- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
- #1
Kizlar evli olarak ilk sevgililer gunumuz olcak aklimda hcbsey yok siz ne dusunuyosunuz belki aklima bi fikir gelir yardmci olrmusunuz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar evli olarak ilk sevgililer gunumuz olcak aklimda hcbsey yok siz ne dusunuyosunuz belki aklima bi fikir gelir yardmci olrmusunuz :)
eşim sevgililer günü,evlilik yıl dönümü vb...günlerde bana çeyrek altın alır gelirçiçek alırsa da gazeteye sardırır tam bir odun misali
o yüzden romantik neler yapılır hiçbi fikrim yok.
aslında kutlanmasa da olur bence.
Iyiymis kabul ediyo yani :)
Iyiymis kabul ediyo yani :)
zaten abartcak degilim kucuk ama farkli bsey ariyorm sadeceBir yere gidemezseniz ve esiniz de gec geliyorsa dusunecek pek bir sey yok zaten.
Su gunlere de olaganustu gunlermis de diger gunlerden cok daha farkli gecmesi gerekirmis gibi muamele etmeyin bence. Evlenmissiniz artik, her gece ayni yataga giriyorsunuz, daha ne sevgililer gunu? Erkekler boyle incik cincik seyleri sacma bulup beklentilerinize karsilik vermeyince uzuluyorsunuz sonra. Tavsiyem, biraz gercekci olun ve esiniz ve size uygun olan sekilde kutlayin kutlayacaksaniz. Gercekdisi plan ve beklentilere hic girmeyin. O gunu daha huzurlu kapatirsiniz. 14 subat'ta buralar kocasini sikayet eden konularla dolacak yeteri kadar. :)
kendinden emin ve mağrur bir şekilde hem de![]()
Farkli bi bakis acisiErtesi günün maaş günü olması dışında bir şey yok.![]()