bilir bir zamanlar takımın logosu ördek ti :KK70:sahi neden kaldırıldı onlar :110:
Çok önemli perşembe ve daimi menü kabaklar hazırmi :KK70:benim küçük bir tane var onu yoğurtlamayi düşünüyorum ama midem sanki sonsuz bı boşluk sürekli bişey yemek istiyorum neden oldu anlamıyorum zor tutuyorum kendimi :bicak:
Bende öyleyim hiç anlamadım 🤦🤦

***14.TAKİM 674.ETAP***

Luluuu94 (52.9///%)
Pinarbartu (56///%)
tgb1907 (66.5///%)
magickk (61.4///%)
fit blonde (62.5///)
mochachocolate(57.2///%)
Caroline84 (87.4//)
Pamukprncess(63.9///%)
zuzuzuzu 1234 (76.5///%)

14.takim ortalaması:%

Hayırlı geceler kızlar
21 Mayıs
Sahur : yarım haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 kk peynir avuç içi kadar pide domates salatalık 1 dilim karpuz

İftar 4 kaşık Kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı 2 tane çiğköfte
Su 1.5 litre şuanlık. 2. 5 olur inşallah. Spor yapmadım henüz yatmadan 30 Gün fit yaparım yapıp faydasını gören oldu mu bu arada?

Screenshot_20200521_230813_com.instagram.android.jpg
🤣🤣🤣 aynı ben bugün menü olraka çok saçmaladım o yüzden yazmasam olur mu 🙄🙄🙄🙄🙄

Ooruc turmadigimdsn beri birvtulru dengeyi kuramadım ya ben ,🙄🙄🙄🙄 oruçlu iken sistematik gidiyordu herşey nedense böyle deli gibi. Yemek istiyorum zor tutuyoeum kendimi

Eki Görüntüle 2638285 🤣🤣🤣 aynı ben bugün menü olraka çok saçmaladım o yüzden yazmasam olur mu 🙄🙄🙄🙄🙄
Kız perşembe perşembe sacmalanirmi ne ettin sen ben bütün gün salatalık kemirdim midem dolsun diye 😂
Bence bende sabit çıkacam 🙄🙄🙄🙄
Artı gormeyelimde 😏
Ooruc turmadigimdsn beri birvtulru dengeyi kuramadım ya ben ,🙄🙄🙄🙄 oruçlu iken sistematik gidiyordu herşey nedense böyle deli gibi. Yemek istiyorum zor tutuyoeum kendimi
Aynen ya herhalde oruçtan çıkınca böyle oldu

Kız perşembe perşembe sacmalanirmi ne ettin sen ben bütün gün salatalık kemirdim midem dolsun diye 😂

Artı gormeyelimde 😏

Aynen ya herhalde oruçtan çıkınca böyle oldu
Eveeet biraZ saçmaladım günler karıştı oğlum hiç durmadı eşim tuttu annemlere gideceğiz sokağa çıkma yasagini onlar da gececekmis bir sürü şey üst üste gledi

Eveeet biraZ saçmaladım günler karıştı oğlum hiç durmadı eşim tuttu annemlere gideceğiz sokağa çıkma yasagini onlar da gececekmis bir sürü şey üst üste gledi
Sağlık olsun canım sen emziriyorsun biraz daha avantajlisin ben demin spor yaptım az daha eksi göreyim sabaha diye ve uykum kaçtı iyimi 😏

Hayırlı geceler kızlar
21 Mayıs
Sahur : yarım haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 kk peynir avuç içi kadar pide domates salatalık 1 dilim karpuz

İftar 4 kaşık Kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı 2 tane çiğköfte
Su 1.5 litre şuanlık. 2. 5 olur inşallah. Spor yapmadım henüz yatmadan 30 Gün fit yaparım yapıp faydasını gören oldu mu bu arada?
Bennnn kısıtlı zaman için çok işe yariyo bende herkeste aynı olmayabilir tabikiii

***14.TAKİM 674.ETAP***

Luluuu94 (52.9/52.8/0.1/0.18%)
Pinarbartu (56///%)
tgb1907 (66.5///%)
magickk (61.4///%)
fit blonde (62.5///)
mochachocolate(57.2///%)
Caroline84 (87.4//)
Pamukprncess(63.9///%)
zuzuzuzu 1234 (76.5///%)

14.takim ortalaması:%

Back