- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 34
Sanirim bu yil benim hediyemde oyle olucak hicbisey almadim o bana alirsa acayip rezil olucamBenim hediyem yine aynı!
Kopkocaman öpücük ve sarmaşma!
Yanına da bol bol aşk!
çelik kordonlu seiko saatleri tercih edebilirsiniz imkanınız var isekızlar erkege ne hediye alınır yaa evliyiz zaten klasık hediyelerin cogunu aldım mumlarla karsılama yemekler siz esinize ne hediye alıcaksınız
esim bi ara saat muhabbeti yapmıstı ama onu götürüp süprizi bozmak istemiyorum su aralar revasta olan markalı bi saat alıyım diyorum burda esi sürekli saat koleksiyonu yapan arkadaslar var eslerinden tiyo alıp yazabilir mi acaba hangi marka ne kadar ve kullanıslı diye
saat ve saatten saat almayı asla önermemBen valla eşime hiç bir şey almayacağım, biz 14şubatı sevmiyoruz çift olarak. Kendi özel günlerimiz varken ittirme özel günlere ihtiyacımız yok diyoruz. En güzeli yıldönümü ve doğumgünlerini ötesini kutlamaya gerek yok bence.
Çok heves ediyorsan saat&saatin reklamı var bu aralar. Eğer gerçekten saat 900liralıksa, 900liralık saat 300e inmiş fossil markası alıver onu.
çelik kordonlu seiko saatleri tercih edebilirsiniz imkanınız var ise
benim eşim hep bu markayı kullanır ve cok memnun
biz birbirimize yeni telefon aldık cnm casso ne öle bişey marka saat var onu al isrersenkızlar erkege ne hediye alınır yaa evliyiz zaten klasık hediyelerin cogunu aldım mumlarla karsılama yemekler siz esinize ne hediye alıcaksınız
esim bi ara saat muhabbeti yapmıstı ama onu götürüp süprizi bozmak istemiyorum su aralar revasta olan markalı bi saat alıyım diyorum burda esi sürekli saat koleksiyonu yapan arkadaslar var eslerinden tiyo alıp yazabilir mi acaba hangi marka ne kadar ve kullanıslı diye
Böyle düşünenlere sormak istiyorum eşin ve senin için anlamı ve önemi olmayan bu günde eşinin iş seyahati çıksa aklından bişey geçer miydi yoksa tesadüf olabilir mi derdinBen valla eşime hiç bir şey almayacağım, biz 14şubatı sevmiyoruz çift olarak. Kendi özel günlerimiz varken ittirme özel günlere ihtiyacımız yok diyoruz. En güzeli yıldönümü ve doğumgünlerini ötesini kutlamaya gerek yok bence.
Çok heves ediyorsan saat&saatin reklamı var bu aralar. Eğer gerçekten saat 900liralıksa, 900liralık saat 300e inmiş fossil markası alıver onu.
Böyle düşünenlere sormak istiyorum eşin ve senin için anlamı ve önemi olmayan bu günde eşinin iş seyahati çıksa aklından bişey geçer miydi yoksa tesadüf olabilir mi derdin
Niye ki canımıniçi?
Vesileyle kocayı daha öpmek var günü bahane ederek!
Bana evlilerin 14 şubatı kutlaması tuhaf geliyor. Mesela sevgililer hiç evlilik yıldönümü kutluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?