Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım ya daha da aşağısıydi ama su kaybı mi acaba diye yazamadım bende şaşkınım hiç bu kilolar da bu kadar verememisim ama bu hafta baya dikkat ettim sporda düzenli olunca demekki maşallah diyelim
maşallah canım haftaya daha da aşşağıda bir rakam görücez senden ozaman desene

Canım acaba listeden direkmi çıkartıyorduk yoksa yüzdesini belirtmeden adının yanına listede 10.takıma transfer oldu mu yazıyorduk ?

Keşke sana sormasaymisim

Sağol canım ya daha da aşağısıydi ama su kaybı mi acaba diye yazamadım bende şaşkınım hiç bu kilolar da bu kadar verememisim ama bu hafta baya dikkat ettim sporda düzenli olunca demekki maşallah diyelim
Çok kıskandım çok imrendim masallahhh gercektn şu an tam olmak istediğim kilodasin

Aaa tm sağol kuzum haftaya zuzuzuzu1234 eklicez listeye sanırım diğer kızlarda 10. Takıma gitti hiç sesleri cikmiuo Verano_porteno da listeye girmek isterse o da girer başka da kimseyi almam yeter

Harikasın lulucum böyle devam et

Verano_porteno canım şaşırdım almana reglmisin?
Hayır canım yaa, umarım bir günlük birseydir ama sanmıyorum. Seni tebrik ederim harikasın çok guzel gidiyorsun istikrarli
Aaa tm sağol kuzum haftaya zuzuzuzu1234 eklicez listeye sanırım diğer kızlarda 10. Takıma gitti hiç sesleri cikmiuo Verano_porteno da listeye girmek isterse o da girer başka da kimseyi almam yeter
İsterim ama artiyla dönmek istemiyorum canım , haftaya insallah. Bu hafta da olmadı

Grup seklinde birileri alma bi daha gelince toptan gidincede toptan oluyor
Sırayla izine çıkarız böyle döner bu çark
Yeteriz kiz bizde bu yeme istegi oldugu surece 14.takimin kemik kadrosu hic bitmez
Sindire sindire yavaş yavaş
Hayır canım yaa, umarım bir günlük birseydir ama sanmıyorum. Seni tebrik ederim harikasın çok guzel gidiyorsun istikrarli

İsterim ama artiyla dönmek istemiyorum canım , haftaya insallah. Bu hafta da olmadı
Haftaya 2 kişi giriyo listeye tm zaten sinir sayıya ulaşıyor galiba

Keşke sana sormasaymisim
Ben regle bekliyorum ona rağmen sadece 200grmck artım var zaten listede lulu ,mocha ve pamuk dışında kilo veren yok ki bu kabak neden hep benim başıma patlıyor anlamadım hep bana üvey evlat muamelesi

Ben regle bekliyorum ona rağmen sadece 200grmck artım var zaten listede lulu ,mocha ve pamuk dışında kilo veren yok ki bu kabak neden hep benim başıma patlıyor anlamadım hep bana üvey evlat muamelesi
Olsun biz sabitiz bi kere hıh o da bir kabiliyet aylardır sabitim hemde

Yaşlanıp nine olunca bile yine kilo problemimiz olur bizim dengeyi kuramadigimiz için
Ahaaahhaa ben sana hâlâ magick şu son 3kiloyu versek bukez komple kurtulcaz yazıyor olurm sen de bu haftada torunlar gelirken baklava getirmiş ondan hem diyet bozuldu hem şeker tansiyon fırlayınca egzersizde yapamadım dersin

maşallah canım haftaya daha da aşşağıda bir rakam görücez senden ozaman desene
İnşallah canım ya
Çok kıskandım çok imrendim masallahhh gercektn şu an tam olmak istediğim kilodasin ❤❤
Senin kilo neden durdu bilmiyorum ki inşallah oruçla beraber vücut sasirirda kırılır direncin benim öyle oldu herhalde bu hafta
Acelemiz yok beybi takımı kapatamayiz
Harikasın lulucum böyle devam et
Sağol canım benim

Cunku sen ... Boslugu doldur
Bakayım veririm inşallah artık 5ti göreyim ya yetti

***14.TAKİM 672.ETAP***

Luluuu94 ( 54.9/53.8/1.1/2%)
Pinarbartu ( 57///%)sabit
tgb1907 (67.2///%) sabit
magickk (61.4///%)sabit
diyetlikadn (61.2/61.6/+0.4/%-0.65)
fit blonde (62.3/62.5/+0.2/%-0.32)
mochachocolate(58/57.7/0.3/%0.52)
Caroline84 (87.4//%)sabit
Pamukprncess(65.3/64.6/0,7/%1.07)

14.takim ortalamasi: 0,291

Zipzip- CNm obezzto 10. Takima geçti biz listeye hiç eklemicez dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…