- 4 Ocak 2020
- 2.235
- 6.036
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.501
Aaaa çok geçmiş olsun kuzum ya bişey yoktur inşallah senin suçun yok ki sana seslenebikirdi bişey yapılacaksa kendini suclamaÇok kötü bir şey oldu. Ben nerden bahçeye indim dedim. Camdan anneannem bana bakıyordu. Sonra o da kapıda dolap vardı onun yerini değiştireyim demiş. Dolabı çekerken yere oturmuş şuan ambulansla geldik acildeyiz. Kalçasını kırdıysa ben ne yapıcam bilmiyorum korkudan ölüyorum. Ben nasıl onu bıraktımda indim bahçeye kendimi affedemiyorum. Teyzemin söylediğine göre bugün burada bir ölü çıkmış virüs yüzünden. Dün gece rüyamda iki ölü gördüm. Şuan beklerken beynim yanıyor.
Böyle değişik şeyler paylaşalım arada . Ben çok arıyorum ama bulamıyorumKızlar dün zumba yaptım bayıldım ya hareketler çok basit acayip eğlenceli bir video linkini paylaşayım belki denersiniz benim gibi aynı şeyden sıkılanlara gelsin
55 te yakın ne kalmış kiHe örgü mu yaptirdiydin görmedim ben nasıl yaptırdığını ama bn yapamam öyle ya bitlenirim
56 56 o 55 nerdee
Bnde öyle diyodum amaa nolduuu
Kuzu zaten çocuklara market yasaktı bizim burda bizde çıkmıyoruz hiç genelde eşim cikiuo bı ben dün çıktım işte bartuyu eşime birakip
Aaa sen benim değişilmez vazgeçilmez sproumu kastediyorsun canım pump it up work out yaz you.be a harika terletiyor ve iyi bir diyetle haftada en az bir kilo verdiriyor çok da eğlenceli, ben ezberledim hareketleri ingilizce ama müzik olarak indirdim dizi izlerken yapıyorumBöyle değişik şeyler paylaşalım arada . Ben çok arıyorum ama bulamıyorum
Canım ben çareyi salcada buldum ya bilmiyorum benim oğlum da aynıydı gece gündüz emiyor yarım saate bir istiyordu salça sürdüm sonra istemedi 22 aylık falan diKizlar yaaaa burası yeri değil ama emzirmeyi biraktirxam oğluma nasi yapsam nasi etsem binyıl gösterin bana çok daraldim artık gece gündüz emmek istiyo insan içinde de yapiyo gece doğru düzgün uyku uyuyamıyorum yanımda yatiyo sürekli emmek istiyo bana heeellppp
Allah'ım rahmet eylesin... Başınız sağolsunSağolun kızlar
Böbrek hastasıydı canım tam bilmiyorum ki en son geçen sene gördüm son gorusummus demek
Üç tane çocuğu daha var bu dördüncü ve evet göremedi hepsi çok küçücük hele eşini düşünemiyorum bile
Evet canım paylaşalım ki örnek olsun insan gerçekten sıkılıyor aynı şeylerden sizde buldukça atınBöyle değişik şeyler paylaşalım arada . Ben çok arıyorum ama bulamıyorum
Bunu da yazdım bir köşeye ucukda söyledi deneyeceğim bir araAaa sen benim değişilmez vazgeçilmez sproumu kastediyorsun canım pump it up work out yaz you.be a harika terletiyor ve iyi bir diyetle haftada en az bir kilo verdiriyor çok da eğlenceli, ben ezberledim hareketleri ingilizce ama müzik olarak indirdim dizi izlerken yapıyorum
Amin inşallah sağol canımAllah'ım rahmet eylesin... Başınız sağolsun
Bnm daha 1o aylık anlamaz kiCanım ben çareyi salcada buldum ya bilmiyorum benim oğlum da aynıydı gece gündüz emiyor yarım saate bir istiyordu salça sürdüm sonra istemedi 22 aylık falan di
19 muBnm daha 1o aylık anlamaz ki
Çok geçmiş olsun. İnşallah kırık yokturÇok kötü bir şey oldu. Ben nerden bahçeye indim dedim. Camdan anneannem bana bakıyordu. Sonra o da kapıda dolap vardı onun yerini değiştireyim demiş. Dolabı çekerken yere oturmuş şuan ambulansla geldik acildeyiz. Kalçasını kırdıysa ben ne yapıcam bilmiyorum korkudan ölüyorum. Ben nasıl onu bıraktımda indim bahçeye kendimi affedemiyorum. Teyzemin söylediğine göre bugün burada bir ölü çıkmış virüs yüzünden. Dün gece rüyamda iki ölü gördüm. Şuan beklerken beynim yanıyor.
Bakacam birazdan canım bulamazsam link isterim.Aaa sen benim değişilmez vazgeçilmez sproumu kastediyorsun canım pump it up work out yaz you.be a harika terletiyor ve iyi bir diyetle haftada en az bir kilo verdiriyor çok da eğlenceli, ben ezberledim hareketleri ingilizce ama müzik olarak indirdim dizi izlerken yapıyorum
Bencede meraktan 2 kere yapsak kardırEvet canım paylaşalım ki örnek olsun insan gerçekten sıkılıyor aynı şeylerden sizde buldukça atın
Valla bence zamanı yok bu işin baktın yemeği fln yemiyo biraktircan bide bağımlılık haline getiriyorlar bizim şu an durum o her an her saniye emse giki çıkmaz o yüzden biraktirxam hem uykusu düzene girsin hem yemesi19 mu
Ben bant takmayı falan denedim ama kendi koymuş gibi çıkardı ve emmeye devam etti ki güzelce laftan falanda anlamadı hâliyle en son salça sürdüm yara olmuş falan deyince ağlamadı sorun olmadı ben çok korkuyordum ama kolay oldu çok şükür ama ben hep erkenmi oldu diye suçluluk hissettim çünkü bıraktıktan iki üç ay sonra bile masum masum istediği olmuştu çok üzülmüştüm
Başınız sağolsun ne büyük bir acı.Kızlar günaydın
Kuzenim vefat etmiş bugun daha gencecik ti dünde oğlu doğmuşne kötü bir his bu ya
Canım ben msj ları ancak okuyabiliyorum bende kuzenin bayan zannettim.Kuzenim erkek eşi de hastane de ne kötü durumdadır şimdi Allah im düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?