• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 şubat sorunu

Bizim ilişkimiz zor oldu 2 snede toplasam 7-8 kez buluşmusuzdur o yüzden şimdi yanyana olunca insan daha çok beklentiye giriyor özelliklede çevremizde hiçbirşeye degmeyen kızlara herşey yapılınca insan kendinde bi eksiklik mi var diye düşünmeden edemiyor:110:
Bu hiçbir şeye degmeme kriteri neler kim belirlemiş bunu

Belki bir başkası da senin için o hiçbir şeye değmez ama sevgili gümüş bi şey almış diye düşünüyordur.ne olduğunu unuttum

Bence liste ver eline tanışma günü için bronz takılar,söz günü için gümüş,nişan için altın,evlilik için pırlanta artık çocuk dogunca da kaşıkçı elmasini istersin

Şu sevgililer gününü icat eden mal kim diyesi geliyo insanın

Ne günmüş yaw benim aklıma bile gelmez hediye alayım vs vs gerçi eşim 1 gül ve pasta ile geldi çok mutlu oldum o ayrı:KK200:hatta önce eve eli boş geldi 1-2 saat oyalandı sonra birisi aradı çıktı ikinci geldiğinde getirdi belliki çiçekcinin önünden geçerken görmüş almış ama olsun yinede düşünmesi yeter:KK60:

Ayyy gerçekten ne 14 subatmis kardeşim ya adam düşünmüş gelmiş kutlamış sen hala neyin derdindesin anlamadım 1 yıl nişanlılık 5 yıl evlilik hiç birgün 14 şubat yılbaşı dogum günü evlilik yıl dönümü hediye beklemem eşimde beklemez kutlamayız birbirimizi öperiz o kadar bizde biraz odunluk mu var acaba diye düşündüm şimdi

Parfüm ve cüzdan aldım canm :KK8:

Neden altın saat almadınız? Bu soru belki sevgilinizle empati yapmanıza yardımcı olur.

Piremses sendromundan muzdaripsiniz sanırım. Adam yaşamını değiştirmiş sizin için. Peki siz ne yaptınız bu adam için?

Bu kadar hassassanız bunları da düşünmeniz lazım. Eğer düşünmüyorsanız sadece kendinize hassassınız demektir.

konu fake heralde.3,5 yıl geçmiş hala gümüş mü bronz mu elmas mı konuşulur mu ya. :skandal:

bu nasil bi zihniyet hediyenin degeri parayla olculur mu ya bu cumle klise diodum ama bilmeyen insanlar varmis demekki
adam senin icin hayatini degistirmis cikmis gelmis yanina yerlesmis ozel gununde gitmis hediye almis sen naptin bu kdr ozverili davranis olarak
ben benim aldigim hediyeyi sorgulayan kiz icin baska sehre tasinmazdim herhalde yazik adama

Arkadas yanlis yapmis . PS4 almaliydi. :KK39:

15 subat ve sonrasi sevgililer gununu geride birakiyoruz . :deli:

Gerçekten konuyu okuyunca şok oldum. Yahu onu düşünmesi bile yetmez mi? Düşünmeyen unutan milyon tane erkek varken. Sevgiliniz adına gercekten üzüldüm.

Peki siz sevgilinize ne aldınız? Ne yaptınız? Cok büyük bisey yapmış olmalısınız ki bu yüzden begenmiyorsunuz

Kızlarr benim 3.5 yıldr devam eden bir ilişkim var . Erkek arkadaşım aksarayda yaşarken benim için istanbula yerleşmeye karar verdi evlendikten sonra burda yaşıycaz. Ben hassas ve çok duygusal biriyim ilgisizliğe gelemem.. ve ben onunla ne zman tartışsam bana ben hep senin için geldim burya falan der beni susturu .. bu sevgililer gününde bana gümüş kolye almış . Ve vakti olmasna ragmen buluşmamıza 1 saat kala almış bunu... herşeyide geçtim ben sana 3.5 senemi vermişim bu bizim beraber yüz yüze kutladığmız ilk sevgililer günüydü üstelik ne çiçek almış ne birşey sadce gümüş kolye almış o gün öyle geçiştirildi... bu konuyu açtığımda ona bana haklısın deyip ben biraz üzerne gitmeye başlayınca bende senin için geldim vs. Demeye başladı gene herzamanki gibi .. kızlar bu bana sadce bi bahane geliyor o kadar senelere ragmen gördüğüm muameleye bak artı ben altın bile degil gümüş Gercekten bunları düşündükçe içerliyorum ağlıyorum... :cry:
bana yorumlarınızı belirtin lütfen
Siz ne aldınız sorması ayıp. Altın kravat iğnesi mi altın saat mi yoksa altın kol düğmesi mi ? Allah başka dert vermesin oturup altın değilde gümüş aldı diye mi ağlıyosun. Hemen ayrıl bence bi kuyumcu sevgili bul.

Ha altın ha gümül ha teneke , en azından düşünmüş bi şeyler alma zahmetine girmiş sırf gönlün olsun diye .
Senin ki biraz aç gözlülük olmuş .

Önüne dünyaları sersin istersen seneye?

Yahu ne var şu 14 şubatta? Bi ben anlayamadım herhalde. Adam düşünmüş gümüş bir kolye almış ne güzel, sevineceğine neden kusur arıyorsun ki? Ha altın ha gümüş, bu kadar takılmayın maddiyatına. Altından da olsa çamurdan da olsa hediye hediyedir ve önemli olan düşünmesidir. Ayrıca merak ettim siz ne aldınız acaba?

Gumus kolye gercekten guzel bir hediye ama bana esim ilk sevgililer gununde kalpli cikolatalar olan bir kutu hediye etmisti:halay: baktiginda kimine gore aa bumu der ama benim hosuma gitmisti yani dusunmus olmalari onemli bence..ama sizin sorununuz herseyde ben senin icin buraya geldim demesi bence bunu halletmeye bakin

Gına geldi artik 14subat vakalarindan sanirsin kurban bayrami olmus acil servisler dolmus tasmiş ..

Kızlarr benim 3.5 yıldr devam eden bir ilişkim var . Erkek arkadaşım aksarayda yaşarken benim için istanbula yerleşmeye karar verdi evlendikten sonra burda yaşıycaz. Ben hassas ve çok duygusal biriyim ilgisizliğe gelemem.. ve ben onunla ne zman tartışsam bana ben hep senin için geldim burya falan der beni susturu .. bu sevgililer gününde bana gümüş kolye almış . Ve vakti olmasna ragmen buluşmamıza 1 saat kala almış bunu... herşeyide geçtim ben sana 3.5 senemi vermişim bu bizim beraber yüz yüze kutladığmız ilk sevgililer günüydü üstelik ne çiçek almış ne birşey sadce gümüş kolye almış o gün öyle geçiştirildi... bu konuyu açtığımda ona bana haklısın deyip ben biraz üzerne gitmeye başlayınca bende senin için geldim vs. Demeye başladı gene herzamanki gibi .. kızlar bu bana sadce bi bahane geliyor o kadar senelere ragmen gördüğüm muameleye bak artı ben altın bile degil gümüş Gercekten bunları düşündükçe içerliyorum ağlıyorum... :cry:
bana yorumlarınızı belirtin lütfen

Konu basligini gorunce "hala mi?" Diye yorum yapmaya geldim. Konuyu okuyunca yorumum degisti tabi "şaka misin sen?"

Back
X