Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha klasik olmasa alıcan yani :) bütçe geniş anladığım kadarıyla..cok klasık degilmi rolex :))
Konularını görürüz yakındaBen ps4 aldim iyi mi yaptim kotumu bilemedim![]()
Ya her şeyi çarpıtırıyor bu üyeler bu sitede. Biraz önce bir konu açtım, 4 tane konuyla ilgili, sorduğum şeye yardımcı cevap geldiyse 15 tane saçma sapan, konuyla alakasız, milletin sırf kendini göstermek ya da sataşmak için yazdığı cevaplarla doldu. Kapanış istedim mecburen çünkü çok kirlettiler. Okuduklarını anlamadıklarını düşünüyorum. Yani kadın burada birşey soruyor, kalkıp biz kutlamıyoruz bilmem ne yazıyorlar. Ya kardeşim sen kutlamazsan kutlama, kutlayana ne karışıyorsun?Konu hediyeden ziyade 14 Subat kutlanmali mi'ya dönmüş
Bence guzel bir sofra kur. Zaten cocuk da yok sizin muzik dans falan ohh miss
Hediyeye gerek yok bence![]()
Limoncu fikir istedin de buradakilerin derdi başka. Sana göre kutlanmalı, başkasına göre kutlanmasa da olur. Neden biz saygı duymaktan bu kadar aciz bir toplumuz anlamıyorum. Kutlamak isteyen bir insan saat konusunda bilgisi olanlardan yardım istiyor, milletin buraya yazdığı şey: biz kutlamayız vs. Şaka gibi.valla benim icin her özel gün önemlidir ve kutlamalıdır bi güzelliktir yani ben normalde sevgililer gününde esime hediye almam o hep bana alır tabi bu sefer sasırtmak istedim onu o yuzden fikir istedim
Sana hediye beğendiremeyiz biz limoncu bizim söyleyeceklerimiz sana basit gelir malum sen vip takılıyosun...
Bacım banınmı geldi ne ettiFossil mosil demeyin lütfennn birde orta karar demişsinChess hayatta almaz şimdi onu
Daniel roth dan aşağısı kurtarmaz bizimkini![]()
Bacım banınmı geldi ne etti![]()