- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
selam henü ben ne alırım düşünmedim ama eminim hiç bir erkek 14 şubatta ne alacağını şimdiden düşünmüyordun..Ahhh ahhh biz bayanlara munhasır bir durum bu günler hatta aylar öncesinden düşünüyorz biz o kadar emek verdiğimiz zaman harcadığımız için onlardanda aynı beklentiler içine giriyoruz göremeyince bozuluyoruz..Allah hepimizi ii etsin..Farklı hediye fikirleri olan varsa paylaşsın ama
14 şubattan önce yılbaşı var aslında daha ne alırım diye düşünmedim hiç çok kararsız biriyimdirde :)
geçen sene ben ona atkı örmüştüm oda bana kolye almıştı bilmiyorum belki bu sefer bişey almayız ben hatta bu konuyu konusayım bugun ona göre ayarlayım bişeyler :)
Hepinize günaydın :)
Hepinize bolca mutlulukk.iyi ya da kötü günleri ayları yılları geride bıraktık. biliyorsunuz ki sevgililer günü yaklaşıyor ne almayı düşünüyorsunuz ya da aklınızda bir şey yoksa gelin burada kararlaştıralım. Aslında hepimiz onlara bizi hatırlatan sadece ona özel hediye olmasını istiyoruz ama bulamıyoruz ben şöyle düşündüm. 14 şubatta hava soğuk oluyor ben kazak almayı düşünüyorum. her giydiğinde, o kazağı her gördüğünde beni hatırlasın ama daha kararlaştırmadım.
siz neler düşünüyorsunuz ne alacaksınızz ? :127:
Ooo canım barıştınız mı ?
14 şubat sevgililer günü yaklaşıyooooooor ama benim bir kedim bile yok anlıyor musun
Geçen sene sevgililer gününde ayrıydık maalesef biz facede sevgililer gününe özel şarkı paylaşıyorduk :)
Bende yavaş yavaş ayarlayım diyorum.
Evet canım aramız düzeldi çok şükür
üzülme canım olur elbet bırak tek derdin bu olsun
Doğru söylüyosun canım
Çok sevindim sizin adınıza da
Sizlere fikir vermek adına yazıyorum.
Bugün erkek arkadaşımla yıl dönümüzdü.
Ve artık gerçekten alacak bir şey kalmadı.
Ben de ona bu sene bir kutu yapmaya karar verdim.
İçine de gördüğümde onu hatırlatan şeylerle doldurdum.
Çok sevimli bir tuzluk-biberlik, nar tütsülükler, buzdolabı magnetleri, kahve kupası, minik melek bibloları, sevdiği çikolatalar, canavar kumbara, film afişleri, erkek pandufu, anahtarlık, küçük ayıcık, dvd film ve aklıma gelmeyen böyle minnacık şeyler.
Her birinin üzerine neden onu aldığıma ve hangi anımızı hafızamda canlandırdığına dair postitler yazıp yapıştırdım.
Örneğin pandufa 'bana hep patikleri giy üşütme diye kızardın, şimdi sıra sende, ayağından kazısak çıkmayacak bunlar' gibi sevimli notlar düştüm.
Kutunun üzerini de düşüncelerimi ifade eden ve bugüne kadarki yıldönümlerinde neler yaptığımızı anlatan postitlerle kapladım.
Bugüne kadar onlarca hediye aldım ona ama ilk defa gözleri dolu dolu oldu.
Böyle bir şey de yapabilirsiniz, erkeklere duygusuz diyoruz ama sanırım seviyorlar şımartılmayı.
bizim son yıllarda boş geçiyor biraz. daha doğrusu özel günlerimiz sadece telefonda yada mesajda güzel dileklerle geçiyor. üzülüyorum bu duruma.arada cook km ler olduğu ıcınmıdır bılmıyorum boş gelıyor bana o günler
ayrı şehirlerde misiniz ? bence bunu biraz canlandırın. Mesela ona birşey alıp kargoyla adresine gönderebilirsiniz. hem değişiklik olur sizede. mesajda kutlamazsınız bu sevgililer gününü en azından sevinir erkek arkadaşınız canım. Ben sizin yerinizde olsam böyle bir şey yapardım.
5yıllık bır ılıskı cnm. aramızda 1000 kmden fazla var.zamanında onlarda oldu ama simdi oyle bı arayıs kalmadı
5yıllık bır ılıskı cnm. aramızda 1000 kmden fazla var.zamanında onlarda oldu ama simdi oyle bı arayıs kalmadı
Allah tamamını erdirsin. :) kalmadıysa siz başlatın bunu bence o süprizleri yapınca bir daha yapılmayacak diye bir şey yok ki monotonlaştırmayın ilişkinizi. canlılığını tutun :)
bizimde 3 senelik ilişkimiz var (Rabbim nazarlardan saklasın). benim halen o süprizleri hediyeleri sevme huyum yitirilmedi. ne bileyim inşallah böylede devam eder. ama dediğiniz gibi belki kmlere bağlıdır. sonuçta ne olursa olsun mesafeleri öyle düşünmeyin bu seferlik tekrardn böyle bir süpriz yapın :)[
fikir verebilirim bende.sigara içiyorsa zippo çakmak hosuna gıdebılır. model arabalar güzel oluyor. onun dısında kazaktır parfümdür falan klasıklesmıstır.karsında kı ınsana göre. saat olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?