• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 şubat sorunu

Kızlarr benim 3.5 yıldr devam eden bir ilişkim var . Erkek arkadaşım aksarayda yaşarken benim için istanbula yerleşmeye karar verdi evlendikten sonra burda yaşıycaz. Ben hassas ve çok duygusal biriyim ilgisizliğe gelemem.. ve ben onunla ne zman tartışsam bana ben hep senin için geldim burya falan der beni susturu .. bu sevgililer gününde bana gümüş kolye almış . Ve vakti olmasna ragmen buluşmamıza 1 saat kala almış bunu... herşeyide geçtim ben sana 3.5 senemi vermişim bu bizim beraber yüz yüze kutladığmız ilk sevgililer günüydü üstelik ne çiçek almış ne birşey sadce gümüş kolye almış o gün öyle geçiştirildi... bu konuyu açtığımda ona bana haklısın deyip ben biraz üzerne gitmeye başlayınca bende senin için geldim vs. Demeye başladı gene herzamanki gibi .. kızlar bu bana sadce bi bahane geliyor o kadar senelere ragmen gördüğüm muameleye bak artı ben altın bile degil gümüş Gercekten bunları düşündükçe içerliyorum ağlıyorum... :cry:
bana yorumlarınızı belirtin lütfen
Hediyeyi anlamli yapan ne zaman alindigi ya da fiyati değildir. Yoldan geçerken aldiği tek bir papatya da yeter. Bu kadar maddiyatçi olmayin. Siz ona altin saat, kol düğmesi falan mi aldiniz acaba gümüş kolyeden bu kadar rahatsiz oldunuz. Nihayetinde sözlü bile değilsiniz. Ki olsaniz da fark etmez. Erkek arkadasinizin yerine ben irite oldum tavrinizdan. Ya bize hediye ve sevgi kavramları farklı öğretildi ya da siz çok başka şeylere değer veriyorsunuz. Alinan hediyeyi söz konusu etmek bile büyük ayiptir. Adı üstünde hediye. Ama siz gelecek sefere sipariş verirsiniz, hatta alirken başında bekler fiyatina bakarsiniz.

Ay çok abartmışsın bence. Sevgilin senin için şehir değiştirmiş daha ne istiyorsun. Ayrıca kutlaması yeter bırak hediyeyi. O kolye
bana alınsa evde sevgilim bana kolye almış diye fır fır dönerdim .isterse 10 tl lik olsun. Bende çok duygusalımdır ama asla bunlara takılmazdım . Bunun dulgusallıkla alakası yok canım. Beklentiyle alakası var.

14 şubatta takilip kalmayin her ayin 14 'ü sizin gümüş yıldönümünüz olsun
5 sene de bir de altin bronz ve beyaz altin ödülleriniz ola inşallah

Ne kadaf art niyelisiniz. Düşünmüş almış, kaç saat kala ne aldığını onemsemez gerçekten seven insan! Bence dönüp kendi sevginizi bi tartın

O hiç bir şeye değmeyen kızlar kim ben onu merak ettim onu. Sizce çirkin olduklarından mı değmiyorlar mesela sizden farkı ne?
Belki de size göre daha çok hediye almalarının nedeni beklentisiz ve mütrvazi olmalarıdır.
Ben şahsen biri benden büyük hediyeler beklese alacağım varsa da almam ama mütevazi likör ne hediyesi hayatım diyen insana daha çok alasım gelir. Belki de tamamen bu anlayışlarından ve kaprissiz oluşlarından daha çok hak ediyorlardır kim bilir :KK66:

Maddiyat değil maneviyat önemli diyenlerden olsaydın aldığı kolyenin altinmi gumusmu olduğuna takilmazdin. Birde 2 saat önceden almış olsa ne olur..ya birde 14 şubata bu kadar anlam yüklemeyin allah aşkına ya..yıllar sonra birşey ifade etmiyor okadar yani..
Olgunlaşın biraz lütfen olurmu?

Yaw adam dusunup almıs. 1 saat once alsa ne 10 gun once alsa ne.? Almıs mı almıs,dusunmus mu? Dusunumus. Hediye almaz almadı,hedıye alır 1 saat once aldı,cıcek almadı. Gecın bunları,onemlı olan o sıcaklık ve huzur varsa dunyanın en sanslı kısısısınız zaten.

14 subata bu kadar neden anlam yuklenir anlamiyorum. Bir saat once ya da uc saat once alsa ne olur? Gunler oncesinden mi hazirlik yapacakti? Sana nasil davrandigi onemli. Gumus olsa ne olur altin olsa ne olur? Parasi var miydi bakalim. Siz ne deger bictiniz peki ona?

bırak hediyeyi seni o gün icinde düşünmesi yeterliyken nasıl hediyeyi begenmez ve sana bir hevesle verdigi hediyeye laf edersin? cicek almadin falan diye. ne bekliyorsunuz anlamiyorum gercekten. son 1 saate bırakmış filan ilişkinizi yıpratmak icin her bahaneyi kullanmışsınız. ayıp

Back
X