14 Şubat 2014

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.410
95.804
Evet bir 14 Şubat'a gelmiş bulunmaktayız. Yalnızım diyenler ne yapmayı düşünüyor, fikirleri alalım. :KK23:

Ben mesela , platonik aşkım Mart Damon(arkadaş böyle dediği için böyle kaldı:KK53:) ile sinemada geçirmeyi düşünüyorum. :KK52:

14 Şubat'ın anlamsızlığını geyiğe çevirelim. :KK1:

Drummm Rolll please...

:nazar::nazar::nazar:

:KK1:Biz evliyiz sevgililer günü neyimize diyerek gevrekleşmiş bir espiriyi dile getirerek bende kocamı platonik bir o kadarda EX aşkımla aldatmayı düşünüyorum :KK53::KK53::KK53:tabikine yakalrsam affetmemde şansı var benden çok uzaklarda:KK52::KK52::KK52:

:KK1:Biz evliyiz sevgililer günü neyimize diyerek gevrekleşmiş bir espiriyi dile getirerek bende kocamı platonik bir o kadarda EX aşkımla aldatmayı düşünüyorum :KK53::KK53::KK53:tabikine yakalrsam affetmemde şansı var benden çok uzaklarda:KK52::KK52::KK52:

Kocan okumasin burayi. :))

Su uc gunde birini bulmazsam (-ki bulma ihtimalim %0.1) bende platonik takilmayi dusunuyorum hem de bir aktore. :KK76:

Sevgililer günü de neymiş diyerek geçeceksin lucky :KK14:

Kapital düzenin oyunları yüzünden 3 güne birini sıkıştırma :KK52::KK52::KK52:

Sevgililer günü de neymiş diyerek geçeceksin lucky :KK14:

Kapital düzenin oyunları yüzünden 3 güne birini sıkıştırma :KK52::KK52::KK52:

Yok zaten bende dalga amacli actim. :KK24: Sevgilim olsa da dogum gunu 14 subat olmadigi taktirde (boyle biri vardi ) kutlamam ama fransiz olursa baska tabi. Onlar romantik geciniyor. :KK23:

haha ben 14 şubatı bile unutmuşum yaw :KK52: valla nişanlım bu 14 şubatta bişey istiyor musun dedi ben dee ayy yok uğraşamam alma bişey benden de bekleme dedim hahah :KK52: :KK12: :KK12: :KK12:

haha ben 14 şubatı bile unutmuşum yaw :KK52: valla nişanlım bu 14 şubatta bişey istiyor musun dedi ben dee ayy yok uğraşamam alma bişey benden de bekleme dedim hahah :KK52: :KK12: :KK12: :KK12:

Tembellikte son nokta :KK52:

Bana alma çünkü sana almaya üşeniyorum :KK1:

Oldum olasi sevmem dogum gunu disindaki hediye islerini. Zaten istedigimde alirim. O gune mi ihtiyacim var. :KK24:

Olur mu sen ona aldir, ona alma bu en iyisi. :KK23:

Tembellikte son nokta :KK52:

Bana alma çünkü sana almaya üşeniyorum :KK1:

ayyy ewet sanırım tembellikten yaw şimdi kim düşünecek ne alsam diye :KK52: en iyisi almamak :KK52:

Oldum olasi sevmem dogum gunu disindaki hediye islerini. Zaten istedigimde alirim. O gune mi ihtiyacim var. :KK24:

Olur mu sen ona aldir, ona alma bu en iyisi. :KK23:

ayy o da artık ne alacağını şaşırdı sewgililer günü yok doğm günü yok yılbaşı yok tanışma yıldönümü ws... artık al al al alcak bişey de bulamıyor hem zaten hediyeden de anlamıyor :KK52: bazen dışarı çıktığımzda bana şunu alsana diorum alıyor :KK52:

Son düzenleme:
Bugün 14 Şubat Aşık Oluyor KUBAT :KK35:

doğduğum günden bu yana bir anlam ifade etmiyor on dört şubat, desem ne kadar vahim bir durumda olduğum anlaşılır mı? :KK37:

...
BEĞENemedim o yüzden BEĞENdiğimi söylemek istedim.:KK76:

Yoksa senin fransızca kursunda :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Maybe maybe not:)

ayyy ewet sanırım tembellikten yaw şimdi kim düşünecek ne alsam diye :KK52: en iyisi almamak :KK52:

ayy o da artık ne alacağını şaşırdı sewgililer günü yok doğm günü yok yılbaşı yok tanışma yıldönümü ws... artık al al al alcak bişey de bulamıyor hem zaten hediyeden de anlamıyor :KK52: bazen dışarı çıktığımzda bana şunu alsana diorum alıyor :KK52:

En iyisi hediye ceki al ondan kafana gore takilirsin. Elini korkak alistirmasin. :)

Bugün 14 Şubat Aşık Oluyor KUBAT :KK35:

doğduğum günden bu yana bir anlam ifade etmiyor on dört şubat, desem ne kadar vahim bir durumda olduğum anlaşılır mı? :KK37:

BEĞENemedim o yüzden BEĞENdiğimi söylemek istedim.:KK76:

Seninle ayni kafadaniz bak hediye konusunda. :KK76:

Kocan okumasin burayi. :))

Su uc gunde birini bulmazsam (-ki bulma ihtimalim %0.1) bende platonik takilmayi dusunuyorum hem de bir aktore. :KK76:

:KK53::KK53:Sayfaları bile bazen açık bırakıp uykulara dalıyorum Lucky:KK16:kocişten korkan ne olsun diyecegim fazla abartacagım amaaa amaa oda biliyor benim o aktöre masumane aşk besledigimi:KK24::KK24:yoksa şöyle yan komşu karşı komşu (Allah korusun)olsa ne yapardı hayal bile edemiyorum adam birgün senden boşanırsam bile (bazen tartışma esnasında boşuyorumda ben onu):KK9:seni kimseye yar etmem uleyn diyor yahu:KK52::KK76:

X