• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 şubat sorunu

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
30
Kızlarr benim 3.5 yıldr devam eden bir ilişkim var . Erkek arkadaşım aksarayda yaşarken benim için istanbula yerleşmeye karar verdi evlendikten sonra burda yaşıycaz. Ben hassas ve çok duygusal biriyim ilgisizliğe gelemem.. ve ben onunla ne zman tartışsam bana ben hep senin için geldim burya falan der beni susturu .. bu sevgililer gününde bana gümüş kolye almış . Ve vakti olmasna ragmen buluşmamıza 1 saat kala almış bunu... herşeyide geçtim ben sana 3.5 senemi vermişim bu bizim beraber yüz yüze kutladığmız ilk sevgililer günüydü üstelik ne çiçek almış ne birşey sadce gümüş kolye almış o gün öyle geçiştirildi... bu konuyu açtığımda ona bana haklısın deyip ben biraz üzerne gitmeye başlayınca bende senin için geldim vs. Demeye başladı gene herzamanki gibi .. kızlar bu bana sadce bi bahane geliyor o kadar senelere ragmen gördüğüm muameleye bak artı ben altın bile degil gümüş Gercekten bunları düşündükçe içerliyorum ağlıyorum... :cry:
bana yorumlarınızı belirtin lütfen

Belki de özel günlere sen kadar önem vermiyor.Bu kadar önem veriyor olman da onu sıkıyordur.Ama ağlamaya değmez ki kolye altın değil diye.Karşıdan garip gözüküyor.
Bi arkadaşım da evlilik teklifindeki yüzük altın değil diye bunu takmam pırlanta olacak şu kadar paralık demişti.Bilmem ki fark eder mi ?bence etmez

Belki de özel günlere sen kadar önem vermiyor.Bu kadar önem veriyor olman da onu sıkıyordur.Ama ağlamaya değmez ki kolye altın değil diye.Karşıdan garip gözüküyor.
Bi arkadaşım da evlilik teklifindeki yüzük altın değil diye bunu takmam pırlanta olacak şu kadar paralık demişti.Bilmem ki fark eder mi ?bence etmez
Evet önemli değil ama bunu son 1 saate bırakması

Evet önemli değil ama bunu son 1 saate bırakması
Çok sorun edersen Bi dahakine 1 -2 ay önceden de alır hazırlar.Ama seni avutmak için yapar.Yapmacık olur.O böyle yaptı peki sen ne yaptın?

yaşım da çok yok ama ne bileyim.Önemli olan değer gördüğünü hissetmek.Eşimin 14 şubatta mesaisi vardı.13 şubatta çiçek almış.Çok mutlu oldum :KK200:geçen sene de kutlamadık.Kafamıza göre takılıyoruz.Evlenmeden de 5.5 sene görüşmüştük hiç kutlamadık.

Aranızdaki sevgi bitmesin canm

Bütün sorun sana bir saat içinde gümüş kolye alması mi? O kolyeyi üç saat bakıp beğense daha mı faklı olacaktı. Şaşırıyorum bazen öyle kişiler var ki beş liralık şeye yüz lira verip aldım dese mutlu olacaklar. Bence hediyenin mahiyetini değilde düşünülmüş olmayı önemseyin onu bulamayanlarda var.

So
Kızlarr benim 3.5 yıldr devam eden bir ilişkim var . Erkek arkadaşım aksarayda yaşarken benim için istanbula yerleşmeye karar verdi evlendikten sonra burda yaşıycaz. Ben hassas ve çok duygusal biriyim ilgisizliğe gelemem.. ve ben onunla ne zman tartışsam bana ben hep senin için geldim burya falan der beni susturu .. bu sevgililer gününde bana gümüş kolye almış . Ve vakti olmasna ragmen buluşmamıza 1 saat kala almış bunu... herşeyide geçtim ben sana 3.5 senemi vermişim bu bizim beraber yüz yüze kutladığmız ilk sevgililer günüydü üstelik ne çiçek almış ne birşey sadce gümüş kolye almış o gün öyle geçiştirildi... bu konuyu açtığımda ona bana haklısın deyip ben biraz üzerne gitmeye başlayınca bende senin için geldim vs. Demeye başladı gene herzamanki gibi .. kızlar bu bana sadce bi bahane geliyor o kadar senelere ragmen gördüğüm muameleye bak artı ben altın bile degil gümüş Gercekten bunları düşündükçe içerliyorum ağlıyorum... :cry:
Ha son bir saat ha son bir gün oyle denk gelmiş demek ki şehir değiştirmiş bundan büyük birşey olabilir mi bence çok şey istiyorsun....olumlu tarafını duşun seni duşunmuş ve almış

Nerenin prensesiniz de acaba altın değil de gümüş muhabbeti yapıyorsunuz? Ne kadar çirkin bir şey. madem liste verseydiniz eline, bir buket gül, pırlantalı altın kolye, bir de sürpriz hadi sana bıraktım burasını diye. Çünkü neden, biraz da kendisinin çooook çok üzerinde düşünmesi planlar yapması lazım. İşini tamamen kolaylaştırmak da olmaz listeyle. Siz de tavuk döner yediren erkeklerin sevgilisi olmasın güruhundansınız anlaşılan.

Günlerce yazdık önemli olan hediye vs değil Ada'mın tutumu diye

Ben ilgi bekliyorum ama bunu da altınla bekliyorum derseniz olmaz

Ada'm haklı sizin için gelmiş işte yanınıza kolye pırlanta olsa ne fark eder

Bizim ilişkimiz zor oldu 2 snede toplasam 7-8 kez buluşmusuzdur o yüzden şimdi yanyana olunca insan daha çok beklentiye giriyor özelliklede çevremizde hiçbirşeye degmeyen kızlara herşey yapılınca insan kendinde bi eksiklik mi var diye düşünmeden edemiyor:110:

Sevgililer günü kuyumcularin, oyuncakcilarin, cicekcilerin günüdür. Bunu böyle algilarsan, üzülmezsin.
Sana verilen değer kapitalizmin seçtiği günde sevgilinin sana aldığı hediyenin maddi boyutu degildir.

Bizim ilişkimiz zor oldu 2 snede toplasam 7-8 kez buluşmusuzdur o yüzden şimdi yanyana olunca insan daha çok beklentiye giriyor özelliklede çevremizde hiçbirşeye degmeyen kızlara herşey yapılınca insan kendinde bi eksiklik mi var diye düşünmeden edemiyor:110:
Ne biliyorsun o kızların bişeye değmediğini ,ayıp.

Kimin neye değdiğini nereden biliyorsunuz? Siz pırlantaya değiyorsunuz onlar hiçbir şeye yani. Bırakın bu egoyu bence.

Back
X