- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #335.281
Canım Sen bi dene sonra hepsi borç kalıyor.Kaç aylık canım bende emziriyorum ve bugün orucluyum annem de sen tutmasan vs dedi de size de sorayım dedim
Limon sıkıyorum ayrana metabolizmayı hızlandırıyor diyorlarLimonlu ayranı ilk defa duyuyorum nasıl oluyor ki
Canım ben geçen sene tutmuştum 1 yaşındaydı sürekli emiyordu benim için ve süt açısından da sorun olmadı tabi herkesin bünye farklı
Öyle öyle gecen sene hamile idim bı ay kaldı öyle ve tutmwdiklarim da var yaCanım Sen bi dene sonra hepsi borç kalıyor.
Sen tutuyormusunCanım Sen bi dene sonra hepsi borç kalıyor.
İlginçtir ki oruçluyken sütüm çoğaldı diyeni çok gördüm benim nasıl oldu hatırlamıyorumÖyle öyle gecen sene hamile idim bı ay kaldı öyle ve tutmwdiklarim da var yaen iyisi deneyeyim bı
Belli değil akşama daha çok bakalım canımAkşama menüler ne kızlar
İnşallah vermişsindir; emek veriyorsunuz..Olsun canım bende geçen hafta artıdaydım yeniden başlarsın olur böyle şeyler bugün artimiyim bilmiyorum inşallah vermişimdir
canım hosgeldin öncelikle
ben kendi kilomu paylasıyım diye (paylaşamadı)gecen haftanın listesini aldım P Pinarbartu kaptanımız bu hafta ekleyecekleri ekler
Tm kuzum senin zaten çok vercek kilon yok o yüzden listede şart değil bnce ama işte o daha motive ediyoP Pinarbartu canım malesef 57.7 yi göremedim liste olmadi, haftaya inşallah. Bugün nedense biraz fazla çıktım.
Geçen cuma: 58.7
Bugün: 58.2
Tm kuzum sorarım oluyosa eğer ayrılırdı izine olmuyorsa eğer kendi istegiyle ayrılıyor yazalım mi o zmn bı sure takimda yarisamicaksin ama***14.TAKİM 671.ETAP***
SchonerDuft ( 63,30///%)
Luluuu94 ( 55.5/54.9/0.6/1.08%)
Pinarbartu ( 57///%)
tgb1907 (67.6///%)
magickk (61.7///%)
diyetlikadn (61.2///%)sabit
fit blone (62.5///%)
mochachocolate(58///%)
Caroline84 (88.1//%)
obezzto (90.1///%)
14.takim ortalamasi:
P Pinarbartu mümkünse izne ayrılmak istiyorum canım
Aynen bide hedefim 54 ama belki daha fazla vermek isterim belli mi olurTm kuzum senin zaten çok vercek kilon yok o yüzden listede şart değil bnce ama işte o daha motive ediyo
Et yapacaksam sabahtan veya öğleden çıkarıp hazirlanmam lazım o yuzden sabahtan derdimiz akşam yemeğiBelli değil akşama daha çok bakalım canım
İzin süresi eğer dolmadıysa beklerim canım usulune uygun çıkayım iki ay snra 70 kiloyla dönersem yüzüm olsun ahahhaTm kuzum sorarım oluyosa eğer ayrılırdı izine olmuyorsa eğer kendi istegiyle ayrılıyor yazalım mi o zmn bı sure takimda yarisamicaksin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?