14 şubat sevgililer günü telaşı :/

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
arkadaşlar malum sevgililer gününe çok az zaman kaldı ben hala bir fikir sahibi değilim ne yapsam ne etsem diye açıkçası bu aralar züürt oldugum icinde cok aman aman bişey yapamayacagım ama bosta gecirmicem :/ ama ama ne yapıcam benim durumumda olanlar o güne özel hediye veya planlarını paylaşırlarsa cok cok sevinirim :) şimdiden teşekkürler ;)

al benden de o kadar.sanırım kendi ellerimizle bir şeyler yapabiliriz.ama ne?benim bi de zaman sorunum var.

bende colinsten 25tllik indirim çeki buldum cok pahalı olmayan birşey alabilirim belki basit mi kaçar cok gömlek mesela kendi elimle pasta yapmayı dusunuyorum bide olur mu ki :/

Ben cafcaflı bir kutunun içine çikolatalar, parfüm, saat, t-shirt vs. gibi şeyler koymayı düşünüyorum. Umarım beğenir. :)))

bence basit olmaz.arada el emeği var.geçen sene hat yazısıyla ismini yazıp boncukla işleyip bi pano yapmıştım.bu sene beyin durdu :)) üretim yok:P zaman da az kaldı :S

bence basit olmaz.arada el emeği var.geçen sene hat yazısıyla ismini yazıp boncukla işleyip bi pano yapmıştım.bu sene beyin durdu :)) üretim yok:P zaman da az kaldı :S

baya ugraşmışsın güzel olmuştur ama :) el emegi seyler tabi guzel ama 3 gun var yapilmazki bide benim sevgilim sehir dısında okuyo uzaktan uzaga yurutuyoruz suan tatilde yanımda yapmisken iyi biseyde yapmak istiyor insan bakalım biraz daha dusunelim ins saglam birsey buluruz :)

ben geçen hafta doğum günü için bikaç hediye aldım ve bütün paramı btirdim. sevgililer günü içinde şöyle bişey düşünüyorum. bi milyoncudan güzel bi kutu alıcam içini alüminyum folyoyla kaplıcam. sonra truffe (dr oetkerin karışımı var) yada cake pop (tarifi googledan bulabilirsiniz) yapıcam ve o kutunun içine koyup onu vericem. bide dr oetker in dekor grubunda minik çikolatalı kalpler var (büyük marketlerde bulunuyo ) truffe toplarının üstünü de o kalplerle süsliyicem kutuya koyup vericem.

ben geçen hafta doğum günü için bikaç hediye aldım ve bütün paramı btirdim. sevgililer günü içinde şöyle bişey düşünüyorum. bi milyoncudan güzel bi kutu alıcam içini alüminyum folyoyla kaplıcam. sonra truffe (dr oetkerin karışımı var) yada cake pop (tarifi googledan bulabilirsiniz) yapıcam ve o kutunun içine koyup onu vericem. bide dr oetker in dekor grubunda minik çikolatalı kalpler var (büyük marketlerde bulunuyo ) truffe toplarının üstünü de o kalplerle süsliyicem kutuya koyup vericem.

dogum gunu sevgililer gunu bir arada zor valla ama truffle cok guzel fikir bende mi yapsam görmustum markette 2sinide ama lezzetli oluyor mu o önemli :)

dogum gunu sevgililer gunu bir arada zor valla ama truffle cok guzel fikir bende mi yapsam görmustum markette 2sinide ama lezzetli oluyor mu o önemli :)

maddi açıdan çöktüm valla :1::1: amaaan param pulum feda olsun ona kıız :16::16:

truffe ın tadını bilemiyorumda bence cake pop güzel olur. ben brownileri parçalayıp yapmayı düşünüyorum içinede çokokrem in tüpte çikolatası varya ondan koyucam hani harç olsun tutsun kekleri diye. dışınada hani hazır soslar varya ufak pakette toz olan değil ama direk sıvı olandan ondan dökücem işte. en sonda o minik kalplerden koyucam. ben tadının güzel olcağını düşünüyorum yaa güzel olur bence yani :1::1:
çünkü alınabilicek herşeyi aldım e paramda kalmadı zaten. hem sevgilimde çok şeker benim yaptığım yemekleri tatlıları felan. öyle bişey yapıyım dedim valla.

yada şey düşünmüştüm hani bu sevgili kitabı denen olay varya onu kendim yapmayı düşündüm. güzel bi deftere yada albüme fotoğraflarımızı koyup yazılar felan yazıcaktım ama sonra vazgeçtim :51::51:

Sevgililer Gününe İlginç Fikirler ve Sürpriz

Sevgililer gününe özel ve ilginç fikirler nele rolabilir acaba sizlere bir kaç öneride bulanacağım sizlerde biizmle ilginç fikirlerinizi ve önerlerinizi paylaşabilirsiniz konumuza yorum yaparak ilginç fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sevgilinize 14 Şubat Süprizi yapmak için tam zamanı Artık Sıradan hediyelerden sıkılmadınızmı öyleyse gelin bu 14 Şubat‘ta sevdiklerinize ilginç unutulmaz anları yaşatmak isterseniz bu hediyeler tam size göre olabilir.Farklı bir şey yapıp sevgilinize hiç ummayacağı bir yerde randevu verip daha önce onunla yapmağınız farklı bir şey yapabilirsiniz.

Örneğin küçük bir kafede ona evlenme teklifi edebilirsiniz garsonlarıda planınıza ortak edebilirsiniz farklı ve ilginç olacaktır.

Yada hiç beklemediği bir hediye alabilirsiniz görüğünde hem eğlenmeli hemde çok beğenmeli.

Farklı fikirleri sizler daha iyi bulabileksiniz mutlaka çünkü sevgilinizi en iyi tanıyan sizsiniz bunu skaın unutmayın..

14 şubat gününü kimi evde romantik bir yemek hazırlayarak kutlamak isterken kimileri de bu günü dışarda geçirmeyi bir alışkanlık halline getirmiştir. Siz de eğer bu 14 şubatta dışarıda olacaksanız işte size bazı program önerileri:

14 şubatı büyük şehirlerde özellikle İstanbulda geçirecekler için alternatifler çok...Sevdiğiniz sanatçının konserine gidip ardıından bir yemek yemek bu gün için iyi bir program olabilir. Pek çok sanatçı bu özel günde seçkin restoranlarda sahne alıyor.

14 Şubatı erken başlatanlardansanız romantik bir film izleyip güne öyle devam etmek güzel bir tercih. Sinemalarda özellikle bu gün çıkan pek çok romantik film var. Bekarlığa veda partisi bunlardan sadece biri...

Bu özel günü mum ışıklarıyla süslü bir akşamla taçlandırmak istiyorsanız manzarası güzel olan şık bir restoranda yer ayırtabilir ve yine şık bir hediyeyle partnerinizi sevindirebilirsiniz...

BUnların dışında salaş bir restoranda sade bir kutlama yada eğlencenin had safhada olduğu bir mekanda doyasıya eğlenmek da eğlenceli olabilir...

Karar sizin sevgiliniz hangisini sever? Düşünün ve karar verin. Çünkü en önemlisi onun seveceği bir program yapmak...

Sevgililer Gününe İlginç Fikirler ve Sürpriz

Sevgililer gününe özel ve ilginç fikirler nele rolabilir acaba sizlere bir kaç öneride bulanacağım sizlerde biizmle ilginç fikirlerinizi ve önerlerinizi paylaşabilirsiniz konumuza yorum yaparak ilginç fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sevgilinize 14 Şubat Süprizi yapmak için tam zamanı Artık Sıradan hediyelerden sıkılmadınızmı öyleyse gelin bu 14 Şubat‘ta sevdiklerinize ilginç unutulmaz anları yaşatmak isterseniz bu hediyeler tam size göre olabilir.Farklı bir şey yapıp sevgilinize hiç ummayacağı bir yerde randevu verip daha önce onunla yapmağınız farklı bir şey yapabilirsiniz.

Örneğin küçük bir kafede ona evlenme teklifi edebilirsiniz garsonlarıda planınıza ortak edebilirsiniz farklı ve ilginç olacaktır.

Yada hiç beklemediği bir hediye alabilirsiniz görüğünde hem eğlenmeli hemde çok beğenmeli.

Farklı fikirleri sizler daha iyi bulabileksiniz mutlaka çünkü sevgilinizi en iyi tanıyan sizsiniz bunu skaın unutmayın..

biz mi edelim evlenme teklifini :52::52::52:

maddi açıdan çöktüm valla :1::1: amaaan param pulum feda olsun ona kıız :16::16:

truffe ın tadını bilemiyorumda bence cake pop güzel olur. ben brownileri parçalayıp yapmayı düşünüyorum içinede çokokrem in tüpte çikolatası varya ondan koyucam hani harç olsun tutsun kekleri diye. dışınada hani hazır soslar varya ufak pakette toz olan değil ama direk sıvı olandan ondan dökücem işte. en sonda o minik kalplerden koyucam. ben tadının güzel olcağını düşünüyorum yaa güzel olur bence yani :1::1:
çünkü alınabilicek herşeyi aldım e paramda kalmadı zaten. hem sevgilimde çok şeker benim yaptığım yemekleri tatlıları felan. öyle bişey yapıyım dedim valla.

yada şey düşünmüştüm hani bu sevgili kitabı denen olay varya onu kendim yapmayı düşündüm. güzel bi deftere yada albüme fotoğraflarımızı koyup yazılar felan yazıcaktım ama sonra vazgeçtim :51::51:

cake pop favorim :D ikisinide mi yapsam ne yapsam tabi hediyeyi götürürken yemezsem iyi olur :D cok fena tatlı krizim tuttu suan:) album guzel olur bence resimli falan anlamlı olur hemd cok guzel albumler satılyo suan hem defter hemde album seklinde bundan önceki sevgililer gününde benzer bişey yaptigim icin ben yapamam ama cok guzel fikir bence degerlendir :)

cake pop favorim :D ikisinide mi yapsam ne yapsam tabi hediyeyi götürürken yemezsem iyi olur :D cok fena tatlı krizim tuttu suan:) album guzel olur bence resimli falan anlamlı olur hemd cok guzel albumler satılyo suan hem defter hemde album seklinde bundan önceki sevgililer gününde benzer bişey yaptigim icin ben yapamam ama cok guzel fikir bence degerlendir :)

yaa bende markete gdip malzemeleri almamak için zor tutuyorum kendimi :52::52:

sevgililer gününe cake pop u yapıyım. 9 gün sonra yurtdışına çıkıcak 6 ay yok. o zamanda defteri veririm yanında götürsün diye özler özler bakar artık :5::5:

yaa bende markete gdip malzemeleri almamak için zor tutuyorum kendimi :52::52:

sevgililer gününe cake pop u yapıyım. 9 gün sonra yurtdışına çıkıcak 6 ay yok. o zamanda defteri veririm yanında götürsün diye özler özler bakar artık :5::5:

Allah kolaylık ve sabır versin canım nasıl bir duygu oldugunu cok iyi biliyorum :/ ama sayılı gün cabuk geciyor diyorlar ya gercekten öyle üzme kendini :) öyle yap bencede güzel olur ;)

Beklenen gün çabuk geldi ne yapsam diye düşünürken malüm 4 yılda baya bir resimlerimiz olmuş gittim onları çıkarttım sonra ahşap üstünde ismimizi yazan bir albüm yaptırdım güzel oldu ve değdi diye düşünüyorum ve en sonuna bir şiir yazdım kızlar.. :)

Beklenen gün çabuk geldi ne yapsam diye düşünürken malüm 4 yılda baya bir resimlerimiz olmuş gittim onları çıkarttım sonra ahşap üstünde ismimizi yazan bir albüm yaptırdım güzel oldu ve değdi diye düşünüyorum ve en sonuna bir şiir yazdım kızlar.. :)

bende gecen sene 6 resimlikli dev bir çerçeve almıştım icinede notlar yerleştirmiştim güzel olmuştu cok begenmişti :) şiir konusunda yeteneksizim ama notları bile zor yazmıştım :s

bizim de ilk sevgililer günümüz evliyken kutlayacağımız, şık bir sofra hazırlamayı düşünüyorum, pasta siparişi vermek yeni aklıma geldi mail attım ama inşallah geç kalmamışımdır :(

hediye almıcam özel bi şey ha bir de yatak odasını süslemeyi düşünüyorum mumlarla falan:17:

işte böyle başka önerileriniz varsa dinlemeye hazırım

Bence bir pasta yapın ve onu neden sevdiğinizi anlatan bir mektup yazın yanına da her zaman yanında taşıyabileceği ufak ama her zaman sizi hatırlatacak bir hediye koyun (örneğin onun zevklerine uygun bir anahtarlık gibi)

Back