• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 10.gün

Hayır vermedi 2. Aşılamasını olan kadınlara verdi bana vermedi ilk aşılamam diye. Yarın kan sonucunu yaz mutlaka inşallah güzel haberlerle gelirsin
İnşlh tek umudum geç döllenme ilk çocuğum geç döllenme olmuştu belki de bu da öyle olmustur diye avutuyorum kendimi ☹️haber ederim

Kızlar merhaba bugün aşılamamın 10.günü ilk aşılamam ve 2 yumurtam vardı bugün idrar testi yaptım ve sonuç negatif 14.gün sizce kanka pozitif çıkabilir mi?
Ben ilk aşılamada hamile kaldım. 2 yumurtam vardı. Geç döllenme olmuş test tarihinden 1 hafta sonra öğrendim

Kızlar merhaba bugün aşılamamın 10.günü ilk aşılamam ve 2 yumurtam vardı bugün idrar testi yaptım ve sonuç negatif 14.gün sizce kanka pozitif çıkabilir mi?
Ben de ilk asilamada hamile kaldim. 12nci gunumde negatif olan test 14ncu gunde pozitif oldu :)
Biraz bekleyin , hatta 14ncu gunu bekleyin direk.

Ben de ilk asilamada hamile kaldim. 12nci gunumde negatif olan test 14ncu gunde pozitif oldu :)
Biraz bekleyin , hatta 14ncu gunu bekleyin direk.
Bu Sefer bekleyeceğim tam 14.günü çok teşekkür ederim sizlerin yazıklarını okudukça moral buluyorum kendime ☺️🥰 inşallah cuma günü bende o sevinç çığlıklarını atarım✨🩷

Bu Sefer bekleyeceğim tam 14.günü çok teşekkür ederim sizlerin yazıklarını okudukça moral buluyorum kendime ☺️🥰 inşallah cuma günü bende o sevinç çığlıklarını atarım✨🩷
Yazarsiniz buraya :)
Hem de benim tek yumurtam gelismisti, digeri cok kucuktu daha. Sansiniz yuksek.
Negatif olsa da uzulmeyin ama, ikinci asilamada sans daha da yuksek oluyor.

Back