14 subat klasıgı

Ayy.. içim baydı. Günse gün ne var alıversin mutlu olalım elinde çiçeklerle gelsin özel bi gecemiz olsun yanı..
Neyse.
Saate gelince eğer sporsa upwatch'ler var kenarına ya da üzerine isim yazılıyor örneğin: Mehmet <3 Özlem gibi..
Klasikse rolex, fossil olabilir.

çelik kordonlu seiko saatleri tercih edebilirsiniz imkanınız var ise
benim eşim hep bu markayı kullanır ve cok memnun

saat ve saatten saat almayı asla önermem
sattıkları ürünün arkasında hiçbir şekilde durmuyorlar
o kadar para veriyorsun , bir sorun olsa ugras dur
ıkı sene evvel eşime tissot marka saat almıstık 4500 tl ye
saatte sıkıntı cıktı, inanır mısınız aylarca ugrastık , aylarcaaaaaaa.

Elektroniğe meraklıysa ve bütçeniz varsa akıllı saat... Apple watch, samsung gear s gibi ama çok pahalı bunlar. 1000 TL'nin üstünde. Onun dışında bir sürü güzel mekanik saat var ama belli başlı markalar iyidir, indirimde bulursanız alın bence.

çok imrendim hepinize
ben eşimle küs geçireceğim 14 Şubat'ı ne acı
neyse bir arkadaş daha demiş saat&saat'e bak derim indirimde şu anda diye biliyorum

biz 14 şubat kutlamıyoruz.
ama ona benzer olarak 17 şubat olan nikah tarihimizi kutluyoruz.
ben eşime spor ayakkabı siparişi verdim: )

biz birbirimize yeni telefon aldık cnm casso ne öle bişey marka saat var onu al isrersen

Böyle düşünenlere sormak istiyorum eşin ve senin için anlamı ve önemi olmayan bu günde eşinin iş seyahati çıksa aklından bişey geçer miydi yoksa tesadüf olabilir mi derdin

Böyle düşünenlere sormak istiyorum eşin ve senin için anlamı ve önemi olmayan bu günde eşinin iş seyahati çıksa aklından bişey geçer miydi yoksa tesadüf olabilir mi derdin

Şimdi burada gerçekten bir seyahat varsa ve ben eminsem sorun ermem elbette. Ama sanki siz başka bir şeyden şüphelenmişsiniz bir kadın da hisseder durduk yere şüphelenmez. Seyahat gerçekten işle mi ilgili emin olun önce. Eğer elimde olmayan bir seyahatse gerçekten çanınızı sıkmayın. Diğer türlü bir şeyse tabii yorum yapamam da

valla benim icin her özel gün önemlidir ve kutlamalıdır bi güzelliktir yani ben normalde sevgililer gününde esime hediye almam o hep bana alır tabi bu sefer sasırtmak istedim onu o yuzden fikir istedim

Saat önerisi zevk meselesi ama , öneriyle olmaz ki. İyi markalar belli zaten, bütçene göre eşinin beğeneceği spor mu olur klasik mi olur o markaya yönelirsin.. ben tommy almıştım eşime flört dönemimizdeki sevgililer gününde sevmişti, çok uçuk da değil fiyatları. Kaç sene geçti aktif kullanıyor bir sıkıntı çıkmadı. Hem spora hem klasiğe gidiyor. Bir bak istersen

Eşimin epeyce saati var.saatleri çok sever
Ama ben eşime saat hediye almam
Saat başlı başına bir zevk ve ben saat takmayı hiç sevmem
Ama saat almak istersem birlikte gideriz
Eşim beğenir ben parasını öderim

İşine özel bı hediye de olur

Veya kullanıyorsa tesbih taşlı yüzük falan da olabilir

Valla ben saatten hic anlamam, markali herhangi bir saat iyi olur diye dusunuyorum eger ki saate ihtiyaci varsa
İhtiyaci yoksa almayin ama
Yapin guzel bir yemek yiyin karsilikli mum isiginda oh ne guzel,disariya da cikip icki icebilirsiniz uzerine,hos olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…