Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aaaa çok geçmiş olsun kuzum ya bişey yoktur inşallah senin suçun yok ki sana seslenebikirdi bişey yapılacaksa kendini suclama

Kızlar dün zumba yaptım bayıldım ya hareketler çok basit acayip eğlenceli bir video linkini paylaşayım belki denersiniz benim gibi aynı şeyden sıkılanlara gelsin
Böyle değişik şeyler paylaşalım arada . Ben çok arıyorum ama bulamıyorum

55 te yakın ne kalmış ki

Böyle değişik şeyler paylaşalım arada . Ben çok arıyorum ama bulamıyorum
Aaa sen benim değişilmez vazgeçilmez sproumu kastediyorsun canım pump it up work out yaz you.be a harika terletiyor ve iyi bir diyetle haftada en az bir kilo verdiriyor çok da eğlenceli, ben ezberledim hareketleri ingilizce ama müzik olarak indirdim dizi izlerken yapıyorum

Canım ben çareyi salcada buldum ya bilmiyorum benim oğlum da aynıydı gece gündüz emiyor yarım saate bir istiyordu salça sürdüm sonra istemedi 22 aylık falan di

Allah'ım rahmet eylesin... Başınız sağolsun

Bunu da yazdım bir köşeye ucukda söyledi deneyeceğim bir ara

Bnm daha 1o aylık anlamaz ki
19 mu
Ben bant takmayı falan denedim ama kendi koymuş gibi çıkardı ve emmeye devam etti ki güzelce laftan falanda anlamadı hâliyle en son salça sürdüm yara olmuş falan deyince ağlamadı sorun olmadı ben çok korkuyordum ama kolay oldu çok şükür ama ben hep erkenmi oldu diye suçluluk hissettim çünkü bıraktıktan iki üç ay sonra bile masum masum istediği olmuştu çok üzülmüştüm

Çok geçmiş olsun. İnşallah kırık yoktur

Bakacam birazdan canım bulamazsam link isterim.
Evet canım paylaşalım ki örnek olsun insan gerçekten sıkılıyor aynı şeylerden sizde buldukça atın
Bencede meraktan 2 kere yapsak kardır

Valla bence zamanı yok bu işin baktın yemeği fln yemiyo biraktircan bide bağımlılık haline getiriyorlar bizim şu an durum o her an her saniye emse giki çıkmaz o yüzden biraktirxam hem uykusu düzene girsin hem yemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…