• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat'ta ne yapabilirim

slaygirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2025
3
1
1
Kızlar selam 14 Şubat'ta erkek arkadaşımla güzel bir gün geçirmek istiyorun sizce neler alabilirim nası alışveriş yapabilirim?

Son düzenleme:
Kızlar selam 14 Şubat'ta erkek arkadaşıma güzel bir gece yaşatmak istiyorum sizce neler yapabilirim. Trendyol üzerinden bir kaç parça ürün baktım bazı oyun kartları varmış onları almayı düşünüyorum bir de kelepçe vesaire kullananlar var mı?
Olabilir

Bu soruyu sorabilmek için mi üyelik açtınız umarım fake değildir konu .

Kızlar selam 14 Şubat'ta erkek arkadaşıma güzel bir gece yaşatmak istiyorum sizce neler yapabilirim. Trendyol üzerinden bir kaç parça ürün baktım bazı oyun kartları varmış onları almayı düşünüyorum bir de kelepçe vesaire kullananlar var mı?
Fantezilerini biliyorsan ona göre hazırlan, her erkek kelepçe sevmez sanırım, hiç konuşmadınız mı ne seviyor diye

Bak canım şimdiden söylüyorum 14 Şubat'ta sürtünme oldu çamaşır vardı tayt vardı yokdu deyip dert yanma önleminizi buluşmadan alın

Back