- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.321
47 miSağol canım spor yapmadan önce geçen haftaki ile aynıydı kilom spor yapıp öyle tartıldım sonuç bu baya ödemli uyanıyorum sabahları sanırım eskiden öyle değildim yada ben bilmiyorum
Bende onu düşünüyorum hedef ne soylemistim kaptanım P Pinarbartuherhalde 52 demiştim
Ama olursa tabi 47 ye kadar falan yolu var
Sen bari yapma alışmış olman lazım geçen seferki kilo verme dönemimden
Erkende yapıp bitirmekte güzelmiş canımEt yapacaksam sabahtan veya öğleden çıkarıp hazirlanmam lazım o yuzden sabahtan derdimiz akşam yemeği
Ben iftara yarım saat kala asla wc ye gitmemoruç bozulduysa da haberim olmasın diye
Çok sinir oldum ama yaa
İşini hakkıyla yapanlara selam olsun o zaman.. Aldıkları her kuruş helal olsunCanım veli grubunda sadece bilgi paylaşımı yapıyorum.
Ama ögrencilerimin hepsini tek tek aradım konuştum şu an benim için önemli olan piskolojileri.
Ben ingilizce ögretmeniyim derste bile çok zorlanıyorlar oyunlarla ögretmene gayret ediyorum.
Canlı yayında canım sadece ögretmen konuşuyor onlar yazabiliyor buda bizim için çok zor.
Her ögrenci farklı tek ve kıymetli bana göre.
Tam 9 aydır ugraşıyorum durumları çok kötü ve her deneme sonuncu olan ögrencim bu denemede 2.oldu nasıl sevinçliyim anlatamam.
Ablacığım bide benim kızıma ögretmeni dolu ödev veriyor pek yapmak istemiyor okul gibi olmuyor.
İnşallah Bayramımızı kutlayıp okulumuza döneriz.
Emsanınki güzel oluyor canım biz memnunuz tavsiye ederim reklama girmiyor dime bide ban yemeyeyim kızlarKızlar alakasız bir konu olacak ama bir konuda sizinde fikrinizi almak istiyorum. Pilav tenceresi almam lazımz önerebileceğiniz bir marka var mı?
Yaa ben onu hiç yapamamıştımBugün kol egzersizi yapıyoruz geçende yapmıştık koltuğa yaslanıp yere oturuyoruz ellerimize koltuğa koyup popoyu yukarı aşağı indrip kaldırıp kollarımızı çalıştırıyorzDünün Finali
1. Fit blonde 300
2. Mochachocolate 50
2. Obezzto 50
3. Diyetlikadn 30
Kızlar isterseniz bu hafta puanlama olarak liste yapalım
Sen bari yapma alışmış olman lazım geçen seferki kilo verme dönemimden
El ele baş başa mochacımİyı günler kızlar herkese hayırlı bereketli ramazanlar dilerim bu hafta kilom sabit regli olursam inş birazda olsa düşer inş yanı sanıyorum
Kilo bilirimi
Geçen hafta: 58.0
Bu hafta:58.0
Elde kalan:0.000
Çelik mi istiyorsun teflon mu granit mi??Kızlar alakasız bir konu olacak ama bir konuda sizinde fikrinizi almak istiyorum. Pilav tenceresi almam lazımz önerebileceğiniz bir marka var mı?
Ay sesli güldümben 47 olsam gömerler ölmüş diye
Ay hiç sorma obezzto hep aynı sorun bana garezi var diye düşünmeye başlamıştım yalnız değilmişim etiket bile yapamıyorum begende başka bişey olmuyor kaydet falan çıkıyor begendigimide giriyorum çıkıyorum yine beğeniyorum öyle öyle devam sürüp gidiyor bu döngüYaa forum o kadar kasıyor ki bir mesajı on dakikada atıyorum
Maşallah canim bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrikler canımEl ele baş başa mochacımolsun buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?