- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.381
kizlar ben cikiyorum cok isim ar sibelcim benden once gelirsen dedigimi yap mesajini editle sonra karismasin
eger kilosunu yazan olursa duzeltirsin listeyi canim hadi coook isim var opuldunuzz
neslıhan gunaydın canım
sen nekadar vermıssın
zannedersem lısteyı hazırlıyorsun
sen once yapta ben yardım ederım canımkaydirigubbakcemile5
kahvaltı yapcam 2 tane tost yaptım
kız cok acıktım 1 taneyle doymam
aksamları pek bısı yemedıgım ıcın sabah cok acıkıyorum kızzz
neyse sımdı yıyımde aksam fazla yemeyım degılmı-tatlicadiarzu-
İki taneyi bir anda hüpletme bari:jeyyar:Birini sonra yersin
rose14 (84.5/83.0/1.5/1.18% ) CANIM KONTROL EDERMİSİN SANKİ YALNIŞLIK VAR
rose14 ( 84.5/83.0/1.5/1.78% )BEN HESAPLAYINCA BÖYLE ÇIKIYOR
:hooray:ben sana simdikten kupayi veriyorum supersin haysemmmmcanlar çok özledim a.s.sizi netimiz kesik o yüzden giremiyorum bu gün yarın bekliyoruz gelicek inş şuan cafeden yazıyorum fazla kalamıycam burda bir bayan benim kilomu bildirmek için girdim inş bir an önce gelirim
bu hafta 2 kilo verdim benhihoyyyt hepinizi öpüyorum :1hug:aklım hep sizlerde belkide diskalife oldum -tatlicadiarzu-
gec kaldın canım yedım bıle:jeyyar:
oglen ve aksam hafıf seyler yerım artık
canlar çok özledim a.s.sizi netimiz kesik o yüzden giremiyorum bu gün yarın bekliyoruz gelicek inş şuan cafeden yazıyorum fazla kalamıycam burda bir bayan benim kilomu bildirmek için girdim inş bir an önce gelirim
bu hafta 2 kilo verdim benhihoyyyt hepinizi öpüyorum :1hug:aklım hep sizlerde belkide diskalife oldum -tatlicadiarzu-
naber haticecim
kız nesrini görüyonmu maşallah ne azimli çıktı kız daha bi gaza geldim seni görünce bee yaşa nesrinim kim tutar seni
Üstüne birde kahve içtin karnın tam şişmiş okudumkaydirigubbakcemile ceza sana öğlen ve akşam az yiycekin ve yazacaksın ne yediğnii buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?