Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hiçbir şeye degmeme kriteri neler kim belirlemiş bunuBizim ilişkimiz zor oldu 2 snede toplasam 7-8 kez buluşmusuzdur o yüzden şimdi yanyana olunca insan daha çok beklentiye giriyor özelliklede çevremizde hiçbirşeye degmeyen kızlara herşey yapılınca insan kendinde bi eksiklik mi var diye düşünmeden edemiyor![]()
Parfüm ve cüzdan aldım canm![]()
Siz ne aldınız sorması ayıp. Altın kravat iğnesi mi altın saat mi yoksa altın kol düğmesi mi ? Allah başka dert vermesin oturup altın değilde gümüş aldı diye mi ağlıyosun. Hemen ayrıl bence bi kuyumcu sevgili bul.Kızlarr benim 3.5 yıldr devam eden bir ilişkim var . Erkek arkadaşım aksarayda yaşarken benim için istanbula yerleşmeye karar verdi evlendikten sonra burda yaşıycaz. Ben hassas ve çok duygusal biriyim ilgisizliğe gelemem.. ve ben onunla ne zman tartışsam bana ben hep senin için geldim burya falan der beni susturu .. bu sevgililer gününde bana gümüş kolye almış . Ve vakti olmasna ragmen buluşmamıza 1 saat kala almış bunu... herşeyide geçtim ben sana 3.5 senemi vermişim bu bizim beraber yüz yüze kutladığmız ilk sevgililer günüydü üstelik ne çiçek almış ne birşey sadce gümüş kolye almış o gün öyle geçiştirildi... bu konuyu açtığımda ona bana haklısın deyip ben biraz üzerne gitmeye başlayınca bende senin için geldim vs. Demeye başladı gene herzamanki gibi .. kızlar bu bana sadce bi bahane geliyor o kadar senelere ragmen gördüğüm muameleye bak artı ben altın bile degil gümüş Gercekten bunları düşündükçe içerliyorum ağlıyorum...
bana yorumlarınızı belirtin lütfen
Kızlarr benim 3.5 yıldr devam eden bir ilişkim var . Erkek arkadaşım aksarayda yaşarken benim için istanbula yerleşmeye karar verdi evlendikten sonra burda yaşıycaz. Ben hassas ve çok duygusal biriyim ilgisizliğe gelemem.. ve ben onunla ne zman tartışsam bana ben hep senin için geldim burya falan der beni susturu .. bu sevgililer gününde bana gümüş kolye almış . Ve vakti olmasna ragmen buluşmamıza 1 saat kala almış bunu... herşeyide geçtim ben sana 3.5 senemi vermişim bu bizim beraber yüz yüze kutladığmız ilk sevgililer günüydü üstelik ne çiçek almış ne birşey sadce gümüş kolye almış o gün öyle geçiştirildi... bu konuyu açtığımda ona bana haklısın deyip ben biraz üzerne gitmeye başlayınca bende senin için geldim vs. Demeye başladı gene herzamanki gibi .. kızlar bu bana sadce bi bahane geliyor o kadar senelere ragmen gördüğüm muameleye bak artı ben altın bile degil gümüş Gercekten bunları düşündükçe içerliyorum ağlıyorum...
bana yorumlarınızı belirtin lütfen