Eşim kıbrısa gitti geldi sayılıyor o onun üstünden hat alacağımDönüşte pasaport kaydını nasıl yapacaksınız?
Sebebi bugün samsung alsam atıyorum 20.000tl ye seneye 5000tl satacak olsanİlla bu marka telefonu almak isteme nedeni nedir acaba?
evet ırak malı bile yok şuan tr de onlarda 1700 usd civarı TR fiyatı ama yokŞu an neredeyse hiçbir ülkede yok gibi bir şey istediğiniz özellikleri bulmayı zaten unutun, bir yerde rengi bulsanız başka yerde istediğiniz GB olanı bulamıyorsunuz. En azından ben bulamadım.
Ben Türkiye'den aldım Kasım sonunda hala teslim edilmedi 23 Aralık görünüyor teslim tarihi ama hiç umudum yok çünkü yurt dışında yaşayan tüm arkadaşlarımıza da sorduk kimse bulamadı. Macaristan da yaşayan arkadaşım oradaki Apple a sormuş ve dünya genelinde bir stok sorunu var maalesef demişler, umarım bulursunuz.
DSLR makinemi her yere taşımamak için tercih ettim ben de ama umarım pişman olmam değer bu kadar beklediğime
Evet bende 8 plus var taş gibi halen sadece alan sorun oluyor bunu büyük kızım istiyor ona vermek niyetim7 senedir 6s kullanıyorum. Kapasite sorunu dışında cihaz hala hızlı ve seri. Eşim geçen yol redmi aldı orta karar. Kapasitesi rami benim telefondan yüksek ama benim ki ondan iyi çalışıyorApple a para verdin mi her türlü hakkını verdiğini düşünüyorum. Şuan ki fiyatlar çok yüksek. Bakalım ben 6s le devam. Sizde inşallah bulursunuz istediğinizi
Kıbrıs için pasaport gerekmiyor ki. Telefonu son 6 ayda yurtdisina giden bir pasaporta kaydetmeniz gerekiyor.Eşim kıbrısa gitti geldi sayılıyor o onun üstünden hat alacağım
Ocak ayı mıCin’deki fabrikada Covid ciktigi icin uretim durdu. Aralik’ta teslimat yok, ocak ayinda piyasa sunulabilecek diye bildiri gecmislerdi.
Ayni renk telefonu ben de aradim. Esim bu surecte bir cok ulkeye is seyahatine gitti ama yok. Ben caydim, 15’i bekliyorum.
Garantisiz değil dünyada geçerli 1 yıl garantisi var. Ayrıca kaydettirmek için kıbrısa gidip gelmek yeterli biz öyle yaptık.Kıbrıs için pasaport gerekmiyor ki. Telefonu son 6 ayda yurtdisina giden bir pasaporta kaydetmeniz gerekiyor.
Ayrica tonla para verip garantisiz telefon kullanacaksiniz.
Sizin siparis tarihine gore degisebilir. Zaten uretilmis bir urundur sevkiyati vardir, vb. Hayirlisi olsun. Ben beklemek istememistim onun icin esim elden alir getirir dusuncesindeydim. 13 pro max kullaniyorum, pek de bir fark olmayinca sirf renk icin kasmaya gerek yok dedim nihayetinde. Onu temin edene kadar 15 lanse edilir zaten.Ocak ayı mıdaha oradan çıkacak da gelecek de... O zaman bizim 23 Aralık teslimat tarihi yalan oldu bir de alırken orada öyle dediğine bakmayın kesin daha erken gelir diyorlardı. Ben hiç heveslenmeyeyim madem beklemeye devam anlaşılan
Evet araştırdım giriş çıkış belgesi pasaport yerine geçiyor yd malları 1 yıl garantilidir apple tarafındanKıbrıs için pasaport gerekmiyor ki. Telefonu son 6 ayda yurtdisina giden bir pasaporta kaydetmeniz gerekiyor.
Ayrica tonla para verip garantisiz telefon kullanacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?