• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 subat klasıgı

Konu hediyeden ziyade 14 Subat kutlanmali mi'ya dönmüş :KK48:
Bence guzel bir sofra kur. Zaten cocuk da yok sizin muzik dans falan ohh miss
Hediyeye gerek yok bence :deli:

Merhaba arkadaşlar,
Para harcamaya gerek yok ama kutlamak da hoş oluyor
Şu videoya bir bakın, hem ucuz yollu hem de inanılmaz romantik fikirler vermişler, ben üçüncüsünü yapacağım :)
son dakika hediye bulmak zor olabiliyor kendimden biliyorum :)

----------------->>>>>>

Konu hediyeden ziyade 14 Subat kutlanmali mi'ya dönmüş :KK48:
Bence guzel bir sofra kur. Zaten cocuk da yok sizin muzik dans falan ohh miss
Hediyeye gerek yok bence :deli:
Ya her şeyi çarpıtırıyor bu üyeler bu sitede. Biraz önce bir konu açtım, 4 tane konuyla ilgili, sorduğum şeye yardımcı cevap geldiyse 15 tane saçma sapan, konuyla alakasız, milletin sırf kendini göstermek ya da sataşmak için yazdığı cevaplarla doldu. Kapanış istedim mecburen çünkü çok kirlettiler. Okuduklarını anlamadıklarını düşünüyorum. Yani kadın burada birşey soruyor, kalkıp biz kutlamıyoruz bilmem ne yazıyorlar. Ya kardeşim sen kutlamazsan kutlama, kutlayana ne karışıyorsun?

valla benim icin her özel gün önemlidir ve kutlamalıdır bi güzelliktir yani ben normalde sevgililer gününde esime hediye almam o hep bana alır tabi bu sefer sasırtmak istedim onu o yuzden fikir istedim
Limoncu fikir istedin de buradakilerin derdi başka. Sana göre kutlanmalı, başkasına göre kutlanmasa da olur. Neden biz saygı duymaktan bu kadar aciz bir toplumuz anlamıyorum. Kutlamak isteyen bir insan saat konusunda bilgisi olanlardan yardım istiyor, milletin buraya yazdığı şey: biz kutlamayız vs. Şaka gibi.

Sizin için değeri nedir bilemem ama , ben esini böyle günlerde mutlu etmeye calisan biri degilim.
Bizde 14 subat diye birsey yok..
Takip ederim ben, mesela yazdan beri bakinip durduğu bir saat vardi. Ama yabanci bir sayfaydi. Ise girdim , ilk maasimla aradim taradim istedigine en yakin buldugum modeli aldim. Herhangi bir gün gözetmeksizin. En güzeli bence böyle, günlere baglamamak.
Diger türlüsü bana mecburiyet gibi gelir,hoşnut olmam.

Benim ki en çok tissot saatini seviyor. Eşinle mutluluklar bu arada canım.

Fossil mosil demeyin lütfennn birde orta karar demişsin Chess Chess hayatta almaz şimdi onu :işsiz:

Daniel roth dan aşağısı kurtarmaz bizimkini :KK70:

Bütçeni bilmiyoruz,eşin spor mu,klasik mi giyinir bilmiyoruz,ne diyebiliriz bilemedim. Tag Heuer beğenip kullandığımız markalardan, daha uygun birşeyler bakarım dersen Guess,Gant,Emporio Armani markalarına bakabilirsin,netten bakarsan modellerine ve fiyatlarına az çok fikir sahibi olursun.

Back
X