Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parfüm ve cüzdan aldım canm![]()
Almadim ayni esim gibi konustun.Sen aldın mı çocuklarının babasına bişey ?
Almadim ayni esim gibi konustun.
Hediyeyi anlamli yapan ne zaman alindigi ya da fiyati değildir. Yoldan geçerken aldiği tek bir papatya da yeter. Bu kadar maddiyatçi olmayin. Siz ona altin saat, kol düğmesi falan mi aldiniz acaba gümüş kolyeden bu kadar rahatsiz oldunuz. Nihayetinde sözlü bile değilsiniz. Ki olsaniz da fark etmez. Erkek arkadasinizin yerine ben irite oldum tavrinizdan. Ya bize hediye ve sevgi kavramları farklı öğretildi ya da siz çok başka şeylere değer veriyorsunuz. Alinan hediyeyi söz konusu etmek bile büyük ayiptir. Adı üstünde hediye. Ama siz gelecek sefere sipariş verirsiniz, hatta alirken başında bekler fiyatina bakarsiniz.Kızlarr benim 3.5 yıldr devam eden bir ilişkim var . Erkek arkadaşım aksarayda yaşarken benim için istanbula yerleşmeye karar verdi evlendikten sonra burda yaşıycaz. Ben hassas ve çok duygusal biriyim ilgisizliğe gelemem.. ve ben onunla ne zman tartışsam bana ben hep senin için geldim burya falan der beni susturu .. bu sevgililer gününde bana gümüş kolye almış . Ve vakti olmasna ragmen buluşmamıza 1 saat kala almış bunu... herşeyide geçtim ben sana 3.5 senemi vermişim bu bizim beraber yüz yüze kutladığmız ilk sevgililer günüydü üstelik ne çiçek almış ne birşey sadce gümüş kolye almış o gün öyle geçiştirildi... bu konuyu açtığımda ona bana haklısın deyip ben biraz üzerne gitmeye başlayınca bende senin için geldim vs. Demeye başladı gene herzamanki gibi .. kızlar bu bana sadce bi bahane geliyor o kadar senelere ragmen gördüğüm muameleye bak artı ben altın bile degil gümüş Gercekten bunları düşündükçe içerliyorum ağlıyorum...
bana yorumlarınızı belirtin lütfen
Kimin neye değdiğini nereden biliyorsunuz? Siz pırlantaya değiyorsunuz onlar hiçbir şeye yani. Bırakın bu egoyu bence.