14 şubat sevgililer günü telaşı :/

Bence bir pasta yapın ve onu neden sevdiğinizi anlatan bir mektup yazın yanına da her zaman yanında taşıyabileceği ufak ama her zaman sizi hatırlatacak bir hediye koyun (örneğin onun zevklerine uygun bir anahtarlık gibi)

bak bu iyi fikir.teşekkür ettim tatlım ;)

baya ugraşmışsın güzel olmuştur ama :) el emegi seyler tabi guzel ama 3 gun var yapilmazki bide benim sevgilim sehir dısında okuyo uzaktan uzaga yurutuyoruz suan tatilde yanımda yapmisken iyi biseyde yapmak istiyor insan bakalım biraz daha dusunelim ins saglam birsey buluruz :)

güzel oldu ama benim canımı aldı yapmak 4 ay sürdü.hat yazısı zaten normalde zor.bi de boncukla işlemek çılgınlık.köpüğe ütüyle o harfleri aksetmek de zor oldu.ama değdi ;)

biz bu yıl askerde olduğu için kutlayamıcaz ama bi arkadasımdan duydum sevgililer günü için evlilik cüzdanı yapıyorlarmış sevgilinin ve kendi resmin yeterliymiş fiyatını bilmiyorum ama çok pahalı bişey değildir heralde :)

bak bu iyi fikir.teşekkür ettim tatlım ;)

güzel oldu ama benim canımı aldı yapmak 4 ay sürdü.hat yazısı zaten normalde zor.bi de boncukla işlemek çılgınlık.köpüğe ütüyle o harfleri aksetmek de zor oldu.ama değdi ;)
ama dediğin gibi değmiştir ne kadar değer verdiğini gösteriyor hediye anlamı var yani 4aylık çaba ne demek :)

Back