Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnsan utaniyo yemeye oysa eşim bütün gün uyudu yiyebilirdim ama

melisa- canım senin hedefin kaçtı boyun kaç, motivasyonunu ne düşürdü bilmiyorum, herkesin bir sebepten düştüğü oluyor, tıka basa yediği bir haftada verdiğini iki günde aldığı oluyor ama buralarda takılınca bu olmuyor işte ben uzaklaştım ve 60 tan 66.7 ile döndüm sen yapma öyle yazık etme emeğine

Aslında vazgeçmedim uzaktan da olsa okurum ama ben buranın vatandaşı değilim nasıl olacak o iş bilmedigimden duruyorum işte.. eşimde sıcak bakmıyor pek ama aklımın bir ucunda hep
Senin için daha kolay bile sayılabilir canım, yabancılar için ayrı sınav var ve daha kolay sayılır diğerine göre. YÖS adı , ona giriyorsun. Yerleştirme nasıl bilmiyorum malesef. Bence araştır, hayallerinden vazgecme
Ben de yaşadım aynısını, o yüzden izne ayrılmayi sevmiyorum. Her izinden kilo alarak donuyorum, almayan da var ama bende işe yaramiyor.

Selam kizlar bugünkü menum
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 büyük kase mercimek çorbası, 4 kuru incir
Ara: 2 tane domates, 1 elma, 1 avuç kuru uzum
Akşam: 1 tabak etli bezelye, küçük bir parça kek
Toplam: 1283 kalori
Pilatees yine 1 saat 14. Gün de bitti
Canım aşırı şeker çekiyor niye bilmiyorum, tüm gün onla mücadele ettim. Menumden de belki pek de basarili olduğum söylenemez

Biliyorum buradan bı zorluk olmayacağını ama bizim devlet biraz değişik çok sıkı evrak işi falan nasıl olur ondan çekiniyorum ... Oğlum biraz büyüsün buradan daha hayırlı bir yere gidelim de önce okumanın yaşı yok nasıl olsa Allah büyük
Yok canım gayet iyisin bence

Bn hesaplamadim bile arada 3 5 tuttuğum oldu ama
Kaba hesapla hesapladım ben canım aslında doğum yaptığım sene full kacirmasaydim bu kadar çok olmazdı çünkü ben oruca 11 yaşında falan başladım yani regl olupta tutamadigimizi falan kaza etmiyormusuz bilmiyormuyduk artık hatırlamıyorum

Valla bnm 2 sene kafadan var bide önceleri var en az 120 fln vardır

Ayy kızlar bide çok net hatırlıyorum 11 yaşında herhalde oruca başladığım ilk seneydi tukurugumu yutmamak için ne mücadeleler verirdim derste falan zil calsa diye bakardım arada bilmeden yutkununca falan gitti galiba oruç diye üzülürdüm

Bizde taşımalı eğitime gidiuoduk öğle yemeği sandviç veriyodular aliyoduk elimizde tutuyoduk kokluyoduk fln sonuçta yemeyince oruç gitmiyo

Yaşın kaç canım tekrardan okurmusun?
Hiç olmaz deme benim etrafımda 0 dan başlıyanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…